СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Re: СОФИЯ - сбирки Е36

Мнение от _galio_ » 25 Юли 2011, 18:32

колегата казва, че там се събираме все отговорни и работни момчета, пътуващи от Герена, Надежда, Лозен, Бояна и знам ли още откъде, та всякакви оправдания не стоят на място и ако някой прояви желание да дойде, сме там от 18:30 до 22:00 със сигурност ... а като отворим капаците и до след 23:00 :mrgreen:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

StanceWorks addicted
Аватар
Кара: със заключен:)

Мнение от niko11 » 25 Юли 2011, 18:37

lowrider написа:просто сменете абсурдния ден :mhihi:

Не звучи сериозно моля те
Дай предложение за НЕабсурден ден от седмицата.
GKuzmanov написа:Чесно казано според мен деня и мястото са скандални :mhihi: аз свършвам работа в 19:30 и 3 пъти се опитвам да се оправя и да дойда да видя за кво иде реч, ама няма как :nono: прибирам се по най-бързия начин горе долу 19:55 тегля един душ, докато се облека и поглеждам часовника 8:30, и дилемата е налице ... пиротска - дървеница 20-30 мин зависи от трафика и кво тамън ще си поръчам нещо и ще си остана сам :)

П.П. тоя четвъртък ще се пробвам да не се потя толкова много на работа и да дойда направо :yes:

Моля те не си длъжен да идваш не искаме да ти нарушаваме хигиенните навици.
Като сте пълни с идеи чакаме такава за НЕскандален ден :shock:
П.П:И да отбележa,че след 20.30ч винаги има хора така,че няма да си самичак ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 26 Юли 2011, 1:41

Преди правехме сбирката в неделя за да могат повечко хора да дойдат. ;)

А и ако се събирате бая народ може да измислите по- широчко местенце за повече коли, че това ОМВ не е от най- големите. :)

EDIT: Пожелавам ви успех със сбирките! :) При нас нещата не потръгнаха, но вие имате по- голям шанс! :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 26 Юли 2011, 8:56

е какво значи "нас", "вас", защо не идвате и вие?

честно, на моменти се чувствам като в детската градина, абе хора на по 25-30 години сме, вземете се в ръце ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Е36 Fanatic!
Аватар
Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16

Мнение от ///Leonix » 26 Юли 2011, 18:57

Толкова много 36-ци със стикери на форума виждам в София, а се събираме една шепа хора. Несериозно е колеги, замислете се :!: Мястото не може да бъде удобно на всеки, но важен е ентусиазма, който вярвам е голям във всички ни. Затова нека да идват повече колеги, с които да обменяме опит и идеи, но най-важно от сбирките е приятелството, което остава завинаги :!:
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 26 Юли 2011, 19:26

ама верно е като детска градина, ''дай ми куклата на ти си парцалите'' никога няма да има угодия на никой,на един му е далече,на друг му е абсурден деня,на трети мястото му било скандално,на четвърти му е рано,на пети му е късно,един си бърка в носа,друг в гъза,и така на татък...само се писка като девственица пред к*р ... НИКОЙ НИКОГО НА СИЛА НЕ КАРА ДА ПРИСЪСТВАТЕ,това е по желание,който иска е добре дошъл,който НЕ иска- здраве да е. относно мястото: е какво му е ? на това място ... ние как идваме от всички краища на София а? еми на мен ми е най добре пред нас хайде елате тука на сбирка(ще ви черпа кафе бисквитки,сок)...имаше мнения за Бояна,е на мен лично неме кефи там ама ако трябва и там ще отида (там има 10-ина човека който си заслужава да видиш и да поговориш с тях,сички други са компютърни мишлета) другия път да се съберем в Ихтиман а ?
относно часа на сбирката е какво му е ? на тоя час 19:00 ... и в 21:00 да дойде някои е добре дошъл пак ще има някой от нас,поне до 22: и нещо винаги има хора там,напоследък сме там даже и от 18:30 ...
относно деня: е какво му е ? ден като ден ... ''защо да не е през почивните дни'' е къде бяхте мамини мишлета през почивните дни като ние ходихме на кафета и на язовири а ? или не сте знаели може би? за язовира се знаеше 3 седмици предварително и тема даже си имаше,или ви е било все тая ама сега безцелно сте решили да драснете по някое мнение .........
аз лично също съм пропускал сбирки по финансови причини,ама също така и съм взимал пари на заем от приятели за да присъствам на тея сбирки (не ме е срам да си призная)..... каквото мога всичко бих направил за да я има тая сбирка защото е излагация, е36 са най многобройни в цяла София и всички се бият в гърдите колко са велики, а то какво: мишлета... то си проличава по сбирката..... писна ми да пиша на тоя дето духа на вън,надали някой ще го прочете цялото ... :1:
само искам да кажа на момчетата и момичето който винаги са на линия: страшни сте,обичам ви и ви уважавам и с каквото мога винаги ще ви помогна :bowdown:

