Къде си зареждате дизелите?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
Къде си зареждате дизелите?
Колеги, предлагам да споделим кой от къде си зарежда дизеларката.
Преди съм карал само бензинки и зная, че бензина има голяма разлика в зависимост от това кой го продава. При дизела май няма такава голяма разлика, но все пак...
Аз например напоследък зареждам в О Ем Ви - спринт-дизел. Доволен съм, макар, че и с Ви-пауър-дизел на Шел също върви добре, но май ми харчи малко повече с него.
Преди съм карал само бензинки и зная, че бензина има голяма разлика в зависимост от това кой го продава. При дизела май няма такава голяма разлика, но все пак...
Аз например напоследък зареждам в О Ем Ви - спринт-дизел. Доволен съм, макар, че и с Ви-пауър-дизел на Шел също върви добре, но май ми харчи малко повече с него.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Местя темата в Основния... Такива теми има доста, само дето за дизел нещо не се сещам да е имало (поне не скоро)...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
хмм мойта се зарежда само от шЕЛ бащата сипва от там де аз я харча нафтата обаче един път сипах от една цистерна бих каза лдоста хубава нафта та беше по добре от ШЕЛА а и ми даде по малак разход
май ще трябва да отказвам дъртия вампир от ШЕЛ-а
май ще трябва да отказвам дъртия вампир от ШЕЛ-а

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Само искам да ви кажа да не зареждайте от ЛУКОЙЛ, аз зареждах само от тях от както вкарах колата и след 6 месеца от боклуците ми се запуши средната помпа и следователно 900 лева ремонт. А за ОМВ чувам само добри думи и сега си зареждам от там.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Преди зимата зареждах на ОМВ , напоследък на ОПЕТ, като че ли по-добре върви колата.. даже дигна и разхода малко .. може и да се заблуждавам. Още не съм пробвал ОМВ спринт дизел ???
stay tuned

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз докато карах дизел, бях все в проблем къде да сипвам, най-много ми харесваше ЕКО Елда първо, после нещо скапаха нафтата, освен това ги има на много малко места, поне тогава ги имаше, после минах на ЛукОйл, там пак така, после Шел - карах 1 път с тая готината им нафта, запознах се с един пич от ROHE - фирмата която им поддържа колонките и той ми показа уплътнения от V Power колонки дизел и бензин и аз спрях да сипвам защото ми изнесе 30мин. лекция по темата, май от ОМВ бях доволен най-много... сега и бензин сипвам при тях.. доволен съм определено.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2