покупка на е34 524тд
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
покупка на е34 524тд
здравеите колеги харесал съм една 5-ца ама ме притеснява тва че при топъл двигател пали малко трудно(при студен незнам как е)някои знае ли какъв е проблема и колко ще ми струва ремонта??
благодаря ви предварително!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Недейте обърква човека... 524тд Е34 не е с ангренажна верига а с ангренажен ремък. Така че проблема му едва ли ще е от веригата.Hex написа:Предполагам, че това е вече обсъждания проблем с агренажната верига, иска смяна. Потърси из този подфорум (и в е39) за този проблем.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Да колата наистина е с ремък.Какво значи трудно пали?Питам защото и аз преди карах такава и ми палеше и студена и топла с след като повърти малко,но колата и мотора са железни вървеше като луда (преди да я тотализирам де
)Огледая направи една диагностика и ако всичко и е ок,я взимай няма да съжаляваш.Мойта беше на 450 000км. и след като отворих двигателя останах доста впечатлен

- prostia
- младши ентусиаст
-
да пали след като повърти малко.
собственикът ми каза че всички били така. но мочта е28 524 нее така но е с механично ГНП дали нее от ГНП -то нещо???
собственикът ми каза че всички били така. но мочта е28 524 нее така но е с механично ГНП дали нее от ГНП -то нещо???
Re: re
slavianko написа:Недейте обърква човека... 524тд Е34 не е с ангренажна верига а с ангренажен ремък. Така че проблема му едва ли ще е от веригата.Hex написа:Предполагам, че това е вече обсъждания проблем с агренажната верига, иска смяна. Потърси из този подфорум (и в е39) за този проблем.
Съжалявам за грешката

'02 BMW 525d
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: покупка на е34 524тд
prostia написа:здравеите колеги харесал съм една 5-ца ама ме притеснява тва че при топъл двигател пали малко трудно(при студен незнам как е)някои знае ли какъв е проблема и колко ще ми струва ремонта??
не се излагаи хи4 ти нетреба такава кола збериси друг мотор

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Тва са пълни глупости че палели трудно верно и мойта беше така въртях по 3-4 секунди докато запали нямах изгоряла свещ но ми писна и реших да гисменя и 6-те на куп колата ми показва 230 000км всъщност бащата е навъртял 40 000 и аз 20 000 взехме я на 168 000км ма господ знае на колко е била всъщост та мисълта ми е че сега вече 1 седмица с новите свещи няма топла няма студена пали точно на четвърт оборот старите ми свещи бяха здрави но явно... та мисълта ми е може и неговите да не са кой знае колко хубави уф дано съм успял да обесня правилно а сега бай бай че спешно ме викат 

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
Re: покупка на е34 524тд
dizelboy написа:prostia написа:здравеите колеги харесал съм една 5-ца ама ме притеснява тва че при топъл двигател пали малко трудно(при студен незнам как е)някои знае ли какъв е проблема и колко ще ми струва ремонта??
не се излагаи хи4 ти нетреба такава кола збериси друг мотор
Кво не му е хубавото

- prostia
- младши ентусиаст
-
че кво му е на мотора ас съм много доволен от е28-цата с тоз мотор а таз е34 ми е изгодна за това мисля да я взема
та относно паленето на топул двигател не подгряват свещите (изкючва се като вариянт за трудното запалване)смисъл върти 2-3сек.и тогава пали.
та относно паленето на топул двигател не подгряват свещите (изкючва се като вариянт за трудното запалване)смисъл върти 2-3сек.и тогава пали.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
И аз бях супер доволен от моята. Не съм имал никакви грижи. Карах я над 90хил и само сменях масла и филтри. А когато я купих километража ми беше на 270.000 Пък на колко реални е била....... един господ знае. Но ми палеше от раз. Дори и на -20 градуса зимата в Русе палех. Ма може и късмет да съм имал. Кой знае....
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
prostia написа:че кво му е на мотора ас съм много доволен от е28-цата с тоз мотор а таз е34 ми е изгодна за това мисля да я взема
как ще не включват бре

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
- prostia
- младши ентусиаст
-
e поне не святка лампата за подгряване на таблото (от там съдя че не подгряват) но несъм мерил на кабелите и затова няма да споряmla86 написа:prostia написа:че кво му е на мотора ас съм много доволен от е28-цата с тоз мотор а таз е34 ми е изгодна за това мисля да я взема
как ще не включват бревинаги си включват мойте спорил съм и сме мерили даже дали отива ток по кабелаците ако ще и току що да спирам от дълаг път загасям и веднага след тва давам контакт пак ми нагрява свещите
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2