StanceWorks addicted
Аватар

Мнение от niko11 » 26 Юли 2011, 19:35

vanko 318i написа:ама верно е като детска градина, ''дай ми куклата на ти си парцалите'' никога няма да има угодия на никой,на един му е далече,на друг му е абсурден деня,на трети мястото му било скандално,на четвърти му е рано,на пети му е късно,един си бърка в носа,друг в гъза,и така на татък...само се писка като девственица пред к*р ... НИКОЙ НИКОГО НА СИЛА НЕ КАРА ДА ПРИСЪСТВАТЕ,това е по желание,който иска е добре дошъл,който НЕ иска- здраве да е. относно мястото: е какво му е ? на това място ... ние как идваме от всички краища на София а? еми на мен ми е най добре пред нас хайде елате тука на сбирка(ще ви черпа кафе бисквитки,сок)...имаше мнения за Бояна,е на мен лично неме кефи там ама ако трябва и там ще отида (там има 10-ина човека който си заслужава да видиш и да поговориш с тях,сички други са компютърни мишлета) другия път да се съберем в Ихтиман а ?
относно часа на сбирката е какво му е ? на тоя час 19:00 ... и в 21:00 да дойде някои е добре дошъл пак ще има някой от нас,поне до 22: и нещо винаги има хора там,напоследък сме там даже и от 18:30 ...
относно деня: е какво му е ? ден като ден ... ''защо да не е през почивните дни'' е къде бяхте мамини мишлета през почивните дни като ние ходихме на кафета и на язовири а ? или не сте знаели може би? за язовира се знаеше 3 седмици предварително и тема даже си имаше,или ви е било все тая ама сега безцелно сте решили да драснете по някое мнение .........
аз лично също съм пропускал сбирки по финансови причини,ама също така и съм взимал пари на заем от приятели за да присъствам на тея сбирки (не ме е срам да си призная)..... каквото мога всичко бих направил за да я има тая сбирка защото е излагация, е36 са най многобройни в цяла София и всички се бият в гърдите колко са велики, а то какво: мишлета... то си проличава по сбирката..... писна ми да пиша на тоя дето духа на вън,надали някой ще го прочете цялото ... :1:
само искам да кажа на момчетата и момичето който винаги са на линия: страшни сте,обичам ви и ви уважавам и с каквото мога винаги ще ви помогна :bowdown:

:yes:Подкрепям те напълно.Mен лично ме дразни факта че хора,които нищо не са дали за сбирката в този и вариант умуват кoга и как трябва да се провежда :dunno:
Последна промяна niko11 на 26 Юли 2011, 21:04, променена общо 1 път
Изображение

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Мнение от B1ZzY_BMW » 26 Юли 2011, 20:39

vanko 318i написа:ама верно е като детска градина, ''дай ми куклата на ти си парцалите'' никога няма да има угодия на никой,на един му е далече,на друг му е абсурден деня,на трети мястото му било скандално,на четвърти му е рано,на пети му е късно,един си бърка в носа,друг в гъза,и така на татък...само се писка като девственица пред к*р ... НИКОЙ НИКОГО НА СИЛА НЕ КАРА ДА ПРИСЪСТВАТЕ,това е по желание,който иска е добре дошъл,който НЕ иска- здраве да е. относно мястото: е какво му е ? на това място ... ние как идваме от всички краища на София а? еми на мен ми е най добре пред нас хайде елате тука на сбирка(ще ви черпа кафе бисквитки,сок)...имаше мнения за Бояна,е на мен лично неме кефи там ама ако трябва и там ще отида (там има 10-ина човека който си заслужава да видиш и да поговориш с тях,сички други са компютърни мишлета) другия път да се съберем в Ихтиман а ?

