тапициране на рекаро
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
тапициране на рекаро
да питам аз колко горе доло излиза едно претапициране на сиво рекаро и има ли смисъл да се прави.Моля нека кажат хора дето са минали по този път 

- BULL3T
- ентусиаст
-
- Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
- Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R
Re: тапициране на рекаро
shopaza написа:да питам аз колко горе доло излиза едно претапициране на сиво рекаро и има ли смисъл да се прави.Моля нека кажат хора дето са минали по този път
Над 1000 лв качественото тапициране,от там варира с какъв материал искаш да ти го направят. Алкантара и кожа под 2000 лв не може да стане... Ако решиш с таблото корите и тавана скачаш на около 4000/5000 лв. цялостно... има много тапицери,аз лично мога да те пратя към един пич и той да ти каже за колко ще ти направи колата...

"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"
- shopaza
- младши ентусиаст
-
говоря за що годе качествена ИЗКУСТВЕНА кожа дето да не се скъса на първата година и да избелее и протрие 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
а претапициране на салона ама с плат колко ли излиза?Вожа не искам и да чувам
ТДС - Турбо Див Селянин
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Bavarishe написа:а претапициране на салона ама с плат колко ли излиза?Вожа не искам и да чувам
Колкото и с изкуствена кожа. А за каква кожа не искаш да чуваш? Че аз за плат не искам да чувам.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
имал съм 2 коли с кожа и туй за мен не е екстра
особенно като си наиграх кръста

ТДС - Турбо Див Селянин
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Bavarishe написа:имал съм 2 коли с кожа и туй за мен не е екстраособенно като си наиграх кръста
200% Има платове доста по здрави от кожата а и дост по издържливи,а да не говорим колко по евтини!
BMW Service Team
- shopaza
- младши ентусиаст
-
момциии нека се стегнеме става дума за коли на по 20 години .Накрая ще си сложа отпред седалки от Е38 рекаро подгрев надуване мадуване сва онва щото така и така е слабо търсенето на части 

- BULL3T
- ентусиаст
-
shopaza написа:момциии нека се стегнеме става дума за коли на по 20 години .Накрая ще си сложа отпред седалки от Е38 рекаро подгрев надуване мадуване сва онва щото така и така е слабо търсенето на части
От е38 малко трудно,обаче от е32 ще станат от раз...
Пич ти кво си мислиш,че тия неща са евтини ли? За тапициране няма значение коя година е,то се е седалка...
Иначе аз продадох префектно ръчно рекаро без подгреви и глупости за 600 лв така че сметни си за какво иде реч...

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
BULL3T написа:shopaza написа:момциии нека се стегнеме става дума за коли на по 20 години .Накрая ще си сложа отпред седалки от Е38 рекаро подгрев надуване мадуване сва онва щото така и така е слабо търсенето на части
Пич ти кво си мислиш,че тия неща са евтини ли? За тапициране няма значение коя година е,то се е седалка...
Иначе аз продадох префектно ръчно рекаро без подгреви и глупости за 600 лв така че сметни си за какво иде реч...
Стефане , стегни се

Лепенето на плочки е еднакво за пенсионери и за младежи .Цената се формира на база квадратура и вида на маТряла.
Тапицират се коли на 20 и на 2 години . За смяна на накладки на жигули 2 лв ли взимат?

- BULL3T
- ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:BULL3T написа:shopaza написа:момциии нека се стегнеме става дума за коли на по 20 години .Накрая ще си сложа отпред седалки от Е38 рекаро подгрев надуване мадуване сва онва щото така и така е слабо търсенето на части
Стефане , стегни се, има и по 100 лева рекаро
.
Лепенето на плочки е еднакво за пенсионери и за младежи .Цената се формира на база квадратура и вида на маТряла.
Тапицират се коли на 20 и на 2 години . За смяна на накладки на жигули 2 лв ли взимат?
Абе то може да има и за по 50 лв,ама мойто беше по-запазено от твойто...

- shopaza
- младши ентусиаст
-
ми във форума имаше 400 лева рекаро черна кожа бре перфектно литна като птичка на юг .Матеряла си е матерял квото ще да се прави цялата кола с тавана е 10 квадрата а смятайте с различна кожа колко пари е и на Е34 квадратните и ръмбави отделни елементи колко трудно се правят 
аз нормално мисля че с изкуствена кожа седалките ще излезнат към 600 лева.

аз нормално мисля че с изкуствена кожа седалките ще излезнат към 600 лева.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Толкова де , ама с естествена и или алкантар е 60 лв квадрата....срещу 13 за плат/балатум. Цената с естествена за труд е по 2 , щото...не знам що.
Стефане , знам че твойто беше по хубу затуй го продаде веднага , аз мойто не мога още, сигурно щото е претапЕцирано
Стефане , знам че твойто беше по хубу затуй го продаде веднага , аз мойто не мога още, сигурно щото е претапЕцирано

- shopaza
- младши ентусиаст
-
аз си искам кожа да си е не дъържа естествена изкуствена имам идея отвънка алкантара отвътре по средата на седалката да е бяла кожа ама още обмислям.Ако ще и от п*ча кожа да е пак работата си е същата

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2