ако колата е изминала 100 000 км без датчик на задна лява...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Re: ако колата е изминала 100 000 км без датчик на задна лява...
georgieva написа:
импотер, аз пък предлагам да не ми четеш темите, определено няма какво полезно нешо да науча от теб явно... или ти от тези теми... виж рови се в темите как се сменят спукани гуми с резервни ако ти се случи на пътя.. предполагам там ще ти е достатъчно ясно защо
са ги пуснали тези теми... а ако и в тях не виждаш смисъл да съществуват... еми пусни си картун нетуорк... там ще ти е забавно ... и на нас тук без задръстените ти предложения![]()
Награждавам те с безразличие !!! Не съм те виждал ама...много руса ми изглеждаш

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Колега я виж само има ли ,,колежката'' някой пост дето да не храни някого
В една друга тема пък въпросната ,,колежка'' си рови с ИНПА и чете грешки, в друга реже дисковете...............Чети само и се смей

Може със сигурност да защити дипломна работа на тема ,,Как работи дебитомера'''
К

К
- im0tep
- старши ентусиаст
-
sadex5 написа:Колега я виж само има ли ,,колежката'' някой пост дето да не храни някого![]()
В една друга тема пък въпросната ,,колежка'' си рови с ИНПА и чете грешки, в друга реже дисковете...............Чети само и се смей
![]()
К
Емо,чел съм и всяка една тема и именно за това в тази тема взех такава позиция...много почва да ми простее вече !
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и м52 б20 ту 1999/11
im0tep написа:sadex5 написа:Колега я виж само има ли ,,колежката'' някой пост дето да не храни някого![]()
![]()
К
Емо,чел съм и всяка една тема и именно за това в тази тема взех такава позиция...много почва да ми простее вече !
всичките ми постове където не са ме хранили, не съм хранила и аз

за кой ли път ще помоля... като имат нещо напротив че питам нещо,.. просто да не влизат във въпроса ми да го четат... мазохистили сте? виж колко много хора писаха тук .. с очевидно удоволствие! (ккто и във всички останали теми които пуснах) значи само определени хора не им харесва такива въпроси, които ме вълнуват...
пс: относно че са ми обяснили вече, че има далеч по лесни начини вместо да се разкачат датчици - аз благодарих и споменах че разбрах всичко.. мисля че и за заключване на темата предложих

а за колегата който ме нахрани че са ми били тъпи темите и за това модераторска комисия да ми ги проверяват.. първо не съм попадала още на тези мнения с които се е доказал, само такива в които храни другите съм виждала (предимно мен). Второ, тук не съм за да гледам кой колко знае и разбира изобщо не ме интересуват такива ... "моя е по голям" глупости. Тук съм за да чета квото ме интересува, и да питам каквото не намирам, който и д ами отговори, нито ще го запомня кой е, че и да трябва и да разучавам ерархията "аз съм по от другите" в която се намира ли незнам... просто искренно мму благодаря, и това е.... това форум където можеш да разбереш кой колко разбира ли е или където можеш да разбереш нещо за колата си? и трето... това което питам, вие може да го знаете и за това да го смятате за тъпо, обаче аз щом питам това значи не съм на ясно... и като ми се напише.. вече ще съм в час.... в кой момент има значение аз тъпа ли съм руса ли съм????????... имам БМВ от няколко месеца, вие имате от години... еми сигурна съм, че някога и вие не сте знаели тези неща които питам
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
im0tep написа:Емо,чел съм и всяка една тема и именно за това в тази тема взех такава позиция...много почва да ми простее вече !
еми аз не съм от най-големите разбирачки! И никъде не съм обявявала че съм.... Мисля че по интересно е за теб да намериш някой дето разбира от бмв и да четеш неговите мнения, аз неразбирам защо мойте мнения ги следиш чак пък даже да не испуснеш някое мое мнение... ми новобранка съм.. не съм интересна, тъпи са ми явно въпросите... кво да направя... как да разбирам като тези неща все още не са ми ясни за които питам?.. нали за това е форума? да се учи човек да се орпавя като има проблеми... това не е университет за БМВ където ако ми е тъпа темата няма да мина в другия семестър

