Поздрави от САЩ и Е34 540i/6
Модератор: Технически модератори
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Поздрави от САЩ и Е34 540i/6
Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 24 Юни 2011, 16:10, променена общо 2 пъти

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- TNM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '88 Е28 ///М5, '95 Touring S50/5
- Мечтае да кара: Жигула 2101
- Детайли за колата: Не помня вече.
JIKI_RACER написа:Ако помислиш и за един черен фар ще стане добре много на червената...
Пробвах Черна Хелла за стоповете но не ми хареса. На черен фар не съм попадал, пък не ми се развалят усмивките да ги отварям миналата година ме питай как съм ги носил в куфара хахах

JIKI_RACER написа:Няма се отказвашаз след 3 години....успях... ама само пълен комплект и пак се позанимах 2 3 дни..
[img=http://img801.imageshack.us/img801/6079/dsc05251n.th.jpg]
[img=http://img828.imageshack.us/img828/6875/dsc05249g.th.jpg]
Евалата, че и задната е автомат. Аз от тука исках да си взема задна зимата ама транспорта сложен. Все ще си взимам ски сак да слагам спойлери и работи там и на самолета ама ще стане мармалад после.
-Павел
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
слагай фолио....докато намериш щори....за да не изглежда като аквариум....поне там е качествено.....моето вече 7 години не е мръднало....350$ ми взеха в един шоп в Сан Диего-тогава ми се виде много,ама ей го на...същото като в деня в който го сложиха,само де на TUV като минавах оня ръб ми каза да го сваля от предните стъкла...и ето 4 години по-късно... в понеделник влизам в онко-отделение за операция.Ако оживеем ще се радвам да се запознаем...ако осъществите събирането на Варна 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Mойта отзад е бяла , отпред черна....Твойта опред черна ще стане брутална. Хванал съм им аз цаката много на черните фарове , от 5 комплекта само 1 дълъг счупих , ама щото бях уморен и бързах.

- TNM
- кандидат ентусиаст
-
Манчев73 написа:слагай фолио....докато намериш щори....за да не изглежда като аквариум....поне там е качествено.....моето вече 7 години не е мръднало....350$ ми взеха в един шоп в Сан Диего-тогава ми се виде много,ама ей го на...същото като в деня в който го сложиха,само де на TUV като минавах оня ръб ми каза да го сваля от предните стъкла...и ето 4 години по-късно... в понеделник влизам в онко-отделение за операция.Ако оживеем ще се радвам да се запознаем...ако осъществите събирането на Варна
Е колега дано всичко е наред! Ще живееш къде ще ходиш кола имаш да караш

JIKI_RACER написа:Mойта отзад е бяла , отпред черна....Твойта опред черна ще стане брутална. Хванал съм им аз цаката много на черните фарове , от 5 комплекта само 1 дълъг счупих , ама щото бях уморен и бързах.
Аз ги трампих стоповете за Магнфлоу гърнето пък си карам с бялото Депо за сега. Ако падне Бяла Хелла ще мина на нея. Трябва ми онова парче под номера от М5 тогава с Черната Хелла може и по добре да седи.
-Павел
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Манчев73 написа:слагай фолио....докато намериш щори....за да не изглежда като аквариум....поне там е качествено.....моето вече 7 години не е мръднало....350$ ми взеха в един шоп в Сан Диего-тогава ми се виде много,ама ей го на...същото като в деня в който го сложиха,само де на TUV като минавах оня ръб ми каза да го сваля от предните стъкла...и ето 4 години по-късно... в понеделник влизам в онко-отделение за операция.Ако оживеем ще се радвам да се запознаем...ако осъществите събирането на Варна
Няма се даваш , е34 мое да та остави , ти няма

