проблем с раэхода
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с раэхода
эдравеите! имам проблем със раэхода на бенэин 60/70км градско в София с 20л. смених кво ли не и не пада :свещи нови платинини:гумички на клапани:гарнитури нови:филтри нови:колата е Е34 520 24V варви като луда ама и мноо гори напрао се плаша ако някои има идеи моля помагаите МНОГО ЩЕ САМ БЛАГОДАРЕН
Ако смениш и силата на натиска на десния педал може и да падне разхода
Сега сериозно, какво за теб означава градско каране? Щото казваш, че колата върви като луда 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
.
така е може да е от нея ... но наи добре една диагностика... и си4ко 6ти кажат 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Въпреки че пак ще ми се смеят, но за М50В20 при градско каране е норамален разход между 12 и 18 л/100 км. Всичко зависи от разстоянието, което изминаваш на студен ДВГ, състоянието на термостата и положението на крака върху педала на газта. От там нататък имаш проблем и голем
. Отивай на диагностика без да се офлянкваш. Лично аз виждам две вероятни причини: ламбда-сонда или дебитомер. Свешите не биха могли да ти дадат толкова голям разход. А, и друго. Погледни си ауспуха. Ако имаш много сажда по тръбата със сигурност имаш много богата смес(причините са същите: ламбда и дебитомер).

послу6ай колегата иди да ти погледнат колата. 30 ....и .. не нормален разход ако щеш настрани ги минавай тия 3 км. пък и щом колата работи на място сутринта преди да тръгне6 така не дига6 разхода а го смъква6 понеже докато тръгне6 антифриза в малкия кръг е вдигнал температурата ве4е за 8-10мин. стрелката ти трябва да е поне на първото деление над синъото поле 

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
ламбда сонда!!!
ама няма какво да се чудиш а отиди да ти я закачат на компютар,толкова пари си дал досега,една диагностика нямаше да ти е повече от 20-30 лв.
ама няма какво да се чудиш а отиди да ти я закачат на компютар,толкова пари си дал досега,една диагностика нямаше да ти е повече от 20-30 лв.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Penchev
- Сватбаря