- im0tep
- старши ентусиаст
-
georgieva написа:im0tep написа:Емо,чел съм и всяка една тема и именно за това в тази тема взех такава позиция...много почва да ми простее вече !
еми аз не съм от най-големите разбирачки! И никъде не съм обявявала че съм.... Мисля че по интересно е за теб да намериш някой дето разбира от бмв и да четеш неговите мнения, аз неразбирам защо мойте мнения ги следиш чак пък даже да не испуснеш някое мое мнение... ми новобранка съм.. не съм интересна, тъпи са ми явно въпросите... кво да направя... как да разбирам като тези неща все още не са ми ясни за които питам?.. нали за това е форума? да се учи човек да се орпавя като има проблеми... това не е университет за БМВ където ако ми е тъпа темата няма да мина в другия семестър

- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
еми не я чети! какъв е проблема? фрашкано е с абсурдни теми тук, теми които се повтарят, теми където се е пишело за такива неща вече.... теми които нарушават правилата.. мойте теми нито правила нарушават, нито смисъла им обижда някого, нито нищо лошо, а и до сега във всяка моя тема се намериха хора които да я смятат за важна и да пишат сериозни неща в нея, това кво ти говори?... ай преценките на кого каква била темата... да си останат за лична употреба, като ефекта от това да е игнориране, Аз на теб да съм изнамерила някоя тема или някое мнение и да съм се гаврила така с теб? не ме закачай и това е
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абе таке колежке,ама и ти едни теми пускаш... Все едно да питаш със 3 колела ще мога ли да си карам - не нарушава правилата, няма да има друга такава тема, но е ясно, че няма да можеш.
- georgieva
- кандидат ентусиаст
-
spacepl написа:Абе таке колежке,ама и ти едни теми пускаш... Все едно да питаш със 3 колела ще мога ли да си карам - не нарушава правилата, няма да има друга такава тема, но е ясно, че няма да можеш.
хахаха

ето например тази:
нали се говори че на диагностиката излизат реалните километри? еми... то.. ако са ти прецакани датчиците, по скоростната кутия ли ще е... мото часове ли ще е.... от къде ще излиззат тези "реални" километри, че и да може да се синхронизирват километража с реалните, ето казаха ми - моточасовете мерило, отделно ми казаха че има начини въобще да си зададеш кви да са ти километрите уж че са такива.... готово разбрах

ми... мисля че на всеки му е ясно че бмв не е като онези старите ситроени и не може да се движи на 3 гуми, ама това с километрите... кой го знае?... хора като теб дето са го разбрали това по-рано от другите

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Както и да е, щото в един друг твой пост казваш че брат ти е взел колата от Германия и всичко си и работило, и т.н
Или да разбираме че сте я купили както с разкачени датчици, то и с неработещ километраж, разходомер, абс, асц ????
Аз да ти кажа нещо друго ама между нас да си остане
Ако искаш да не ти работи километража, няма какво да лягаш под колата и да махаш датчиците, ами откачи само буксата на блока на АБС 
Кажи на брат ти да си направи негов профил най-накрая, стига сте писали двамата с един ник, вече не знаем кога пише той, кога ти.......
Или да разбираме че сте я купили както с разкачени датчици, то и с неработещ километраж, разходомер, абс, асц ????
Аз да ти кажа нещо друго ама между нас да си остане

Кажи на брат ти да си направи негов профил най-накрая, стига сте писали двамата с един ник, вече не знаем кога пише той, кога ти.......

А така Кмете,тури ред най-накрая 
И некой ще сподели ли къде в Инпата се виждат на бензиновите мотори моточасовете
Да видим,дали ше се стряскаме с мойто гюбренце 

И некой ще сподели ли къде в Инпата се виждат на бензиновите мотори моточасовете

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
На MS41.0 компютър не се виждат. На двойния ванос или на TU моторите може и да се виждат - незнам.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
колеги... бъдете по-толерантни към колежката. аз съм й голям фен
, как сама си прави диагностика и т.н. вашите жени могат ли да правят диагностика??? 

Мацката да сложи поне 1 снимка, да видим, може нещата да се обърнат 

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3