Евала братле мн вярнио казано :bchug: :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cypher_bg » 27 Юли 2011, 0:18

niko_11 написа: :yes:Подкрепям те напълно.Mен лично ме дразни факта че хора,които нищо не са дали за сбирката в този и вариант умуват кoга и как трябва да се провежда :dunno:

Всеки е дал по нещо от себе си, дали преди време или в момента. ;) Аз още съм със стикерите на един, вече бивш форум за е36. :) И помня по колко народ се събирахме и ми е кеф да знам, че има хора, които продължават да правят сбирките и днес.

Не съм искал поста ми да е критика или нещо подобно, а просто предложение. ;) Искренно се зарадвах като видях, че темата има ново начало. :yes:

Извинявам се, ако съм обидил или засегнал някого. :bchug:
Изображение

StanceWorks addicted
Аватар

Мнение от niko11 » 27 Юли 2011, 0:56

cypher_bg написа:
niko_11 написа: :yes:Подкрепям те напълно.Mен лично ме дразни факта че хора,които нищо не са дали за сбирката в този и вариант умуват кoга и как трябва да се провежда :dunno:

Всеки е дал по нещо от себе си, дали преди време или в момента. ;) Аз още съм със стикерите на един, вече бивш форум за е36. :) И помня по колко народ се събирахме и ми е кеф да знам, че има хора, които продължават да правят сбирките и днес.

Не съм искал поста ми да е критика или нещо подобно, а просто предложение. ;) Искренно се зарадвах като видях, че темата има ново начало. :yes:

Извинявам се, ако съм обидил или засегнал някого. :bchug:

:bchug: Написаното от мен няма нищо общо с твоя пост не ме разбирай пограшно напротив.Твоя опит е от преди време аз затова казах че става въпрос за този вариянт,който е в момента.Затова се надявам да дойдеш на тази сбирка
да обменим опит и да се опитаме да я направим по-посещавана и интересна.Но не съм съгласен някои да ми каже че деня и мястото са абсурдни или скандални :nono:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от cypher_bg » 27 Юли 2011, 1:15

niko_11 написа: :bchug: Написаното от мен няма нищо общо с твоя пост не ме разбирай пограшно напротив.Твоя опит е от преди време аз затова казах че става въпрос за този вариянт,който е в момента.Затова се надявам да дойдеш на тази сбирка да обменим опит и да се опитаме да я направим по-посещавана и интересна.Но не съм съгласен някои да ми каже че деня и мястото са абсурдни или скандални :nono:

Важното е да си правите кефа. Другото само ще си дойде ;)

С радост ще мина някой път да ви видя. :)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36

Мнение от beckham77 » 27 Юли 2011, 7:36

Здравейте колеги :) бих искал да присъствам и аз на тези сбирки :driving: моля ви кажете само мястото... часа го разбрах, благодаря предварително !!! ;)

Е36 Fanatic!
Аватар
Кара: E36 328i; E30 316i; E38 740i; E36
Детайли за колата: M52B28; M40B16; M62B44; M43B16

Мнение от ///Leonix » 27 Юли 2011, 8:18

Четвъртък 19ч. ОМВ-Мусагеница бул,Г.М.Димитров(до метростанцията)
Заповядай, добре си дошъл, колега :yes:
Изображение Изображение Изображение Изображение

328i
328i
Аватар
Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
Мечтае да кара: 318is

Мнение от //RaDo » 27 Юли 2011, 13:03

очакваме нови колеги утре :yes:
I ///M Addicted
Изображение

StanceWorks addicted
Аватар

Мнение от niko11 » 27 Юли 2011, 20:24

beckham77 написа:Здравейте колеги :) бих искал да присъствам и аз на тези сбирки :driving: моля ви кажете само мястото... часа го разбрах, благодаря предварително !!! ;)

Заповядай утре след 19ч ще се радваме да се запознаем с теб :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг