Тениските !!!!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Тениските !!!!
Първо, към модераторите извинявам се че я пускам тук, но е важно повече хора да я видят тази тема!
Скъпи колеги, най-накрая имаме тениски!При мен са, преди малко ги донесоха и на мен много ми харесват!
Утре пращам тениските на всички хора от страната по ЕКОНТ!
Колегите от София ще си получат тениските в Четвъртак /09.03.2006/на ