Е46 325i? Не, мерси!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 14 Мар 2006, 0:55

Браво Диляне :clap:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 14 Мар 2006, 2:40

alx написа:мда. просто човек свързва скорост със вибрации и шум.. колкото повече вибрации и шум- толкова по-бързо ни се струва че е возилото.. сядаш във един фабричен вайпър и го настъпваш до дупка и имаш чувтсвото че ще литнеш... до тебе се набира един със едно м5 (и леко те дърпа) и му гледаш леко отегчената физиономия.. м5 е по-бързо от вайпъра, но като го караш определено не го чувстваш така...

или поне така съм чувал...

Наистина ли само така си чувал защото го описа сякаш си бил в Вайпъра :mhihi: ;)

Никога не съм карал Е30 но съм сигурен, че е по-трудна за управление от Е46 - това може да го предположи всеки и тук идва въпроса какво искаме, да се возим просто или да караме една опасна както я нарекохте кола.Един човек попринцип ако не си пада по лудите неща или се плаши от големите скорости би избрал ако има достатъчно пари Е46 и затова не случаино всички луди карат Е30-ки.
Аз ако имах достатъчно пари за Е46 320 пък не бих си го взел, бих си взел М3 Е36....След като една нова кола е направена за комфорт то тогава как искаме да се чувсваме спортно и да имаме тези усещания.Аудито А8 се не усещало 180 еми нормално това е лимузина и в 7-мата серия сигурно няма да се усещат, а дали пък една 8-ма серия няма да се усещат, няма мотора да реве и да те вдъхновява, цялата работа е колата за какво е направена и какви хора се очаква да я купуват.

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 14 Мар 2006, 10:46

Дилян Пенчев написа:
Nasti написа:....

ПО тъпо изказване не бях чел :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :dunno: :dunno: :dunno: :mhihi: :mhihi:
Съжалявам, лично мое мнение ;) Не искам да натоварвам с него никой :idea:

Ми като не искаш, защо се опитваш? То и ти си тъп за да ми даваш наклон на к*ра кое е тъпо и кое е остро, ама се опитваш... не си надскачай нивото, сельо!

А че си първичен ти личи! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 14 Мар 2006, 11:42

Nasti написа:
Дилян Пенчев написа:
Nasti написа:....

ПО тъпо изказване не бях чел :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :dunno: :dunno: :dunno: :mhihi: :mhihi:
Съжалявам, лично мое мнение ;) Не искам да натоварвам с него никой :idea:

Ми като не искаш, защо се опитваш? То и ти си тъп за да ми даваш наклон на к*ра кое е тъпо и кое е остро, ама се опитваш... не си надскачай нивото, сельо!
А че си първичен ти личи! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А тази реакция също не показва високо ниво (верно,че Пенчев започна, ама той си е болен на тема Е30), особено като не познаваш човека (в смисъл,че не беше злонамерено). Защо изпадате в такива офтопици като ви е различна житейската философия. Е30 определено е далече от съвременните представи за комфорт, но пък Е46 е далече от "усещането" за шофиране, което феновете на старата школа ценят... А кое колко върви или поне усещането за това, както обясни Алекс, е субективно и сравненията пораждат само такива безпочвени спорове... Само модераторите нещо ми се губят тука...
Never mistake motion for action...

Аватар

Мнение от Nasti » 14 Мар 2006, 11:50

Като е болен има хапчета, а модераторите ако заключват всяка тема или редактират всеки по-груб пост, ще стане много нефелна работата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 14 Мар 2006, 11:54

а, защо всяка тема трябва да се свежда до лични нападки?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 14 Мар 2006, 13:06

Nasti Ти на колко си години :twisted:

Дилян съм го виждал на Екото теб мисля, че не съм, ако идваше щеше да го познавап и едвали щеше да го обиждаш заради това че си казва мнението!
Всеки си решава сам какво да защитава като идей и убеждения...

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 14 Мар 2006, 13:24

:OT: Няма да се принизявам и да отговарям на заядливите нападки на хора който им личи само от писанията на какво интелектуално ниво са, да не говорим за възпитание и държание.
Тук не е място за избиване на комплекси и мерене на пи*ки :winky:
Тука сме се събрали сериозни хора и водим интересна дискусия за автомобилите! Ще е добре да се придържаме към темата, хора който няма какво да кажат по същество да не я обръщат във размишления който не са в стила на форума ни ;)

П.С. Извинявам се за оффтопика :idea:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Аватар

Мнение от Nasti » 14 Мар 2006, 13:47

Wise Man - на 16, много ми се иска и аз някой път да дойда на ЕКО-то, но мама не ме пуска, защото казва, че е късно да излизам по това време и освен това е опасно да се разхождам там където има големи батковци с бързи коли мой набор :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дилян Пенчев - Ей сноб, ти на мен ли точно дойде да ми мериш интелектуалното ниво и възпитанието? Точно това място точно ти не си човека, който да ми казва за какво е и за какво не е! Капиш?

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 14 Мар 2006, 13:55

Темата съвсем се изчерпа, а и личните нападки са за Лични Съобщения, моля!!!
Nasti Ти на колко си години

Дилян съм го виждал на Екото теб мисля, че не съм, ако идваше щеше да го познавап и едвали щеше да го обиждаш заради това че си казва мнението!
Всеки си решава сам какво да защитава като идей и убеждения...

... а що се отнася до Насти дали е пораснал...ами да ти кажа толкова много е пораснал, че по-добре не го виждай на живо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Предишна

Назад към Основен Форум