много кофти проблем с нафтомера
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
много кофти проблем с нафтомера
Здравейте карам 525 тдс имам следния проблем : стрелката на индикацията на нафтата на таблото си стои на 40 литра примерно , а нафтата свършва и аз си седя на пътя, после зареждам до горе стрелката мърда до край , след известни километри вярно от4итане стига до 60 литра примерно и си стои , а нафтата си свършва. Когато откача куплунга отзад си светва резервата и пада стрелката , някой би ли ми дал съвет от кво ще е , защото ми писна да ходя с туби в багажника
Виж нивомера в резервоара, може да е заседнал поплавъка в горните позиции.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Колега за съжалени е тва нема оправия.И при мен има подобен проблем.На сторото БМВ също го имах.Просто като се разрових из нета открих че някакъв диод или нещо такова в тоблото правил цялата мизерия.Иначе в резервоара всичко ти е О.К.Не пипай повече там да не прецакаш нещо.Ако сменяш табло гледай да е от 95-96г.кола или ново ама струва маса пара.
dinozab написа:Колега за съжалени е тва нема оправия.И при мен има подобен проблем.На сторото БМВ също го имах.Просто като се разрових из нета открих че някакъв диод или нещо такова в тоблото правил цялата мизерия.Иначе в резервоара всичко ти е О.К.Не пипай повече там да не прецакаш нещо.Ако сменяш табло гледай да е от 95-96г.кола или ново ама струва маса пара.
Е па като е един диод, заслужава ли си заради него да смени цялото табло бе колега?

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- dinozab
-
-
Там е проблема че не е изгорял а дава грешно инфо и затова се сбъгясва цялата работа.Но ако стане да се смени незнам ако някой го направи успешно да пише.
- dinozab
-
-
8 мнения
• Страница 1 от 1