проблем при набиране с bluetooth
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем при набиране с bluetooth
Здравейте колеги имам следния проблем , телефона ми е свързан с колата (е60-2004г.) отварям менюто последно набрани номера ,или приети обаждания ,избирам телефон щракам върху него ,телефона тръгва да се набира и спира след като натисна втори път тогава тръгва да набира и се свързва ,същия проблем и когато ме търсят винаги от втория път мога да дигна и да говоря 

- carstyle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е71 3.5d
Re: проблем при набиране с bluetooth
swing написа:Здравейте колеги имам следния проблем , телефона ми е свързан с колата (е60-2004г.) отварям менюто последно набрани номера ,или приети обаждания ,избирам телефон щракам върху него ,телефона тръгва да се набира и спира след като натисна втори път тогава тръгва да набира и се свързва ,същия проблем и когато ме търсят винаги от втория път мога да дигна и да говоря
много често проблема идва от тел.,не че нещо не му е наред,а просто не сработва с колата.пробваи с друг тел. .при мен така се оправи.успех
Прав излезе колега , смених го с nokia 6700 и работи перфектно ,преди това с nokia n8 ,nokia c5 не сработваше БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!
- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F87 M2 competition
- Мечтае да кара: BMW
здравейте !!!! имам проблен помогнете ! имам малкия монитор ,и ботоните на волана , но нямам нито вграден телефон нито блутy, а искам да говоря от колата си ,но и да ползвам байтоните на волана ,какво да правя не съм във бг ,благодаря предварително!!!!
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Ако нямаш и подготовка за блутуут (кабеляците от багажника до плафона отпред + микрофона), ще ти трябва следното:
- блутуут модула + оптичните кабели до MOST-a (едно пластмасово чудо в багажника, в което се събират оптичните кабели за всички модули). Не са особено дълги
- блутуут антена + кабела от модула до антената (намира се над плафона, кабела е дълъг, тръгва от багажника)
- микрофона + кабела от модула до микрофона (също се намира над плафона, също тръгва от багажника, с отделен кабел)
След това ще трябва да се програмира колата. На мен ми излезна 800лв всичко, предполагам че най-трудното за намиране ще са кабелите. Модули втора ръка има колкото искаш, сигурен съм, че и антени има.
- блутуут модула + оптичните кабели до MOST-a (едно пластмасово чудо в багажника, в което се събират оптичните кабели за всички модули). Не са особено дълги
- блутуут антена + кабела от модула до антената (намира се над плафона, кабела е дълъг, тръгва от багажника)
- микрофона + кабела от модула до микрофона (също се намира над плафона, също тръгва от багажника, с отделен кабел)
След това ще трябва да се програмира колата. На мен ми излезна 800лв всичко, предполагам че най-трудното за намиране ще са кабелите. Модули втора ръка има колкото искаш, сигурен съм, че и антени има.

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Cinder написа:Ако нямаш и подготовка за блутуут (кабеляците от багажника до плафона отпред + микрофона), ще ти трябва следното:
Ти с какъв модул си TCU или MULF? Колко ти струва?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Не съм сигурен, MULF май беше. 800лв ми излезе всичко, като частите бяха под 400, програмирането ми излезна още 400, но програмирането със сигурност може да се намери и по-евтино, просто на мен не ми се чакаше/търсеше.

- murcielago7917
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F87 M2 competition
- Мечтае да кара: BMW
абе колеги по каво разбирате какъв модъл трябва да е , и има ли разлика ,и каква е тя MULF , TCU ???

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Cinder написа:Не съм сигурен, MULF май беше. 800лв ми излезе всичко, като частите бяха под 400, програмирането ми излезна още 400, но програмирането със сигурност може да се намери и по-евтино, просто на мен не ми се чакаше/търсеше.
MULF-а е доста по-евтин, бях гледал за по 60€ по ибей
ТЦУ-то ново е към 1000лв, моето изгоря и сега си поръчах за 80€ втора ръка

9 мнения
• Страница 1 от 1