Черен списък на застрахователните компании
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Черен списък на застрахователните компании
Колеги, който иска нека да направи класация на най-пропадналите застрахователи според него. Хубаво е и да се аргументираме. Аз засега няма да правя списък, защото (опазил ме господ!) не ми се е налагало още да се разправям със застрахователи, само съм слушал приказки, но друго е личния опит, ама съм сигурен, че има много хора дето могат да се поизкажат по въпроса, което ще е полезно за всички.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Да добавя още 1 глас за Булинс. 200+ лева за калник, капак , маска, фар, мигач и огъната греда(тая на която се захваща фара) и това за кола на 9 години

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
"Бул Инс" май напоследък толерират само скъпите возила.
Аз на последък ползвам услугите на левски спартак и от тях за сега нямам оплакване.
За преден джам на Типото ми платиха 150 лева 10 минути след като отидох с фактурата
(джама ми имаше удар от камъче точно по средата без да е спукан ми казаха директно за нов си)
Аз на последък ползвам услугите на левски спартак и от тях за сега нямам оплакване.
За преден джам на Типото ми платиха 150 лева 10 минути след като отидох с фактурата

Последна промяна vld на 19 Мар 2006, 21:58, променена общо 1 път
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
A бе ти не четеш ли темата!!!vld написа:Те май напоследък толерират само скъпите возила.
Аз на последък ползвам услугите на лвски спартак и от тях за сега нямам оплакване.
За преден джам на Типото ми платиха 150 лева 10 минути след като отидох с фактурата(джама ми имаше удар от камъче точно по средата без да е спукан ми казаха иректно за нов си)

Никой не те пита за това дали си доволен, а от кои си недоволен и защо!
- cowboetz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Toyota Avensis T27 D-4D
за малък картер, голям картер, маслена помпа и 4 литра масло за м40 от ЕвроИнс ми дадоха към 150. подигравка 

- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Аз нямах какско, но трябваше да ми изплатят обещетение по ГО от Булинс.
Отказаха, макар че имах протокол за ПТП-то от КАТ и допълнително удостоверение за верността на протокола.
Отказаха, макар че имах протокол за ПТП-то от КАТ и допълнително удостоверение за верността на протокола.
Евроинс - причини колкото искате:
1. - Лятото ми откраднаха колата, която беше маркирана чисто и просто с един стикер - който явно при второто сваляне на стъклото се беше набрал и от там крадците си мислеха че не е застрахована - изчезна сащата вечер
2. - Колата седя в техен сервиз - за оправяне на ключалките 2 МЕСЕЦА
3. - Когато най накрая я взех установих липсата на управлението за мултифункционалния волан. - естествено, твърдяха че го е нямало когато съм закарал колата
а аз лично го оставих на задната седалка
4. - Свиха ми халогените - щетата на Евроинс включваше нова декоративна решетка( тази долу под бронята ) и труд по ел системата на автомобила - защото кабелите на халогените висяха ей така срязани - след 30 дни изплатиха 24 ЛЕВА
5. - Преди броени дни ми изплатиха - 510 лв за четири гуми, които наркоманчетата в квартала бяха решили да срежат за забавление - добре ама гумите бяхя на един месец и на не повече от 1000 км. зимни на сняг и им приложих фактурата за тях 940 лв. много голямо овехтяване е паднало.
Няма да коментирам ништо повече
1. - Лятото ми откраднаха колата, която беше маркирана чисто и просто с един стикер - който явно при второто сваляне на стъклото се беше набрал и от там крадците си мислеха че не е застрахована - изчезна сащата вечер

2. - Колата седя в техен сервиз - за оправяне на ключалките 2 МЕСЕЦА
3. - Когато най накрая я взех установих липсата на управлението за мултифункционалния волан. - естествено, твърдяха че го е нямало когато съм закарал колата

4. - Свиха ми халогените - щетата на Евроинс включваше нова декоративна решетка( тази долу под бронята ) и труд по ел системата на автомобила - защото кабелите на халогените висяха ей така срязани - след 30 дни изплатиха 24 ЛЕВА

5. - Преди броени дни ми изплатиха - 510 лв за четири гуми, които наркоманчетата в квартала бяха решили да срежат за забавление - добре ама гумите бяхя на един месец и на не повече от 1000 км. зимни на сняг и им приложих фактурата за тях 940 лв. много голямо овехтяване е паднало.

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
ДЗИ
Пасат `89 година, 2.0 мотор, комби - тотална щета. (Яко блъсната колата)
От ДЗИ изплащат 2200 лева с мотив, че това е пазарната и стойност - колата с ел. стъкла, климатик и други шукарийки.
Искам и аз за тази сума да си намеря такъв Пасатор.
Случката е отпреди 2-3 месеца с колега.
От ДЗИ изплащат 2200 лева с мотив, че това е пазарната и стойност - колата с ел. стъкла, климатик и други шукарийки.
Искам и аз за тази сума да си намеря такъв Пасатор.
Случката е отпреди 2-3 месеца с колега.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
filipf написа:5. - Преди броени дни ми изплатиха - 510 лв за четири гуми, които наркоманчетата в квартала бяха решили да срежат за забавление - добре ама гумите бяхя на един месец и на не повече от 1000 км. зимни на сняг и им приложих фактурата за тях 940 лв. много голямо овехтяване е паднало.
Плащат за срязани гуми???
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
не мога да разбера,защо масово хората от форума си правят гражданската в Булинс,като редовно техни клиенти пропищяват от тях....
бих казал,че си взел максимума..такива пасати са по 3 мах 3500лв.Като върнеш купето на вторични и си идеален
бих казал,че си взел максимума..такива пасати са по 3 мах 3500лв.Като върнеш купето на вторични и си идеален

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Български имоти - 3 години се съдих с тях за кражба на кола с мотива че не сам бил положил достатъчно грижи да я опазя - в случая че нощем не сам я държал на охраняем паркинг,накрая ги осъдих много лошо.
От Бул Инс съм много доволен - плащаха ми една щета по ГО
От Бул Инс съм много доволен - плащаха ми една щета по ГО
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Нищо лошо за Армеец досега........... 

Последна промяна gazzzar на 20 Мар 2006, 17:17, променена общо 1 път
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2