Въпрос за кожата на седалките на Х3
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Въпрос за кожата на седалките на Х3
Здравейте, колеги,
Онзи ден забелязах, че на шофьорската седалка кожата леко е започнала да се цепи. Когато се гледа отгоре, нищо не се вижда, но като я натисна леко се показват няколко малки цепчици. Става въпрос за най-лявата част на седалката, вероятно поради честото качване и слизане на шофьора, вслучая аз. Някой има ли подобен проблем? И съответно някакво решение? Другаде няма проблем. Може ли да се смени само тази част от кожата, защото предполагам е на парчета? Не си заслужава да се сменя кожата на цялата седалка заради толкова малък дефект. Иначе използвам не много редовно онзи препарат на БМВ, който го дават за подхранване и освежаване.
Поздрави!
Онзи ден забелязах, че на шофьорската седалка кожата леко е започнала да се цепи. Когато се гледа отгоре, нищо не се вижда, но като я натисна леко се показват няколко малки цепчици. Става въпрос за най-лявата част на седалката, вероятно поради честото качване и слизане на шофьора, вслучая аз. Някой има ли подобен проблем? И съответно някакво решение? Другаде няма проблем. Може ли да се смени само тази част от кожата, защото предполагам е на парчета? Не си заслужава да се сменя кожата на цялата седалка заради толкова малък дефект. Иначе използвам не много редовно онзи препарат на БМВ, който го дават за подхранване и освежаване.
Поздрави!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Въпрос за кожата на седалките на Х3
Може да се смени само това парче, даже можеш да си го поръчаш по номера на тапицерията. Разрови се в realoem или bmwfans и ще се ориентираш.
Never mistake motion for action...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
някои ако може да се разрови и на мен ми е интересно колко ще излезне тапицерията на седалката, например само тази част на която се сяда
- dan1el
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d
- Мечтае да кара: 650xi
На моята единица също така се сцепи кожата на шофьорската седалка на левия борд.
Беше гаранционна и ми смениха само долната част на тапицерията на въпросната седалка.
Можеш да си поръчаш във всяко представителство, но внимавай, защото понякога има разлика в грапавината на кожата меду едната и другата седалка.
Беше гаранционна и ми смениха само долната част на тапицерията на въпросната седалка.
Можеш да си поръчаш във всяко представителство, но внимавай, защото понякога има разлика в грапавината на кожата меду едната и другата седалка.

5 мнения
• Страница 1 от 1