Проблем!!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- mircholini
- Потребител
-
- Кара: E39 520i
Проблем!!!!
Вчера колата ми се промени докато карах..осетих 4е губи малко мощност и не работи както трябва..мисля че единия ми цилиндар не работи!>? някой може ли да сподели какво може да е свещ или..ако е имал подобен проблем. благодаря предварително колата е 520 97
Re: Проблем!!!!
mircholini написа: някой може ли да сподели какво може да е свещ или..
Разбира се http://www.bmw-varnacars.bg/findus.htm

mircholini написа:Вчера колата ми се промени докато карах..осетих 4е губи малко мощност и не работи както трябва..мисля че единия ми цилиндар не работи!>? някой може ли да сподели какво може да е свещ или..ако е имал подобен проблем. благодаря предварително колата е 520 97
Със сигурност ще имаме нужда от много повече информация, за да се изкажем. И заглавието на темата не подтиква тези, които биха ти помогнали, да я отворят, защото няма никаква конкретика. За това и колегите се майтапят.
Принципно като за начало ще ти помогне изчитане на грешките на компютъра, но оттам нататъка трябва да хвърляме боб...
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Колегата да извинява,че му пиша в темата,но го правя да не пускам нова
,колеги преди няколко дена понастъпих колата спирам и слушам двигателя си е променил работат чува се едно чукане в ляво на двигателя като гледаш колата от отпред,като затворя капака се чува по-слабо,но пак се чува когато колата е студена не се чува,но загрее ли и се почва
гледах маслото добре си е няма никакви симптоми на нещо развалено просто се появи това чукане какво може да е...?

4 мнения
• Страница 1 от 1