Климатроник на 524тд(Е34)...

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко
Детайли за колата: Е 53

Климатроник на 524тд(Е34)...

Мнение от vladimir8505 » 12 Юли 2011, 20:23

Здравейте колеги,след доста време около година,успях почти напално да въстановя мойта 524тд,от предишните собственици(мърлячи) доста пот,усилия и пари ми костваше...И най-накрая по4ти успях но ме тормози само еедно нещо което не ми работи по колата и то е климатроника.Последно като я взех преди год и половина стария собственик каза 4е си е работил до последно но оптяжната ролка се е прецакала и той да я тарси и така си е останало....аз я намерих(металната) пробвах но ни6то не става а и не сам толко вещ по тази част.Въпроса ми кам вас е може ли да се вастанови да заработи??? :kuku: дали ще си струва??дали някой ще се заеме с 20 и кусур год клима..И ако може да ме насочите към някои сервиз,но без да ми одерат кожата(И без това набих мн пара в нея вече).Аз съм от Люлин,забравих да кажа колата е е34,88год,двузоновия климатроник.Благодаря предварително :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lincoln Navigator 5.4 w210 E320
Мечтае да кара: пак Е38

Re: Климатроник на 524тд(Е34)...

Мнение от bobeca111 » 12 Юли 2011, 22:55

Винаги си струва колега,заради климатроника,щото виждаш кви жеги са,не се тре в кола без такъв!Хващаш и го правяш с някой лев и търпение,сега остава някой от колегите от София,да те насочи към един читав сервиз,да ревизират всичко по системата от-до,квото трябва подменяш,виждаш има достатъчно Е34 в форума за части,не са кой знае какви пари нещата!Успех от мен :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 12 Юли 2011, 23:09

с тая ролка ако знаеш колко премеждия имам и аз ама слагай я бягай да го заредят и си ти щом е работил пак ще работи,иначе за ролката и аз търсих не можах да я намеря затова и смених лагерите и всичко заспива
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко
Детайли за колата: Е 53

Мнение от vladimir8505 » 13 Юли 2011, 22:44

Каде има читав сервиз за клима,може да е и по-далеч,но да разбират и да не ме одерат.... :mhihi:

Назад към E34