Heat Exchange Sensor 530d, къде се намира?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Heat Exchange Sensor 530d, къде се намира?
Днес беше към 30 градуса навън. И забелязях че килматроника не духа студено от дясно (вкараваше си въздух отвън според мен, не от парното).
Разгледах на INPA, и ми направи впечатление "Heat Exchange Sensor Right" си седи на 30 и нещо градуса а левият на доста по- малко.
Та можеби това ми е проблема, ама каде е този сензор колеги ?
Разгледах на INPA, и ми направи впечатление "Heat Exchange Sensor Right" си седи на 30 и нещо градуса а левият на доста по- малко.
Та можеби това ми е проблема, ама каде е този сензор колеги ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Re: Heat Exchange Sensor 530d, къде се намира?
Мисля,че е един от двата сензора,които са зад панела на климатика.Всеки един е пъхнат в една от тръбите
Чакай да видя дали ще намеря снимка
В12

Чакай да видя дали ще намеря снимка
В12

Мерси колега ще се разглабя уикенда, някой знае ли го сензора къде е в realoem, аз не можах да го намеря.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Той сензора може само да отчита,че ºC в дясната част е 30ºС.
Мисля,че проблема не е в него,а в ел.клапаните на парното.Може десният да не затваря достатъчно.
Пробвай първо да почистиш сенсора на панела с въздух под налягане.Там където има едни хоризонтални отворчета.Винаги се събира голяма мръсотия и не позволява да изчисли температурата в купето.За това и съвпадението с външната температура
Мисля,че проблема не е в него,а в ел.клапаните на парното.Може десният да не затваря достатъчно.
Пробвай първо да почистиш сенсора на панела с въздух под налягане.Там където има едни хоризонтални отворчета.Винаги се събира голяма мръсотия и не позволява да изчисли температурата в купето.За това и съвпадението с външната температура
4 мнения
• Страница 1 от 1