Проблем със скоростната кутия при студен двигател!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Проблем със скоростната кутия при студен двигател!
Мисля, че е нещо общо, защото от тампона по-скоро усещах вибрации в купето при различни предавки на студен двигател, защото ми казаха, че реално двигателя е предавал вибрациите си директно на шасито, а когато е студен, той е по-вибриращ, ако мога така да се изразя.
Но проблема със скоростите беше много ясно зависим от температурата на колата и при натискане на спирачка при даване на заден и само на заден - чуваха се накладките от скоростната кутия и то зверски. Така че мисля, че маслото е оправило проблема преди всичко. BTW, казаха ми, че е добра практика и на диференциала да се сменя маслото заедно с това на скоростите.
Но проблема със скоростите беше много ясно зависим от температурата на колата и при натискане на спирачка при даване на заден и само на заден - чуваха се накладките от скоростната кутия и то зверски. Така че мисля, че маслото е оправило проблема преди всичко. BTW, казаха ми, че е добра практика и на диференциала да се сменя маслото заедно с това на скоростите.
- динго
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530iA 2001
- Мечтае да кара: M5,X6
Не знаех за тези накладки ,бях разбрал само за вибрациите.Аз имах същия проблем преди време и се бях побъркал.Но тези тампони при автоматик са .........
.Радвам се че проблема е решен
.Кажи колко излезе процедурата$$$

Виж в темата за части, цялата фактура съм качил с данните и спецификациите на маслото на Дару Кар. Но съм перфектно доволен от професионализма на Дару Кар и въобще от цялата процедура.
Колата е перфектна сега и хората бяха уверени, че е необходима смяна на маслото.
Колата е перфектна сега и хората бяха уверени, че е необходима смяна на маслото.
- динго
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530iA 2001
- Мечтае да кара: M5,X6
Колега ти си доволен това е добре.Но аз съм потресен -лично мое мнение,не критикувам никого.Значи -въздушен филтър 91.32 лв
и 22.00
за смяната му или нещо се бъркам .Като гледам ми се мрежават очите
.

Ами колата винаги е обслужвана така, с оригинални части и може би заради това никога не съм имал никакви проблеми с двигател или нещо около него.
Предпочитам да не спестя 30-40 лв, но да знам, че всичко е точно.
Най-фрапираща е разликата в цената на микрофилтърите, но най-вероятно активния въглен верно го има
Предпочитам да не спестя 30-40 лв, но да знам, че всичко е точно.
Най-фрапираща е разликата в цената на микрофилтърите, но най-вероятно активния въглен верно го има

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3