Промоционална цена в Дарукар....
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Промоционална цена в Дарукар....
Приятели,
понеже в петък бях за последно в Дарукар (работата е че са ми много близо до офиса и често отскачам), разбрах че са получили още една партида от 50 бройки шапки от миналогодишната колекция на BMW-Williams F1 Team, които са в разпродажба и са на супер промоционална цена от 18 лева и някакви стотинки (при положение че миналата година струваха 55 лв, а тазгодишните са по 60-и-кусур)!! Тъй като тези неща свършват сравнително бързо препоръчвам на тези които имат интерес да не се бавят, а още тази седмица да действат!
Поздрав,
Land Shark II
'89 "316"
понеже в петък бях за последно в Дарукар (работата е че са ми много близо до офиса и често отскачам), разбрах че са получили още една партида от 50 бройки шапки от миналогодишната колекция на BMW-Williams F1 Team, които са в разпродажба и са на супер промоционална цена от 18 лева и някакви стотинки (при положение че миналата година струваха 55 лв, а тазгодишните са по 60-и-кусур)!! Тъй като тези неща свършват сравнително бързо препоръчвам на тези които имат интерес да не се бавят, а още тази седмица да действат!
Поздрав,
Land Shark II
'89 "316"

отг::Промоционална цена в Дарукар....
tova si e jiva dalavera!!!
na www.racing-bag.com shapkite ot minaliq sezon sa po-skupi daje ot tazgodishnite s 2,5 €, a bunacite daje ne shipvat za BG!!!
Andro, ti sigurno si gi vidql shapkite (a veroqtno i si si kupil, ako ne si imal ot predi) ta bi li mi kazal ot cheshita na snimkata li sa, i razmera "one size fits all" ili "58 cm" e. ili drug estestveno
Andro, ti sigurno si gi vidql shapkite (a veroqtno i si si kupil, ako ne si imal ot predi) ta bi li mi kazal ot cheshita na snimkata li sa, i razmera "one size fits all" ili "58 cm" e. ili drug estestveno

отг::BG Online shop
Ето един адрес, където има F1 аксесоари, единственото нещо, което ме възпира да си поръчам е до колко тези неща са оригинални?! В Търново миналата година гледах като моята шапка на Schumaher - 1 към 1, но беше фалшива?! Иначе е напрвен като хората и има доста работи за поръчване, цените им са като за оригинални
Адреса е:
http://www.clubf1.net/

Адреса е:
http://www.clubf1.net/
отг::BG Online shop
Podariha mi minalogodi6nata 6apka na Ralf kato sa q kupili napravo ot pistata v germania za 100-120dm i kato gleam tezi na 2-ta sita moqta e razli4na a i mai e po dobre napravena ( ili pone taka izglejda) e toi Turturelo q znae , a i toi trqbva ve4e da si zeme i da hvurli onaq 4ervenata nali do nqkolko dena ste si vzema BMW
(specialno za nego pod4ertavam - S KLIMATIK)
PPppppPPP
---------------------------
'95 E36 325is turbo
'92 E32 750i
'96 Lada Niva
'68 Chevrolet Malibu 7.0 biturbo (future project)
'98 Kawasaki ZZR1100
'88 Yamaha XTz 600 Tenere supermoto

---------------------------
'95 E36 325is turbo
'92 E32 750i
'96 Lada Niva
'68 Chevrolet Malibu 7.0 biturbo (future project)
'98 Kawasaki ZZR1100
'88 Yamaha XTz 600 Tenere supermoto
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
отг::Промоционална цена в Дарукар....
Да, вече съм си купил и на последната среща бях с нея. Прилича на тези дето си показал на снимките, но не точно - има допълнителни надписи отстрани (на спонсора), както и подписа на съответния пилот на козирката (Ралф или Монтоя). От задната страна има и номер (5 за Ралф, 6 за Хуан). Лично на мен ми харесва. Един размер са.
Land Shark II
'89 "316"
Land Shark II
'89 "316"

5 мнения
• Страница 1 от 1