Фейслифт фарове от Англичанка
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Фейслифт фарове от Англичанка
За ставането - стават, но както всички знаем осветеността на лупата при кола с ляв волан е така "____/", а при колите с десен волан е "\____" (надявам се ме разбрахте). Може ли да се направи осветеността на фар от кола с десен волан на такъв като на ляв волан? При Е36 знам, че става като се завърти една пластинка.
С една дума въпроса ми е - стават ли фейслифтови фарове от кола с десен волан на кола с ляв волан?
С една дума въпроса ми е - стават ли фейслифтови фарове от кола с десен волан на кола с ляв волан?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: Фейслифт фарове от Англичанка
При фейс фаровете пак я има тая пластинка,но пак не стават съвсем както трябва.От горе на фара има едно капаче,бяло прозрачно,отваряш го и местиш лостчето. Аз лично ходих в СБА да ми ги настройват на стенда,но и от там ми казаха че не може да стане съвсем на 100 %
Това е отговора който очаквах
сигурен съм, че ние Българите ще измислим нещо

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Не става, защото работата с тази пластинка е за временно само. След като я натиснеш просто се затъмнява снопа светлина, който се извива нагоре - или както колегата го показа от ___/ става просто _____ и се намалява видимост, осветено петно нощно време.. абе опасно си е. Аз чак се чудя с какви очи хората продава фарове от англичанки, те са просто useless у нас
Има вариант да им се отнеме девствеността на фаровете, като се разлепят и пластината зад лупата, която диктува снопа, се обърне на опаки. При тази интервенция отпада втората пластина, която служи за каране в държави с обратна дирекция.

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Според мен по-голям проблем е, че много от шофьорите карат с нерегулирани фарове или с китайски ксенони във фарове непригодени за тях и светещи във всякакви посоки. Ако трябва да сме честни английските фарове осветяват по-добре платното, пък и в UK се следи на техническите прегледи дали водачите за реглаж са здрави и винаги може левия да се свали малко надолу. Познавам хора, който карат е39 с английски фарове и на мен не ми пречат. Много по-неприятни са ми е39 преди фейса с фарове без лупи и сложен допълнително ксенон 

- marin_rangelov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60 M5
- Детайли за колата: M пакет
колега моите фарове са от англичанка и като местя тази пластина мога да твърдя че ненамирам никаква разлика
xcalibur написа:... английските фарове осветяват по-добре платното, пък и в UK се следи на техническите прегледи дали водачите за реглаж са здрави и винаги може левия да се свали малко надолу....
Тук въобще не става въпрос за височината на светлинния сноп, а за профила му, който е точно обратен при ляво движение.
Вместо повдигнатя край на снопа да е от дясно (банкет/тротоар) където не само че не пречи а е и полезен той е от ляво откъм насрещното движение.
7 мнения
• Страница 1 от 1