експлоатационен разход на гориво

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

експлоатационен разход на гориво

Мнение от milbo » 19 Мар 2006, 18:44

разбрах за темата минимален разход. Не е ли по интересно колко ви струва удоволствието да управлявате вашето BMW за 10000 км например за една година. Имам служебно E30 M40 316i което има среден разход 11л бензин или 15л пропан-бутан.Нормално ли е това???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 19 Мар 2006, 19:41

За среден разход на 316i М40 това е много. Зависи най-вече от експлоатацията на колата и общото и състояние. 11л е приемлива стойност само за градско. Но щом е служебна... ;) , ясно е как се кара такава кола :lol: . На въпроса ти: не е нормално, ако колата е във добро техническо състояние.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 20 Мар 2006, 3:37

milbo
Първо, добре дошъл във форума ;)
За вбъдеще искам да те помоля да преценяваш по-добре къде да пуснеш темата си - тази е за раздела Е30, той като питането ти е свързано точно с този модел.

Относно въпроса ти...
Колегата правилно ти е написал, че 11 за среден разход е твърде много за 316-ка. Аз имам такова животно и в града дава толкова но извънградско без проблеми го закротвам на около 8 бензин. ;)

Назад към Основен Форум