Покупка на 520i - М20
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Покупка на 520i - М20
Здравейте на всички,
Харесъл съм едно Е34, М20. Много добре вози и звучи много добре. Общо взето хареса ми. Въпроса е, че това е на пръв поглед (не съм го водил на майстор
). И тъй като не разбирам моля дайте съвет какво да правя. Задължително ли е да го карам на сервиз преди да го взема. Колата не е карана в БГ. Помагайте че съм се засилил да го вземам 
Харесъл съм едно Е34, М20. Много добре вози и звучи много добре. Общо взето хареса ми. Въпроса е, че това е на пръв поглед (не съм го водил на майстор

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
диагностиката на колата е задължителна преди да я вземеш.Ако не минеш на такава вероятността после да береш ядове е голяма.
Иначе като цяло 5-та е страшен автомобил.М20 е по тромав и харчи повече от м50,но пък не е по-лош
Иначе като цяло 5-та е страшен автомобил.М20 е по тромав и харчи повече от м50,но пък не е по-лош

ТДС - Турбо Див Селянин
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Bavarishe написа:диагностиката на колата е задължителна преди да я вземеш.Ако не минеш на такава вероятността после да береш ядове е голяма.

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Проблема е, че колата няма номера. Внесена е преди 3 месеца. И ако евентуално успея да я закарам къде да е това
Дарукар става ли?

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
става.Също и Камор ауто става.А може ли да споделиш от къде е внесена колата? 

ТДС - Турбо Див Селянин
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Колата е внесена от Италия. Вчера карах едно М50(чудех се дали да не взема него) и да си кажа тази М20 беше доста по-добре. Добра возия(много стегнато возеше или както там се казва), много добър звук на двигателя и за 1500кг си ускоряваше доста добре. И все пак се притеснявам.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:Колата е внесена от Италия. Вчера карах едно М50(чудех се дали да не взема него) и да си кажа тази М20 беше доста по-добре. Добра возия(много стегнато возеше или както там се казва), много добър звук на двигателя и за 1500кг си ускоряваше доста добре. И все пак се притеснявам.
земи м50 няма сажаляваш в сяко отношение разхот 4асти тем подобни
аз сам с м20 не ти требва поверваими от 4овек които е стакъв мотор

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
м
кво да ти кажа м50 е по истинския мотор
с 6 бобини 2 вала 24 клапана, променливо газоразпределение, по здрав е.по добре потърси 4итав м50
за колко го дават тоя м20?
аз взех комби м50 виж в галерията ми за 6300лв.
с 6 бобини 2 вала 24 клапана, променливо газоразпределение, по здрав е.по добре потърси 4итав м50
за колко го дават тоя м20?
аз взех комби м50 виж в галерията ми за 6300лв.
Re: м
ian190 написа:....променливо газоразпределение...
Не всички М50 са с VANOS

Driver's Racing Team
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Взех го. Много ми хареса. Сега пием червено вино и се чудя къде да я водя утре на сервиз за масло, филтри, свещи, ремъци и тн. Чета из форума, че Дарукар си струва повечето пари така че натам съм насочил. Въпроса е колко горе-долу ще ми излезе.
Като и направя профилактиката и я измия
ще я снимам
да ви я покажа
Мерси на всички, които ми отговориха. Звучите сякаш м20 е лошо нещо
и взех да се стряскам. Все едно някой да каже, че на 124-ката мерцедес-а преди да стане е-класа (1993-95) и има нещо 
Като и направя профилактиката и я измия

Мерси на всички, които ми отговориха. Звучите сякаш м20 е лошо нещо

- VANOS
- Потребител
-
- Кара: E38 730d
- Мечтае да кара: E38 740i
- Детайли за колата: E38 730d
4/2000
Не се стряскай, а си карай със здраве колата. Мой съвет е да не слагаш АГУ, въпреки че звучи примамливо (заради металните колектори).
Докато мога да си го позволя, няма да си купя FWD...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Здрасти,
Колата много ме кефи. Нямам търпение да и сменя ремъци, масло, свещи и т.н. и да и се порадвам. Агнренажен ремък ми препоръчаха да взема Лемфьордер. Какво мислите. Малко е по-скъп ама си мисля, че с такива неща компромис не бива
Свещи още се чудя. Може Бош или Беру. Сега им гледам какви трябва да са за М20. Купих си книгата от Славейков, че да не задавам тъпи въпроси из форума
Общо взето се радвам много и нямам търпение да я покарам и БГ след като си я взема от Дарукар.
P.S. Много дупки братлета - май ще карам с 30 (и на пътното, общината, лукойл и другите и на тях да им е.. май....)
----- Blog-a mi -----
Колата много ме кефи. Нямам търпение да и сменя ремъци, масло, свещи и т.н. и да и се порадвам. Агнренажен ремък ми препоръчаха да взема Лемфьордер. Какво мислите. Малко е по-скъп ама си мисля, че с такива неща компромис не бива

P.S. Много дупки братлета - май ще карам с 30 (и на пътното, общината, лукойл и другите и на тях да им е.. май....)
----- Blog-a mi -----
Последна промяна zAcK на 01 Сеп 2008, 23:29, променена общо 2 пъти
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2