СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: СОФИЯ - сбирки Е36
колегата казва, че там се събираме все отговорни и работни момчета, пътуващи от Герена, Надежда, Лозен, Бояна и знам ли още откъде, та всякакви оправдания не стоят на място и ако някой прояви желание да дойде, сме там от 18:30 до 22:00 със сигурност ... а като отворим капаците и до след 23:00 

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
lowrider написа:просто сменете абсурдния ден
Не звучи сериозно моля те
Дай предложение за НЕабсурден ден от седмицата.
GKuzmanov написа:Чесно казано според мен деня и мястото са скандалниаз свършвам работа в 19:30 и 3 пъти се опитвам да се оправя и да дойда да видя за кво иде реч, ама няма как
прибирам се по най-бързия начин горе долу 19:55 тегля един душ, докато се облека и поглеждам часовника 8:30, и дилемата е налице ... пиротска - дървеница 20-30 мин зависи от трафика и кво тамън ще си поръчам нещо и ще си остана сам
![]()
П.П. тоя четвъртък ще се пробвам да не се потя толкова много на работа и да дойда направо
Моля те не си длъжен да идваш не искаме да ти нарушаваме хигиенните навици.
Като сте пълни с идеи чакаме такава за НЕскандален ден

П.П:И да отбележa,че след 20.30ч винаги има хора така,че няма да си самичак

- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact M41D17
- Мечтае да кара: Подводница.
Преди правехме сбирката в неделя за да могат повечко хора да дойдат. 
А и ако се събирате бая народ може да измислите по- широчко местенце за повече коли, че това ОМВ не е от най- големите.
EDIT: Пожелавам ви успех със сбирките!
При нас нещата не потръгнаха, но вие имате по- голям шанс! 

А и ако се събирате бая народ може да измислите по- широчко местенце за повече коли, че това ОМВ не е от най- големите.

EDIT: Пожелавам ви успех със сбирките!

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
е какво значи "нас", "вас", защо не идвате и вие?
честно, на моменти се чувствам като в детската градина, абе хора на по 25-30 години сме, вземете се в ръце ...
честно, на моменти се чувствам като в детската градина, абе хора на по 25-30 години сме, вземете се в ръце ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Толкова много 36-ци със стикери на форума виждам в София, а се събираме една шепа хора. Несериозно е колеги, замислете се
Мястото не може да бъде удобно на всеки, но важен е ентусиазма, който вярвам е голям във всички ни. Затова нека да идват повече колеги, с които да обменяме опит и идеи, но най-важно от сбирките е приятелството, което остава завинаги 

- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
ама верно е като детска градина, ''дай ми куклата на ти си парцалите'' никога няма да има угодия на никой,на един му е далече,на друг му е абсурден деня,на трети мястото му било скандално,на четвърти му е рано,на пети му е късно,един си бърка в носа,друг в гъза,и така на татък...само се писка като девственица пред к*р ... НИКОЙ НИКОГО НА СИЛА НЕ КАРА ДА ПРИСЪСТВАТЕ,това е по желание,който иска е добре дошъл,който НЕ иска- здраве да е. относно мястото: е какво му е ? на това място ... ние как идваме от всички краища на София а? еми на мен ми е най добре пред нас хайде елате тука на сбирка(ще ви черпа кафе бисквитки,сок)...имаше мнения за Бояна,е на мен лично неме кефи там ама ако трябва и там ще отида (там има 10-ина човека който си заслужава да видиш и да поговориш с тях,сички други са компютърни мишлета) другия път да се съберем в Ихтиман а ?
относно часа на сбирката е какво му е ? на тоя час 19:00 ... и в 21:00 да дойде някои е добре дошъл пак ще има някой от нас,поне до 22: и нещо винаги има хора там,напоследък сме там даже и от 18:30 ...
относно деня: е какво му е ? ден като ден ... ''защо да не е през почивните дни'' е къде бяхте мамини мишлета през почивните дни като ние ходихме на кафета и на язовири а ? или не сте знаели може би? за язовира се знаеше 3 седмици предварително и тема даже си имаше,или ви е било все тая ама сега безцелно сте решили да драснете по някое мнение .........
аз лично също съм пропускал сбирки по финансови причини,ама също така и съм взимал пари на заем от приятели за да присъствам на тея сбирки (не ме е срам да си призная)..... каквото мога всичко бих направил за да я има тая сбирка защото е излагация, е36 са най многобройни в цяла София и всички се бият в гърдите колко са велики, а то какво: мишлета... то си проличава по сбирката..... писна ми да пиша на тоя дето духа на вън,надали някой ще го прочете цялото ...
само искам да кажа на момчетата и момичето който винаги са на линия: страшни сте,обичам ви и ви уважавам и с каквото мога винаги ще ви помогна
относно часа на сбирката е какво му е ? на тоя час 19:00 ... и в 21:00 да дойде някои е добре дошъл пак ще има някой от нас,поне до 22: и нещо винаги има хора там,напоследък сме там даже и от 18:30 ...
относно деня: е какво му е ? ден като ден ... ''защо да не е през почивните дни'' е къде бяхте мамини мишлета през почивните дни като ние ходихме на кафета и на язовири а ? или не сте знаели може би? за язовира се знаеше 3 седмици предварително и тема даже си имаше,или ви е било все тая ама сега безцелно сте решили да драснете по някое мнение .........
аз лично също съм пропускал сбирки по финансови причини,ама също така и съм взимал пари на заем от приятели за да присъствам на тея сбирки (не ме е срам да си призная)..... каквото мога всичко бих направил за да я има тая сбирка защото е излагация, е36 са най многобройни в цяла София и всички се бият в гърдите колко са велики, а то какво: мишлета... то си проличава по сбирката..... писна ми да пиша на тоя дето духа на вън,надали някой ще го прочете цялото ...

само искам да кажа на момчетата и момичето който винаги са на линия: страшни сте,обичам ви и ви уважавам и с каквото мога винаги ще ви помогна

- niko11
- StanceWorks addicted
-
vanko 318i написа:ама верно е като детска градина, ''дай ми куклата на ти си парцалите'' никога няма да има угодия на никой,на един му е далече,на друг му е абсурден деня,на трети мястото му било скандално,на четвърти му е рано,на пети му е късно,един си бърка в носа,друг в гъза,и така на татък...само се писка като девственица пред к*р ... НИКОЙ НИКОГО НА СИЛА НЕ КАРА ДА ПРИСЪСТВАТЕ,това е по желание,който иска е добре дошъл,който НЕ иска- здраве да е. относно мястото: е какво му е ? на това място ... ние как идваме от всички краища на София а? еми на мен ми е най добре пред нас хайде елате тука на сбирка(ще ви черпа кафе бисквитки,сок)...имаше мнения за Бояна,е на мен лично неме кефи там ама ако трябва и там ще отида (там има 10-ина човека който си заслужава да видиш и да поговориш с тях,сички други са компютърни мишлета) другия път да се съберем в Ихтиман а ?
аз лично също съм пропускал сбирки по финансови причини,ама също така и съм взимал пари на заем от приятели за да присъствам на тея сбирки (не ме е срам да си призная)..... каквото мога всичко бих направил за да я има тая сбирка защото е излагация, е36 са най многобройни в цяла София и всички се бият в гърдите колко са велики, а то какво: мишлета... то си проличава по сбирката..... писна ми да пиша на тоя дето духа на вън,надали някой ще го прочете цялото ...![]()

