масло
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
масло
Здравейте ! Може ли някой да ми помогне за следния проблем : Имам 530 D.Сменил съм маслото преди 5 000 км. и от два дни , когато запаля колата ми светва Часовник под скалата за маслото на таблото . Не ми гори масло и не съм доливал до сега , защото е в нормите ,нямам книжка на колата и незнам какво означава тоя Часовник . Карам ч от половин година и много работи не са ми ясни , благодаря ви предварително !
Re: масло
А да вземете да спрете с тъпите въпроси
viewtopic.php?f=35&t=260419
viewtopic.php?f=35&t=184347&hilit=%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE
http://ivo316i.hit.bg/oilservice/
http://www.bgbmw.com/viewtopic.php?f=28&t=175
Темата под твоята пак е същата. БМВ-а карате , а за 20лв се циганеете да отидете до сервиз
Вече няма да учудя ако някой пусне : Пукнах гума, какво да правя?
viewtopic.php?f=35&t=260419
viewtopic.php?f=35&t=184347&hilit=%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%83%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5+%D0%BD%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE
http://ivo316i.hit.bg/oilservice/
http://www.bgbmw.com/viewtopic.php?f=28&t=175
Темата под твоята пак е същата. БМВ-а карате , а за 20лв се циганеете да отидете до сервиз
Вече няма да учудя ако някой пусне : Пукнах гума, какво да правя?

boris_k написа:"Български форум - задаваш въпрос-всички ти обясняват колко си тъп."
Не искам и най малко да обиждам автора на темата . Може ли обаче 2 теми да са сходни една с друга , и на самият него да не му направи впечатление.Явно е , че дори не си е наравил труда и да прочете това - онова. Маслото та маслото . Точно пък за тези масла , инспекций и пр. са изписани Х стр. Другото което е , че при регистрацията си е потвърдил че е запознат с `Правилата на форума` Е , Да ама НЕ.
Общи правила
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Някой хора не са толкова запознати със сърфирането из форумите, както и с автомобилите като цяло.
На повечето ни е ясно,че темата се повтаря за милионен път и е на път да бъде заключена, просто е нужен по мек тон.
На повечето ни е ясно,че темата се повтаря за милионен път и е на път да бъде заключена, просто е нужен по мек тон.

- karnak
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Boeing
ivoo написа:boris_k написа:"Български форум - задаваш въпрос-всички ти обясняват колко си тъп."
Не искам и най малко да обиждам автора на темата . Може ли обаче 2 теми да са сходни една с друга , и на самият него да не му направи впечатление.Явно е , че дори не си е наравил труда и да прочете това - онова. Маслото та маслото . Точно пък за тези масла , инспекций и пр. са изписани Х стр. Другото което е , че при регистрацията си е потвърдил че е запознат с `Правилата на форума` Е , Да ама НЕ.
Общи правила
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й.

аъ със здраве

Zlatin0v написа:Здравейте ! Може ли някой да ми помогне за следния проблем : Имам 530 D.Сменил съм маслото преди 5 000 км. и от два дни , когато запаля колата ми светва Часовник под скалата за маслото на таблото . Не ми гори масло и не съм доливал до сега , защото е в нормите ,нямам книжка на колата и незнам какво означава тоя Часовник . Карам ч от половин година и много работи не са ми ясни , благодаря ви предварително !
Здравей,
часовника означава, че е време за смяна на спирачната течност. Тя се сменя задължително на всеки 2 години и има отделно място в сервизната книжка, в което се отбелязва. Ако нямаш такава, си вземи една нова и започни да даваш да ти слагат печати вътре, ако поддържаш колата по сервизи, защото понякога и за теб самия е удобно да видиш кога какво си направил.
След като смениш течността, трябва да си нулираш часовника, за да уведоми отново след 2 години. Има много начини, виж линковете на ядосания

Поздрави и успех.
8 мнения
• Страница 1 от 1