Метанова уредба на БМВ 523
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Hulev
- Потребител
-
- Кара: BMW 523
Метанова уредба на БМВ 523
Колеги искам да споделя с вас колко съм доволен че си сложих Метанова уредба на колата ,поставиха ми е в Бургас ,някъква нова система която при ускурение пуска и малко бензин за да убогати сместа ,сега почети няма разлика във вървенето и ускорението .......
А и най- важното гори ми 10лв на 100 километра грацко

Re: Метанова уредба на БМВ 523
Hulev написа: гори ми 10лв на 100 километра грацко
Бреейй човече , ти си открил топлата вода бе . Ама верно ли на метан толкова ефтино ?
И ко викаш ? 10 лв на 100 км граЦко .
Ам чи то в Сръбско още ще падне.

- Ivailo28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530DA '99
ivoo написа:Hulev написа: гори ми 10лв на 100 километра грацко
Бреейй човече , ти си открил топлата вода бе . Ама верно ли на метан толкова ефтино ?
Ам чи то в Сръбско още ще падне.![]()
Преди да се присмиваш на правописа на някой, виж първо твоят!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Hulev написа:Колеги искам да споделя с вас колко съм доволен че си сложих Метанова уредба на колата ,поставиха ми е в Бургас ,някъква нова система която при ускурение пуска и малко бензин за да убогати сместа ,сега почети няма разлика във вървенето и ускорението .......А и най- важното гори ми 10лв на 100 километра грацко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сподели каква е тази система

10лева на 100км градско малко трудно (под 6,5кг метан) , но ако има система която пуска и бензин , не е невъзможно .
ПС:и си оправи правописа

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Ivailo28 написа:ivoo написа:Hulev написа: гори ми 10лв на 100 километра грацко
Ам чи то в Сръбско още ще падне.![]()
Преди да се присмиваш на правописа на някой някого!, виж първо твоят!
И ти!

Може да става въпрос за Грац в Австрия.

Един път някой да се похвали за нещо, от което е доволен и според мен го прави само с добри намерения и гледайте... Почвате няк'ви обиди и глупости заради правописа.
Към автора на темата, колега, дай малко повече информация - каква марка е уредбата, каква марка и до колко KW е редуктора (изпарителя) и т.н. ?
Към автора на темата, колега, дай малко повече информация - каква марка е уредбата, каква марка и до колко KW е редуктора (изпарителя) и т.н. ?
PeReZ написа:Един път някой да се похвали за нещо ..........
Ясно, но раздела е `технически` , а не кой какво си купил , от какво е доволен и какво не. Пък вече се е похвалил колегата viewtopic.php?f=35&t=102605&p=2862645#p2862645 . Нужно ли е сега цялото интернет- пространство да разбере че си бил сложил метан. Утре ако сложи //М волан и кожен салон

В Бургас метановите у-би не ги носят от Луната. Достатъчно е който го интерисува ` къде , колко и как` на напише в Google -метанов инжекцион и ще получи пълна информация.
Май стана време Пресли да вади метлите

ivoo написа:PeReZ написа:Един път някой да се похвали за нещо ..........
Ясно, но раздела е `технически` , а не кой какво си купил , от какво е доволен и какво не. Пък вече се е похвалил колегата viewtopic.php?f=35&t=102605&p=2862645#p2862645 . Нужно ли е сега цялото интернет- пространство да разбере че си бил сложил метан. Утре ако сложи //М волан и кожен салонтогава пак ли всички трябва да са съпричастни с радоста му, и както в случая се почва : колко ти излезе ? от къде го взе ..... и т.н
В Бургас метановите у-би не ги носят от Луната. Достатъчно е който го интерисува ` къде , колко и как` на напише в Google -метанов инжекцион и ще получи пълна информация.
Май стана време Пресли да вади метлите
Колега, мен ме интересува личния опит на автора на темата, личното му мнение, свързано с конкретния двигател и работата му с метанов инжекцион, така че не ми обяснявай къде да чета в гугъл и т.н. Щом питам значи има защо да питам.
Това за кой раздел е темата е отделен въпрос и мисля, че не е твоя (нито моя) работа да следим за това. Аман от мрънкане и заяждане в този форум. Мен пък не ме интересува кой канал не гледаш, но не се заяждам с теб и подписа ти, нали ?
Ба*ти как всички теми тук се превръщат в караници напоследък, спокойно малко... Тцтцтц.
Колега, мен ме интересува личния опит на автора на темата, личното му мнение, свързано с конкретния двигател и работата му с метанов инжекцион, така че не ми обяснявай къде да чета в гугъл и т.н. Щом питам значи има защо да питам.
Ами като толкова те интерисува пиши му Л.С , няма нужда да се форсираш като `Балканче по баир` .

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
10 мнения
• Страница 1 от 1