Диагностика с INPA / DIS ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Диагностика с INPA / DIS ?

Мнение от iceblast » 23 Юли 2011, 21:44

Колеги, не успях да намеря тема, в която да има записани нормалните стойности, които дадени компоненти трябва да дават за да се счита, че те работят правилно.

Интересува ме с ИНПА мога ли да диагностицирам дебитомера точно и какви стойности трябва да дава той? Прочетох, че при пълна газ трябва да са около 1000, това така ли е или не?

Какъв е нормалният бууст на 525D, и горе долу с колко го вдигат като се ремапне?

Интересува ме също така, къде да погледна центровката на помпата и милиграмите гориво?

Ако някой има под ръка някакви ръководства или статии, които е намирал и съхранявал свързани с тези теми ще се радвам да ги прочета. Предполагам, че на доста колеги ще им е полезна информацията, като също така смятам, че ще е хубаво да заформим една такава тема за диагностика от типа на "ДЕТСКИ БОЛЕСТИ", където да може да се прави справка и да бъде ръководство за хората, които искат сами да диагностицират колите си.

Работил съм с VAG-Com, там нещата бяха много опростени, в нета има адски много и подробна информация, но за тази INPA нищо интересно не ми изкочи.

Назад към E39