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
JIKI_RACER написа:Манчев73 написа:слагай фолио....докато намериш щори....за да не изглежда като аквариум....поне там е качествено.....моето вече 7 години не е мръднало....350$ ми взеха в един шоп в Сан Диего-тогава ми се виде много,ама ей го на...същото като в деня в който го сложиха,само де на TUV като минавах оня ръб ми каза да го сваля от предните стъкла...и ето 4 години по-късно... в понеделник влизам в онко-отделение за операция.Ако оживеем ще се радвам да се запознаем...ако осъществите събирането на Варна
Няма се даваш , е34 мое да та остави , ти няма...Ще ги наредим кошарите в една редица , че днес ги има , утре на вторични
Бе и е34 не оставя, кво се праиш

Манчев стискаме палци и до скоро

Много като тебе вече плакаха ...
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
Благодаря колеги и сори,че го обърнах на искрено и лично!
Абе навремето купих от дилършипа Хела бели стопчета,та нещо менте май се оказаха...грели,грели....разтопили около основата...сега фасунките не правят контакт,некой имал ли го е този проблем по Бостън
Абе навремето купих от дилършипа Хела бели стопчета,та нещо менте май се оказаха...грели,грели....разтопили около основата...сега фасунките не правят контакт,некой имал ли го е този проблем по Бостън

- TNM
- кандидат ентусиаст
-
Аз сега видях и тъмния махагон. И аз взех такъв зимата тука направо на късмет. Сега си търся още един комплект че мноо убав

Манчев73 написа:Благодаря колеги и сори,че го обърнах на искрено и лично!
Хмм не съм чувал за такова нещо, дали не пише Depo на пластмасите в ъглите. Чувал съм хора да се оплакват от тях (Depo-to) че текът зимата от оплътненията, но аз съм доволен за сега, като се има предвид че ги взех комплект с бели мигачи и тея отстрани на калника малките.
-Павел
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:
Jiki ти си изруд брат....тва салона ти ли е?Баси красотата...ново рекаро,па и отвън...евала пич

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
Снимките лъжат , не е хубава , а тая дупчена кожа е отврат 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
Jiki кой ти прави салона че и моят е такъв цвят но е позакъсан и искам да си го направя такъв

- TNM
- кандидат ентусиаст
-
След едно хубаво лято във Варна и след като успях да се запозная лично с повечето варненски колеги та дори и с колеги от София, вече съм на щатска земя готов за нови подвизи.
И така към фотоматериала:

Ново почти нищо освен измиване и усвежаване на ринговете на фаровете и бъбреците с гумена боя.
Борих се с волана от Е36 М3-та, но засъжаление клаксона работи по различен принцип и немога да го свържа дори и след майсторски умения с поялника кабела се къса защото не е на шпула като кабел за Еирбага. Той си пасна перфектно. На Е36ците клаксона е с метална шайба която прави контакт в определена точка. Не съм се предал но засега съм си пак с стоковия волан.
Другият уикенд се надявам да поставим това в Е34та:

А именно Bilstein Sport - предните са чисто нови, задните са на около 300км. Същото се отнася за пружините Vogtlands. Очакваната промяна ще е 45мм/20мм. Не е радикално но ще запази комфорта и ще добави агресивност - поне по думите на колегите в щатите.
Поздрави,
Павел
И така към фотоматериала:

Ново почти нищо освен измиване и усвежаване на ринговете на фаровете и бъбреците с гумена боя.
Борих се с волана от Е36 М3-та, но засъжаление клаксона работи по различен принцип и немога да го свържа дори и след майсторски умения с поялника кабела се къса защото не е на шпула като кабел за Еирбага. Той си пасна перфектно. На Е36ците клаксона е с метална шайба която прави контакт в определена точка. Не съм се предал но засега съм си пак с стоковия волан.
Другият уикенд се надявам да поставим това в Е34та:

А именно Bilstein Sport - предните са чисто нови, задните са на около 300км. Същото се отнася за пружините Vogtlands. Очакваната промяна ще е 45мм/20мм. Не е радикално но ще запази комфорта и ще добави агресивност - поне по думите на колегите в щатите.
Поздрави,
Павел
-Павел