Проблем!!!!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E39 520i

Проблем!!!!

Мнение от mircholini » 26 Юли 2011, 6:51

Вчера колата ми се промени докато карах..осетих 4е губи малко мощност и не работи както трябва..мисля че единия ми цилиндар не работи!>? някой може ли да сподели какво може да е свещ или..ако е имал подобен проблем. благодаря предварително колата е 520 97

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Проблем!!!!

Мнение от ivoo » 26 Юли 2011, 12:25

mircholini написа: някой може ли да сподели какво може да е свещ или..

Разбира се http://www.bmw-varnacars.bg/findus.htm
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: i3 120ah 2019

Мнение от DaveMF » 26 Юли 2011, 12:34

mircholini написа:Вчера колата ми се промени докато карах..осетих 4е губи малко мощност и не работи както трябва..мисля че единия ми цилиндар не работи!>? някой може ли да сподели какво може да е свещ или..ако е имал подобен проблем. благодаря предварително колата е 520 97

Със сигурност ще имаме нужда от много повече информация, за да се изкажем. И заглавието на темата не подтиква тези, които биха ти помогнали, да я отворят, защото няма никаква конкретика. За това и колегите се майтапят.

Принципно като за начало ще ти помогне изчитане на грешките на компютъра, но оттам нататъка трябва да хвърляме боб...

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 26 Юли 2011, 12:57

Колегата да извинява,че му пиша в темата,но го правя да не пускам нова :bowdown: ,колеги преди няколко дена понастъпих колата спирам и слушам двигателя си е променил работат чува се едно чукане в ляво на двигателя като гледаш колата от отпред,като затворя капака се чува по-слабо,но пак се чува когато колата е студена не се чува,но загрее ли и се почва :banghead: гледах маслото добре си е няма никакви симптоми на нещо развалено просто се появи това чукане какво може да е...?

Назад към E39