Някой за трансплантация на М50 в е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Някой за трансплантация на М50 в е30
Здравейте колеги, трябва ми някой който да може да ми трансплантира м50 в е30ката... Става въпрос за някой от Габрово, Търново или региона,като разбира се идеята ми е да го е правил и преди и да знае за какво става въпрос,а не тепърва да се учи на моята кола.А и също да не му отнеме много време понеже не разполагам с такова...Колата в момента е с м40 но мисля за м50б25 или м50б28 зависи какъв мотор ще намеря(ще търся някой гледан мотор).
Ако знаете някой подходящ човек пуснете ми на Л.С. телефона му и малко инфо..(БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО)
А ако някой има читав мотор със необходимите неща да влезе в е30 и е видял темата...нека пише.имам интерес.
Другият месец се прибирам в БГ и се надявам да намеря някой който наистина разбира от БМВ и да остана доволен...
Ако знаете някой подходящ човек пуснете ми на Л.С. телефона му и малко инфо..(БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО)
А ако някой има читав мотор със необходимите неща да влезе в е30 и е видял темата...нека пише.имам интерес.

Другият месец се прибирам в БГ и се надявам да намеря някой който наистина разбира от БМВ и да остана доволен...
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
Re: Някой за трансплантация на М50 в е30
stillo написа:Аз го познавам и ще говоря с него
бързо преместване на мотор е поне 3 дни

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
stillo написа:Здравейте колеги, трябва ми някой който да може да ми трансплантира м50 в е30ката... Става въпрос за някой от Габрово, Търново или региона,като разбира се идеята ми е да го е правил и преди и да знае за какво става въпрос,а не тепърва да се учи на моята кола.А и също да не му отнеме много време понеже не разполагам с такова...Колата в момента е с м40 но мисля за м50б25 или м50б28 зависи какъв мотор ще намеря(ще търся някой гледан мотор).
А ако някой има читав мотор със необходимите неща да влезе в е30 и е видял темата...нека пише.имам интерес.![]()
прдполагам имаш впредвид М52Б28, щото М50Б28 трудно

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Пиши на rahoGabroveca или питай на Чавейте,друг в Габрово точно за BMW не се сещам.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
NAPSTERS написа:stillo написа:Здравейте колеги, трябва ми някой който да може да ми трансплантира м50 в е30ката... Става въпрос за някой от Габрово, Търново или региона,като разбира се идеята ми е да го е правил и преди и да знае за какво става въпрос,а не тепърва да се учи на моята кола.А и също да не му отнеме много време понеже не разполагам с такова...Колата в момента е с м40 но мисля за м50б25 или м50б28 зависи какъв мотор ще намеря(ще търся някой гледан мотор).
А ако някой има читав мотор със необходимите неща да влезе в е30 и е видял темата...нека пише.имам интерес.![]()
прдполагам имаш впредвид М52Б28, щото М50Б28 трудно
Я си помисли дали не може М50Б28

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
може и м50б30 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
10 мнения
• Страница 1 от 1