Колеги помагайте!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- m1nch3v
- Потребител
-
- Кара: e39 520I
Колеги помагайте!!!
Здравейте на Всички
Проблема е следния:
Колата ми палеше трудно на топъл старт. Отидох на диагностика и ми казаха датчик на разпределителен вал. Готово запътих се аз купих датчик след 3 часа мъки и
сложих датчика, само че беше изстинала и я припалих работи работи стигна 92 градуса. Палих и гасих няколко пъти през период от 10 минутки. Качих се до вкъщи за 20 минутки слизам и колата хоп пак не иска да запали. Показва ми че е на 84 градуса. Дайте съвет какво да правя.
Колата е 520 бензин - газ 97 година
Проблема е следния:
Колата ми палеше трудно на топъл старт. Отидох на диагностика и ми казаха датчик на разпределителен вал. Готово запътих се аз купих датчик след 3 часа мъки и

Колата е 520 бензин - газ 97 година
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
Re: Колеги помагайте!!!
Здравей колега.
Ами да ти кажа отиди при някой по кадърен диагностик и ще разбереш проблема,аз имам такава Е39 без газификацията,и съм сменял датчик разпределителен вал,ама симптомите ми бяха други...до колкото знам подобни проблеми прави заради датчик колянов вал, ама нека по запознатите да кажат... Успех
Ами да ти кажа отиди при някой по кадърен диагностик и ще разбереш проблема,аз имам такава Е39 без газификацията,и съм сменял датчик разпределителен вал,ама симптомите ми бяха други...до колкото знам подобни проблеми прави заради датчик колянов вал, ама нека по запознатите да кажат... Успех

Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Оригинален датчик ли взе и след като го сложихте изчисти ли грешката ?
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
след като запали пуши ли малко по подробно мирише ли на бензин
- m1nch3v
- Потребител
-
- Кара: e39 520I
idrive написа:Оригинален датчик ли взе и след като го сложихте изчисти ли грешката ?
Ами датчика е оригинален но грешката не е чистена. Възможно ли е от това да прави този проблем? Иначе няма други ядове.
Колега anton mutafchiev няма да пуши.
5 мнения
• Страница 1 от 1