експлоатационен разход на гориво
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
експлоатационен разход на гориво
разбрах за темата минимален разход. Не е ли по интересно колко ви струва удоволствието да управлявате вашето BMW за 10000 км например за една година. Имам служебно E30 M40 316i което има среден разход 11л бензин или 15л пропан-бутан.Нормално ли е това???
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
За среден разход на 316i М40 това е много. Зависи най-вече от експлоатацията на колата и общото и състояние. 11л е приемлива стойност само за градско. Но щом е служебна...
, ясно е как се кара такава кола
. На въпроса ти: не е нормално, ако колата е във добро техническо състояние.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Новини
-
milbo
Първо, добре дошъл във форума
За вбъдеще искам да те помоля да преценяваш по-добре къде да пуснеш темата си - тази е за раздела Е30, той като питането ти е свързано точно с този модел.
Относно въпроса ти...
Колегата правилно ти е написал, че 11 за среден разход е твърде много за 316-ка. Аз имам такова животно и в града дава толкова но извънградско без проблеми го закротвам на около 8 бензин.
Първо, добре дошъл във форума

За вбъдеще искам да те помоля да преценяваш по-добре къде да пуснеш темата си - тази е за раздела Е30, той като питането ти е свързано точно с този модел.
Относно въпроса ти...
Колегата правилно ти е написал, че 11 за среден разход е твърде много за 316-ка. Аз имам такова животно и в града дава толкова но извънградско без проблеми го закротвам на около 8 бензин.

3 мнения
• Страница 1 от 1