За огледалото в купето
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
За огледалото в купето
Колеги огледалото (централното в купето) на е39 99г. ми беше електрохроматично и поне две ми се разтекоха реших да сложа обикновенно.Купих от е39 96 г ,но не става-има луфт в ябълката и огледалото си се върти на където си иска,та сега се чудя от коя модификация да търся?
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Re: За огледалото в купето
По принцип има и е39 без ел. хроматично вътрешно огледало. Друг вариант е някое от твоите да му направиш малка дупка за да изтече всичко от него и ще стане бяло (това съм го виждал на страничните)
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Проблема трябва да е в огледалото, което си купил. Махал съм и съм слагал и обикновени и хроматични от двата модела много пъти, никога не е имало проблем.
Едит: Всъщност ти откъде разглоби огледалото, от стъклото или от гърба на самото огледало
Едит: Всъщност ти откъде разглоби огледалото, от стъклото или от гърба на самото огледало

boris_k написа:Проблема трябва да е в огледалото, което си купил. Махал съм и съм слагал и обикновени и хроматични от двата модела много пъти, никога не е имало проблем.
От към гърба.Обикновенното което купих е със металната стойка и с нея става без проблем,а като го щракна на моята ябълка(където беше хроматичното ) и играе яко

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Е незнам дали ще стане ,че имам сензор за дъжд ,а и не ми харесва.Дали ще стане от фейслифтова кола с обикновено огледало?
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Става колега, даже и от е46 огледало да вземеш пак става, ползвай си стойката на новото огледало, просто прехвърли от оригиналното пластмасовите капачета за сензора, на новото.
Внимавай само като сваляш стойката от стъклото, натиска се от към ябълката само напред към стъклото, без завъртане и прочие.
За по сигурно може да идеш до някъде където монтират автостъкла, те да ти го свалят, понеже има риск да си пукнеш стъклото.
Внимавай само като сваляш стойката от стъклото, натиска се от към ябълката само напред към стъклото, без завъртане и прочие.
За по сигурно може да идеш до някъде където монтират автостъкла, те да ти го свалят, понеже има риск да си пукнеш стъклото.
Благодаря колеги.Да не отварям нова тема -някой продава ли обикновено огледало от фейслифтова е39 или е46?
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
kiki12 написа:Благодаря колеги.Да не отварям нова тема -някой продава ли обикновено огледало от фейслифтова е39 или е46?
Най-добре си пусни нова тема тук : http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=16
Този раздел не е търговски ,а технически

Колеги ,последно има ли обикновенни огледала след фейса за е39 и е46,че засега не намирам
?

10 мнения
• Страница 1 от 1