Странен шум от предницата при над 60-70 км/ч (525tds)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- boris.vangelov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530d Facelift
Странен шум от предницата при над 60-70 км/ч (525tds)
Здравейте, от няколко дни и аз съм горд собственик на 525tds. Колата е страхотна, но днес като карах започна да се усеща от предницата някакъв звук сякаш гумата опира в ламарините при по висока скорост. Първоначално се усещаше само отпред вляво, после почна и от двете страни, като шума не е постоянен, а на кратки интервали. Колата тъкмо я взех от сервиз, където смениха в общи линии цялата предница (всичко). Гледах и мисля, че има пре достатъчно място между гумите и ламарините , но все пак просто щума ми се струва, че е такъв, не знам дали може да е това.
Някакви идеи? Благодаря Ви предварително.
Някакви идеи? Благодаря Ви предварително.

- bmwinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 328CI
Re: Странен шум от предницата при над 60-70 км/ч (525tds)
Прегледай предпазните ламарини за дисковете. Те са сглобка от няколко части и едната малката е точно за диска и е малък диаметър, докато не свалиш диска няма как да я видиш. Можеш и сам да го направиш. Апарата се сваля с 2 болта и на диска има един шестограмен болт, за 5 минути работа. Преди месец имах същия проблем какво ли не я правих, подлагах на ламарините и пак опираше и накрая свалих диска и всичко се видя. Успех колега 

- boris.vangelov
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 530d Facelift
Re: Странен шум от предницата при над 60-70 км/ч (525tds)
Благодаря за мнението! Оказа се, че кората от пред се е откачила и при по висока скорост от въздушната струя или от неравности и опира в земята.
3 мнения
• Страница 1 от 1