20% намаление само за 21.03.06 след 18ч в Практикер
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
20% намаление само за 21.03.06 след 18ч в Практикер
Здравейте,едвали някои ме познава тук във форума но за сметка на това аз редовно го следя
Та идеята ми е такава,ръководството в Практикер-Дружба 2,взе решение да даде 20% намаление на всички служители и техните приятели
Та аз реших да допринеса и да съм с нещо полезен за форума,работя на щанда за автоаксесоари,така че заповядайте
Ще ви оставя телефон за връзка 0898362703-Димитър(Брадчеда),офертата важи за всички стоки в магазина с изключение на ламината и фаянса,но не вярвам да си ламинираме баварците
Минималната покупка трябва да е на стойност 15лв
Доста от нещата си заслужават внимание ,аз ще съм там до 21:00ч и ще дам своята отстъпка на всеки обадил се

Та идеята ми е такава,ръководството в Практикер-Дружба 2,взе решение да даде 20% намаление на всички служители и техните приятели

Минималната покупка трябва да е на стойност 15лв

Доста от нещата си заслужават внимание ,аз ще съм там до 21:00ч и ще дам своята отстъпка на всеки обадил се

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Браво Братчед :clap:

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Момчета, може и нищо да не купите, но ако сте от Дружба или Младост(не е задължително де) отидете и се запознайте. Рядко се срещат в днешно време такива хора. Брадчед:
П.П. на мен ми трябват енергоспестяващи крушки, но при цена 2-3 лв. за бройка не ми се връзва да дойда до там. Живея точно на другия край на София. Въпреки че си струва да дойда само за да ти стисна ръка.

П.П. на мен ми трябват енергоспестяващи крушки, но при цена 2-3 лв. за бройка не ми се връзва да дойда до там. Живея точно на другия край на София. Въпреки че си струва да дойда само за да ти стисна ръка.

Уточнение
Ще помоля модераторът да изтрие вече поста защото офертата не е валидна вече:!:
Първо искам да благодаря на тези които се отзоваха и се възползваха от предложението
Второ искам да уточня не го правя за пари а за идеята
Ако някои въпреки всичко реши да почерпи
обичам хмелини питиета
на излет с беемвета
Обещавам ,че за следващата промоция от20% пак ще съобщя и се надявам да има повече хора от форума,които ще се отзоват

Първо искам да благодаря на тези които се отзоваха и се възползваха от предложението

Второ искам да уточня не го правя за пари а за идеята

Ако някои въпреки всичко реши да почерпи

Обещавам ,че за следващата промоция от20% пак ще съобщя и се надявам да има повече хора от форума,които ще се отзоват

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
13 мнения
• Страница 1 от 1