Последна промяна niko11 на 26 Юли 2011, 21:04, променена общо 1 път
- B1ZzY_BMW
-
320i
-
- Кара: BMW E61 BMW E36
- Мечтае да кара: Мковица
- Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.
vanko 318i написа:ама верно е като детска градина, ''дай ми куклата на ти си парцалите'' никога няма да има угодия на никой,на един му е далече,на друг му е абсурден деня,на трети мястото му било скандално,на четвърти му е рано,на пети му е късно,един си бърка в носа,друг в гъза,и така на татък...само се писка като девственица пред к*р ... НИКОЙ НИКОГО НА СИЛА НЕ КАРА ДА ПРИСЪСТВАТЕ,това е по желание,който иска е добре дошъл,който НЕ иска- здраве да е. относно мястото: е какво му е ? на това място ... ние как идваме от всички краища на София а? еми на мен ми е най добре пред нас хайде елате тука на сбирка(ще ви черпа кафе бисквитки,сок)...имаше мнения за Бояна,е на мен лично неме кефи там ама ако трябва и там ще отида (там има 10-ина човека който си заслужава да видиш и да поговориш с тях,сички други са компютърни мишлета) другия път да се съберем в Ихтиман а ?
аз лично също съм пропускал сбирки по финансови причини,ама също така и съм взимал пари на заем от приятели за да присъствам на тея сбирки (не ме е срам да си призная)..... каквото мога всичко бих направил за да я има тая сбирка защото е излагация, е36 са най многобройни в цяла София и всички се бият в гърдите колко са велики, а то какво: мишлета... то си проличава по сбирката..... писна ми да пиша на тоя дето духа на вън,надали някой ще го прочете цялото ...![]()
Евала братле мн вярнио казано

- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
niko_11 написа:Подкрепям те напълно.Mен лично ме дразни факта че хора,които нищо не са дали за сбирката в този и вариант умуват кoга и как трябва да се провежда
Всеки е дал по нещо от себе си, дали преди време или в момента.

Не съм искал поста ми да е критика или нещо подобно, а просто предложение.

Извинявам се, ако съм обидил или засегнал някого.

- niko11
- StanceWorks addicted
-
cypher_bg написа:niko_11 написа:Подкрепям те напълно.Mен лично ме дразни факта че хора,които нищо не са дали за сбирката в този и вариант умуват кoга и как трябва да се провежда
Всеки е дал по нещо от себе си, дали преди време или в момента.Аз още съм със стикерите на един, вече бивш форум за е36.
И помня по колко народ се събирахме и ми е кеф да знам, че има хора, които продължават да правят сбирките и днес.
Не съм искал поста ми да е критика или нещо подобно, а просто предложение.Искренно се зарадвах като видях, че темата има ново начало.
![]()
Извинявам се, ако съм обидил или засегнал някого.

да обменим опит и да се опитаме да я направим по-посещавана и интересна.Но не съм съгласен някои да ми каже че деня и мястото са абсурдни или скандални

- cypher_bg
- кандидат ентусиаст
-
niko_11 написа:Написаното от мен няма нищо общо с твоя пост не ме разбирай пограшно напротив.Твоя опит е от преди време аз затова казах че става въпрос за този вариянт,който е в момента.Затова се надявам да дойдеш на тази сбирка да обменим опит и да се опитаме да я направим по-посещавана и интересна.Но не съм съгласен някои да ми каже че деня и мястото са абсурдни или скандални
Важното е да си правите кефа. Другото само ще си дойде

С радост ще мина някой път да ви видя.

- beckham77
- Потребител
-
- Кара: BMW E36
Здравейте колеги
бих искал да присъствам и аз на тези сбирки
моля ви кажете само мястото... часа го разбрах, благодаря предварително !!! 

- ///Leonix
- Е36 Fanatic!
-
- Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
- Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16
Четвъртък 19ч. ОМВ-Мусагеница бул,Г.М.Димитров(до метростанцията)
Заповядай, добре си дошъл, колега
Заповядай, добре си дошъл, колега

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
- niko11
- StanceWorks addicted
-
beckham77 написа:Здравейте колегибих искал да присъствам и аз на тези сбирки
моля ви кажете само мястото... часа го разбрах, благодаря предварително !!!
Заповядай утре след 19ч ще се радваме да се запознаем с теб