амортесъори за е34
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
амортесъори за е34
колеги имам проблем колата бе6е с некви маслени но изтърваха и отидох в сервиз .новите аморт-ри са закс газови оба4е колата се вдигна с около 4-5 см -става въпрос за разстоянието между гумата и калника отпред какво мога да направя за да си легне предницата както преди
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
значи е клекнала и от зад.просто си е била изсулена кат си я взел,както повечето такива в б-я 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- plamenppppp
- кандидат ентусиаст
-

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
нормално е.И на 518-та стана така,но не знам как трябва да бъде ако смениш и задните,защото имам един каталог на Е34 и всички коли в него като нови отзад са си по клекнали

ТДС - Турбо Див Селянин
- NITRO DRIVER
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330i, 750i
По принцип при този модел има проблем със задните пружини - с течение на времето отслабват. Трябва да се сменят с нови, или да се сложат специални подложки ( има такива за отгоре и за отдолу )
Gasoline is for washing parts, alcohol is for drinking аnd nitro is for racing.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Аз като съм сменявал предните не ми се е дигала, мойте са от D&N и са sachs

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Джани, тия амортисьори да не са от луноход.
И аз сменях моите, ама си остана на същата височина.Но моите ги чаках, че бяха по някаква заявка(абе май ме превъртяха с тая заявка), но са си обикновенни "монро".
И аз сменях моите, ама си остана на същата височина.Но моите ги чаках, че бяха по някаква заявка(абе май ме превъртяха с тая заявка), но са си обикновенни "монро".
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Бате, тва е като Х3 кво да ти кажа...
Режи пружини малко селско е обаче е по добре отколкото да си си купил Е34 и да караш Х3...
Иначе какво да ти кажа..............
П.С. Абе хубава ти е количката само малко смъкване иска и некои други дреболийки
Режи пружини малко селско е обаче е по добре отколкото да си си купил Е34 и да караш Х3...
Иначе какво да ти кажа..............
П.С. Абе хубава ти е количката само малко смъкване иска и некои други дреболийки

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И аз се чудя каква е тая мистерия с височините на предниците
Значи,като си купих колата преди близо 3 години,си смених амортисьорите отпред и тогава ми направи впечатлеие,че колата отпред седеше малко по-висока ... Декември месец си сложих нови "Билщайн" отпред и колата запази нивото,както преди
Мерих с ролетката на Сашо - Plague,предницата на туринга и се оказа,че колата му е с 14 мм по-ниска отпред
задниците са ни на едно ниво
мерсни са и разликата им е 3 мм,защото сашо си пререгулира нивомата да му държи задницата мъничко по-високо ...
той не е сменял нищо отпред - така си е дошла колата му от Италия.
Има един човек,който може да каже тук със сигурност каква трябва да е височината отпред
Madmax
,която принципно се измерва от долния край на джантата до веждата на калника
Дано не е спрял да влиза тук,защото е много ценен кадър и на мен и на Тод ни е помогнал навремето за нивомата
Георги Пенчев

Значи,като си купих колата преди близо 3 години,си смених амортисьорите отпред и тогава ми направи впечатлеие,че колата отпред седеше малко по-висока ... Декември месец си сложих нови "Билщайн" отпред и колата запази нивото,както преди

Мерих с ролетката на Сашо - Plague,предницата на туринга и се оказа,че колата му е с 14 мм по-ниска отпред

той не е сменял нищо отпред - така си е дошла колата му от Италия.
Има един човек,който може да каже тук със сигурност каква трябва да е височината отпред

Дано не е спрял да влиза тук,защото е много ценен кадър и на мен и на Тод ни е помогнал навремето за нивомата

Георги Пенчев
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2