Оригинална аларма - опции

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;

Re: Оригинална аларма - опции

Мнение от NikVanov » 10 Авг 2011, 10:03

Колеги, мисля че във форума не трябва нито да се обиждаме, нито да се сдържаме, а да обменяме мнения и опит. Когато сме сигурни, че нечие мнение не е вярно, трябва точно и ясно да посочим къде е грешката, за да не я повтаряме.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 10 Авг 2011, 10:47

NikVanov написа:Колеги, мисля че във форума не трябва нито да се обиждаме, нито да се сдържаме, а да обменяме мнения и опит. Когато сме сигурни, че нечие мнение не е вярно, трябва точно и ясно да посочим къде е грешката, за да не я повтаряме.

Аз лично не виждам,кой с какво е обидил :dunno: или засегнал - :yes: :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 11 Авг 2011, 0:20

Gqbriel написа:
xerial написа:
NikVanov написа:,,Е това не го разбрах, "Не всичко, което пише е възможно при всяка конкретна кола".Ако е с оригинални "екстри" разлика в едно и също нещо - няма ,едни и същи са възможностите''

Колега, BMW не е ширпотреба /като лада петица- от 1980 до 2011 все се си е лада петица/. Тука всяка кола се поръчва с различни хардуерни опции, отделно при покупка при дилър ти включват по желание различните софтуерни опции, отделно има ъпдейт на софтуера и просто две еднакви BMW-та едва ли има. Затова трябва да се пробва при всяка кола какво ще стане. Дано мнението ми не е грешно?

Супер е това което пишеш и щеше да е мн готино да е така , но за съжаление НЕ Е :winky:

Радвам се ,че му го каза ти :)...аз се сдържах....ама аз кво ли разбирам да си гледам лада 5-та ,:)...а към колегата с темата...търсачка е най-добрия приятел,има я в раздел ! важни ! описано е кое за какво е и как става :yes: всичко за софтуера и опциите,мисля някой ти написа линка
:yes:
Успех и да кажеш,след това дали всичко е наред :yes:

E,eee, вие го унищожихте човека бе :mhihi:
В интерес на истината има нещо вярно в това, което написал. Вероятно е имал предвид, че от началото до края на серията Е46, софтуера е претърпял много промени и наистина зависи от оборудването. Но този "проблем" се оправя с ъпдейт на софта.
И всички еднакви модели стават ... еднакви :driving: (на теория само :mhihi: , щото разни чипосници развалят хармонията :mhihi: )
Изображение
ИзображениеИзображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 11 Авг 2011, 11:18

Нищо не развалят :mhihi:

По темата - преди месец-два някой спореше с мен, че кола без оригинална аларма не може да примига и при отключване - можело само при заключване - да ама не - мига веднъж при заключване и два пъти при отключване...не ме карайте да пускам и клипчета сега! :mhihi:

Предишна

Назад към E46