адаптор за ipod за кола с DSP
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
адаптор за ipod за кола с DSP
Здравейте колеги ,
идеята се появи след намирането на този линк http://www.bavariansoundwerks.com/categ ... tegration/ в една от темите на форума и след това нещата се развиха бързо : установих контакт с колегата sadex5 , който ми съдейства при закупуването на чарка за което съм му много благодарен !
И после дойде ред на монтирането , което се оказа много лесно - просто изолираме сд чейнджъра и на неговото место остава адаптора DICE , като всички букси и кабели са предвидени и пасват идеално ! DICE-то е made in usa , звука е перфектен , командва се от волана и песните и изпълнителите се изписват на таблото ! Става също и за айфон . Ще сложа по-късно снимки на чарка !

идеята се появи след намирането на този линк http://www.bavariansoundwerks.com/categ ... tegration/ в една от темите на форума и след това нещата се развиха бързо : установих контакт с колегата sadex5 , който ми съдейства при закупуването на чарка за което съм му много благодарен !
И после дойде ред на монтирането , което се оказа много лесно - просто изолираме сд чейнджъра и на неговото место остава адаптора DICE , като всички букси и кабели са предвидени и пасват идеално ! DICE-то е made in usa , звука е перфектен , командва се от волана и песните и изпълнителите се изписват на таблото ! Става също и за айфон . Ще сложа по-късно снимки на чарка !

Re: адаптор за ipod за кола с DSP
Колега, ти с 16:9 навигация ли си? Пишат, че става само на коли с навигация.
vas33 написа:Колега, ти с 16:9 навигация ли си? Пишат, че става само на коли с навигация.
Ако погледнеш малко по-наляво,ще забележиш едно устройство дето пише DVD,демек МК4 навигационен компютър......тоест колегата е с навигация,че даже и 16:9
Последна промяна meha на 04 Юли 2011, 17:26, променена общо 1 път
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Даже ъпгрейдната на 16:9 !
- nightdriver
- ентусиаст
-
[quote="vas33"]Колега, ти с 16:9 навигация ли си? Пишат, че става само на коли с навигация.[/quot
С 16/9 съм , но има и варианти за коли без навигация и без DSP усилвател
С 16/9 съм , но има и варианти за коли без навигация и без DSP усилвател
- nightdriver
- ентусиаст
-
sadex5 написа:Даже ъпгрейдната на 16:9 !
е да , оригинално колата беше с МК3 и 14/3 монитор , ама пусти мераци...

nightdriver написа:14/3 монитор , ама пусти мераци...
баси феномена сте вие,това само Емил може да го направи

С 16/9 съм , но има и варианти за коли без навигация и без DSP усилвател.
Аз съм с DSP само, ако предложите вариант като за мен ще съм благодарен. Навигация не ми се слага заради едната музика.
- nightdriver
- ентусиаст
-
vas33 написа:С 16/9 съм , но има и варианти за коли без навигация и без DSP усилвател.
Аз съм с DSP само, ако предложите вариант като за мен ще съм благодарен. Навигация не ми се слага заради едната музика.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 335330551-
това е за тебе , може и по-евтино да се намери , защото мойто ми дойде около 200$ , но не мога да открия обявата вече
пс поинтересувай се дали GROM имат вече адаптори за DSP , би трябвало да са по-евтини ...
- nightdriver
- ентусиаст
-
Здрвейте колеги , този адаптор го слушам много рядко , причината е че има големи паразитни шумове при по-високи обороти на двигателя все едно турбото е до мен на дясната седалка , особено между песните когато има паузи ... сложих уж филтър и като че ли леко намаля , но си е все още силен шума , единствено когато съм на място на тихи обороти няма шум ! . Някой знае ли какво трябва друго да прибавя , за да изчезне напълно , защото май ще си върна чейнджъра ?
Имам и втори въпрос - този адаптор би трябвало да ми изписва заглавията на песните на монитора , но не става работата , изписва ги само като номера и това е ...има ли значение с кой радиотунер съм , защото аз съм със стария бм24 ?
Мерси !
Имам и втори въпрос - този адаптор би трябвало да ми изписва заглавията на песните на монитора , но не става работата , изписва ги само като номера и това е ...има ли значение с кой радиотунер съм , защото аз съм със стария бм24 ?
Мерси !
11 мнения
• Страница 1 от 1