Кога ще има среща на хора от тук?
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Кога ще има среща на хора от тук?
Понеже от скоро съм активен,питам кога ще има среща на хора от тук?
-------------------------------------------------------------------------------------
Сега ти превеждам мнението,защото си нов,но следващото,написано
на латиница,ще ти бъде директно изтрито!!!
bmwdriver
-------------------------------------------------------------------------------------
Сега ти превеждам мнението,защото си нов,но следващото,написано
на латиница,ще ти бъде директно изтрито!!!
bmwdriver
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Преди да са те набарали модераторите, да ти кажа 2-3 приказки.
Първо добре дошъл във форума.
Второ ТУК СЕ ПИШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КИРИЛИЦА, преди и на мен не ми беше ясно защо но като свикнеш и видиш подобен пост ти се изяснява картинката, с времето ще разбереш.
Трето във форума има търсачка, която въпреки че понякога не е много ефективна, уверявам те че върши доста работа и е редно да я ползваш преди да пускаш теи за питане.
Четвърто за да си нямаш проблеми с модовете, прочети правилата на форума, те са малко, прости и лесно се изпълняват и ще ти спестят доста главоболия.
Приятно прекарване сред нас, а по въпроса ти срещите са на Еко-то на бул.България всеки четвъртък от 21:00 и неделя от 15:00
Първо добре дошъл във форума.
Второ ТУК СЕ ПИШЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО НА КИРИЛИЦА, преди и на мен не ми беше ясно защо но като свикнеш и видиш подобен пост ти се изяснява картинката, с времето ще разбереш.
Трето във форума има търсачка, която въпреки че понякога не е много ефективна, уверявам те че върши доста работа и е редно да я ползваш преди да пускаш теи за питане.
Четвърто за да си нямаш проблеми с модовете, прочети правилата на форума, те са малко, прости и лесно се изпълняват и ще ти спестят доста главоболия.
Приятно прекарване сред нас, а по въпроса ти срещите са на Еко-то на бул.България всеки четвъртък от 21:00 и неделя от 15:00

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
4 мнения
• Страница 1 от 1