шел повер нафта - мнение
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
шел повер нафта - мнение
Здравейте колеги , кажете си мнението за shell power нафтата ? В извън темата , някои пичове я хвалиха , но искам да чуя и вашето мнение ?
мерси !
мерси !
Re: шел повер нафта - мнение
мое скромно мнение, нафтата от шел е боклук. Повер нафтата е по -малко зле от обикновената.
- emil_dobrev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525 TDS 97'
- Мечтае да кара: BMW X6 M G-POWER v10 RS
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Аз да добавя, че и бензина е тргедия. В сравнение с Ромпетролския ми качи разхода по борд с 0.5 литра на сто и осезаемо падна мощността. Направих грешка да напълня цял резервоар (68 литра).
Колега, веднъж се прибирам от Варна към Русе. Имах нафта горе долу клкото да се прибера. 200км с 12.5 литра направих. В резервоара да са останали към 5-7л. Заредих на ШЕЛ пълен резервоара. После към Варна със същия стил на каране, 16литра, без мощност и т.н
Най-добрата нафта, която аз знам е на Петрол.
Най-добрата нафта, която аз знам е на Петрол.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
В България карах знаеш само дизели и бензиностанциите ги класирах ето така
1.Ромпетрол
2.ОМВ-Дизел и ЕКО
3. Шел
Специално за Х6 цата слагахме само Ромпетрол, супер си вървеше !!!! Ако помниш като се връщах от Илко, сложих Шел пауър на ТДС, умря в ниските обороти, на високи си беше перфектно....
1.Ромпетрол
2.ОМВ-Дизел и ЕКО
3. Шел
Специално за Х6 цата слагахме само Ромпетрол, супер си вървеше !!!! Ако помниш като се връщах от Илко, сложих Шел пауър на ТДС, умря в ниските обороти, на високи си беше перфектно....
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
всички нафти са еднакви и идват от Лукойла .. логично мойта кошара върви еднакво откъдето и да заредя ,нямам забележки .. с премиум горивата е същото - еднакъв вървеж и разход ,леко по мазна работа на мотора специално с премиум дизела на ОМВ
Колеги,явно от Shell до Shell нафта -разлика бооол.Моето мнение за V-power-а е,че е СУПЕР.Само не знам в БГ Shell същите горива ли предлагат ,както и на Запад,или само се ползва доброто име на продукта и рекламата около него,а се продава Лукоилска.От както взех баварчо / преди 4 години/ САМО V-power дизел слагам.С много малко изключения/на пръстите на едната ми рака се броят/ от други места.Според мен истинския ефект от това гориво го усещаш след време в зависимост от това какво време е нужно на горивото да почисти двигателя/клапани,инжектори,бутала/.При мен след месец -два се прояви онова сякаш нещо те "ритва " отзад и колата се отпушва да върви,набира и да дава добър разход.И при бензина е така-на другата кола го пробвам вече година и нещо.Като че ли не послъгват в рекламирането му,че почиства двигателя.Но,пак казвам,не знам в БГ какъв V-power продават.Живея извън БГ,само два пъти сам си идвал с колата за по две-три седмици,така че не мога да преценя.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Хубави неща си написал колега, но те не са релевантни за България. Тук има монопол на пазара на горива и само Господ знае какво сипваме в резервоарите си под различните търговски наименования. Аз зареждам само от Петрол, просто нямам избор.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
10 мнения
• Страница 1 от 1