Прекъсване/претрисане
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Прекъсване/претрисане
Здравейте колеги,
имам един дразнещ проблем - когато натискам педала на газта едва едва - колата все едно прекъсва. Ако го натисна по силно (примерно съм на 4та с 70) - никакви проблеми, а ако го отпусна се получават едни "тласъци". Закачах я на компютър - никакви грешки. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и ако да как го е решил, защото извънградско наистина много дразни
става въпрос за tds
имам един дразнещ проблем - когато натискам педала на газта едва едва - колата все едно прекъсва. Ако го натисна по силно (примерно съм на 4та с 70) - никакви проблеми, а ако го отпусна се получават едни "тласъци". Закачах я на компютър - никакви грешки. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и ако да как го е решил, защото извънградско наистина много дразни

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Прекъсване/претрисане
Тия тласъци са като на заминал маховик май. Друго, което ми иде на ум са дюзи. Може да се наложи да им направиш теста с колбите. Виж какво ще ти кажат и другите колеги.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
май на маховик отиват нещата, @ Ivo Borisov беше постнал подобна тема, не е лошо да я намериш и прочетеш.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Точно и при мен имаше такива тласъци, все едно е отишло гуменото каре. Усещаше се и при натискане и при отпускане на газта. След смяна на маховика всичко изчезна и колата реагира много плавно на газ-та.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
doomy525 написа:Здравейте колеги,
имам един дразнещ проблем - когато натискам педала на газта едва едва - колата все едно прекъсва. Ако го натисна по силно (примерно съм на 4та с 70) - никакви проблеми, а ако го отпусна се получават едни "тласъци". Закачах я на компютър - никакви грешки. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и ако да как го е решил, защото извънградско наистина много дразнистава въпрос за tds
Колега не разбрах...колата прекьсва ли или просто се сьздава такова усещане.... Ако прекьсва....аз имах идентичен проблем...оказа се плочката на ГНП-то....

Колега - сега аз не те разбрах точно
Под прекъсване ти имаш предвид, че угасва или? При мен е само такова усещането, но не гасне. На маховик отиват нещата

enjoy life and drink cold beer

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
doomy525 написа:Колега - сега аз не те разбрах точноПод прекъсване ти имаш предвид, че угасва или? При мен е само такова усещането, но не гасне. На маховик отиват нещата
![]()
Колега,под прекьсване имам впредвид ,прекьсване,а не гаснене!

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
Dirty M5 driveR написа:Тия тласъци са като на заминал маховик май. Друго, което ми иде на ум са дюзи. Може да се наложи да им направиш теста с колбите. Виж какво ще ти кажат и другите колеги.
при тдс-а теста с колбите не може да се направи
аз залагам на маховик,въпреки че не трябва да се изключва плочката
8 мнения
• Страница 1 от 1