Der BMW Einser от Mattig
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Der BMW Einser от Mattig
Като единствен представител на компактния клас със задно задвижване BMW 1-а серия се ползва с по-особен статус. Освен това малката баварка притежава и неповторим дизайн, който обаче може да стане още по-атрактивен. Ето защо Mattigs „World of Tuning“ предлага множество допълнителни тунинг части, както и подобрения в окачването и много нови комбинации гуми/джанти.
Предницата е променена с GfK преден спойлер, струващ 249 евро и редуциращ изстлакващата сила. Под вратите Mattig монтира прагове - 229 евро парчето, които създават усещане за по-голяма близост до платното за движение. Задната престилка също може да бъде снабдена с добавка - на цена 249 евро. Външният тунинг може да бъде завършен с горно разположен спойлер, който се предлага в много варианти (от 199 евро).
Стабилният звук се гарантира от спортната 4-тръбна система, чийто цени започват от 939 евро. Нейните двутръбни изходи пасват идеално на новия дизайн на задницата.
Но какво би бил ефектният оптичен и “звуков” тунинг без добро поведение на пътя? Eстествено Mattig предлага нови китове за окачването (от 160 евро) - задължителни за тези, които искат красиваата външност да бъде комбинирана с вътрешен тунинг.
Многобройни комбинации гуми/джанти се предлагат за малкото BMW. Например джантата 8,5 x 19 Brock B13 в SLC-Chrom се предлага “само” за 329 евро/бройката.
Източник: bg-tuning.net
Предницата е променена с GfK преден спойлер, струващ 249 евро и редуциращ изстлакващата сила. Под вратите Mattig монтира прагове - 229 евро парчето, които създават усещане за по-голяма близост до платното за движение. Задната престилка също може да бъде снабдена с добавка - на цена 249 евро. Външният тунинг може да бъде завършен с горно разположен спойлер, който се предлага в много варианти (от 199 евро).

Стабилният звук се гарантира от спортната 4-тръбна система, чийто цени започват от 939 евро. Нейните двутръбни изходи пасват идеално на новия дизайн на задницата.
Но какво би бил ефектният оптичен и “звуков” тунинг без добро поведение на пътя? Eстествено Mattig предлага нови китове за окачването (от 160 евро) - задължителни за тези, които искат красиваата външност да бъде комбинирана с вътрешен тунинг.

Многобройни комбинации гуми/джанти се предлагат за малкото BMW. Например джантата 8,5 x 19 Brock B13 в SLC-Chrom се предлага “само” за 329 евро/бройката.

Източник: bg-tuning.net
::: vankata™ :::
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
MaXimal написа:но на мен лично повече ми допада Aerodynamic пакета на БМВ.
За мен този пакет е най добрия за всяко БМВ.
Иначе и единичката е доста привлекателна с този пакет само ако я бяха свалили още малко защото ми се вижда малко щтръклеста

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Отпред не ми харесва, но отзад е друга работа.
Дали са сменили и двигателя примерно с едно V12
или всичко е само оптичен тунинг 
Дали са сменили и двигателя примерно с едно V12

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
GECATA BMW написа:MaXimal написа:но на мен лично повече ми допада Aerodynamic пакета на БМВ.
За мен този пакет е най добрия за всяко БМВ.
Иначе и единичката е доста привлекателна с този пакет само ако я бяха свалили още малко защото ми се вижда малко щтръклеста
Абе с тези джанти изглежда доста висока,но казвам ти ... единица със стандартно спортно окачване ...

6 мнения
• Страница 1 от 1