свалих си вентилатора на купето,не нямаше резултат
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Re: свалих си вентилатора на купето,не нямаше резултат
meha написа:Аз съм твърдо на мнение,че на човек който не познава Е39 и БМВ като цяло,не бива да се докосва до него!
Ако хората не са читави,нека не се учат на колата ти!

има много коли преди моята затва не са я погледнали,не че не познават марката.
Според мен всяка марка си има особенности,важно е само да четеш много преди да се захванеш с нещо
.
Иначе автомобилите са ми страст в частност БМВ,затова се захванах с таблото с един приятел.Това е най-проблемната кола която съм имал(такъв ми бил късмета),но кефа е голям като се кача да карам, иначе досега да бях я продал....малко офтопик стана тука спирам
Според мен всяка марка си има особенности,важно е само да четеш много преди да се захванеш с нещо

Иначе автомобилите са ми страст в частност БМВ,затова се захванах с таблото с един приятел.Това е най-проблемната кола която съм имал(такъв ми бил късмета),но кефа е голям като се кача да карам, иначе досега да бях я продал....малко офтопик стана тука спирам

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
meha написа:Аз съм твърдо на мнение,че на човек който не познава Е39 и БМВ като цяло,не бива да се докосва до него!
Ако хората не са читави,нека не се учат на колата ти!
Ти забрави като се учихме на твоята да слагаме щорите

sadex5 написа:Ти забрави като се учихме на твоята да слагаме щоритеАма го усвоихме, а ?
Не е така,там Илко беше с нас-макар и по телефона

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Колега ако опреш до вентилатор или само за проба имам един свободен ако искаш мога да ти го пратя за проба.Можеш да го захраниш от пиновете на буксата на таралежа за да отхвърлиш вариант вентилатор.Успех
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
оказаха се четки на вентилатора както спомена колегата по-горе в темата.
В понеделник ще съберат таблото на колата и се надявам всичко да е ОК след това.
Ще пиша като си взема колата от сервиза,както и цената на ремонта,за да стане поне с малко инфо темата полезна.
В понеделник ще съберат таблото на колата и се надявам всичко да е ОК след това.
Ще пиша като си взема колата от сервиза,както и цената на ремонта,за да стане поне с малко инфо темата полезна.
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
ibot написа:оказаха се четки на вентилатора както спомена колегата по-горе в темата.
Внимавай какви четки слагаш,че аз от ментета се наложи след месец пак да го свалям....
ibot написа:оказаха се четки на вентилатора
По горе не беше ли казал, че си ходил на електричар и той го бил проверявал?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
По горе не беше ли казал, че си ходил на електричар и той го бил проверявал?[/quote]
Да гледа го електричар и като му подаде директно ток през буксата на таралежа вентилатора работи,но въпрек и това товари таралежа.В понеделник ще разпитам подробно кво става с тия четки и т.н.
Да гледа го електричар и като му подаде директно ток през буксата на таралежа вентилатора работи,но въпрек и това товари таралежа.В понеделник ще разпитам подробно кво става с тия четки и т.н.
Съжалявам,че пиша чак сега за решението на моя проблем.Оказа се в крайна сметка,че вентилатора е заминал и товари таралежа по някакъв начин и аз не разбрах как точно.
В сервиза намериха вентилатор 2-ра ръка смениха моя(разваления) и вече почти месец нямам проблем и си стоя на хладно по светофарите.Вентилатора го намериха за 120 лв. ако някой се интересува за цена на старо.Сега климатроника си работи с оригиналния таралеж,а имам други -ползвани само часове за продаване,които също работят съответно,ако има заинтересовани да ми пишат на лично.
Това е от мен. Весело лято на всички бмв маняци.
В сервиза намериха вентилатор 2-ра ръка смениха моя(разваления) и вече почти месец нямам проблем и си стоя на хладно по светофарите.Вентилатора го намериха за 120 лв. ако някой се интересува за цена на старо.Сега климатроника си работи с оригиналния таралеж,а имам други -ползвани само часове за продаване,които също работят съответно,ако има заинтересовани да ми пишат на лично.
Това е от мен. Весело лято на всички бмв маняци.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2