Колеги помогнете

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Колеги помогнете

Мнение от uBaH » 27 Юни 2011, 19:47

mariane60 написа:... немисля да го правя просто ще гледам да не пада под 20литра :driving:

Не карам дизел, но от прочетеното във форума мога да ти кажа, че това е само временно решение. Ще става все по-зле и ако не смениш помпата ще дойде момент в който ще гледаш да имаш над 30-40 литра, за да не гасне.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 27 Юни 2011, 19:56

uBaH написа:
mariane60 написа:... немисля да го правя просто ще гледам да не пада под 20литра :driving:

Не карам дизел, но от прочетеното във форума мога да ти кажа, че това е само временно решение. Ще става все по-зле и ако не смениш помпата ще дойде момент в който ще гледаш да имаш над 30-40 литра, за да не гасне.

мда прежали 120-150 лв и купи помпа ,въпреки че съм забелязал, че бмв не върви дълго с алтернативни части ама от тая помпа съм удивен ,става дума за хоффер
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 730д
Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5

Мнение от Пресиян Василев » 28 Юни 2011, 8:43

Абе стават.,ама само дето става .Изкарват си гаранцията,но аз имах случаи ,една толкова бучеше ,че трябваше да усилваме радиото :mhihi:
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 tds '97
Мечтае да кара: CL65 AMG
Детайли за колата: дизел

Мнение от cls6666 » 28 Юни 2011, 18:44

за сега държи -аз и тогава те питах каза взимай и не ме излъга ,та конкретния пример беше че като я взех колата и смених водна помпа с една испанска...... забравих и марката и на година и половина се скъса оста до виското и после си купих и дифузьор и карам пак с старата :D та затова казах че не върви дълго с алтернативни части
Изображение

Предишна

Назад към E39