Въпрос за средно гърне.

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Въпрос за средно гърне.

Мнение от Spit-Fire » 07 Авг 2011, 21:25

Сложих си крайно гърне Суперспринт за М40 , и средно от Ауди 100, а преди бях с някакво средно - правеняк, и двете са големички като размери. Преди бях със шибано крайно гърне и пръцкаше колата, а сега със суперспринта стана плътен звука, но не и по-хубав. Какво средно гърне да сложа за да може Суперспринта да вади долу горе приятен звук и да не надува глава? За 318и става въпрос. Моля за мнения а не за ебавки, че искам звук от М40.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is
Мечтае да кара: 320is / M3 и турбинирани 30-ки

Re: Въпрос за средно гърне.

Мнение от 325ti » 07 Авг 2011, 23:51

колега аз имам кажи речи същия въпрос, но свързан с крайно гърне:) но мисля че ако сложиш нещо с по малъд диаметър и кухо отвътре, тряа излезе нещо по сериозно .. но тва си е мое мнение
шесе опитам да кача едно файлче каде свалих снощи но неможах даго разгледам. мисля че щети помогне ;)
37_PUNOV.pdf
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 08 Авг 2011, 9:27

Ако си бил с катализатор, трябва да сложиш гърне-заместител, може и резонатор, но трябва да е със същото ф, каквото е тръбата, за да спазиш специификацията на производителя

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 08 Авг 2011, 18:15

Аз имам резонаторно, но ми е голямо, но се отказах да го сменям за сега, нека ми е тиха колата. Моля ключ.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Назад към E30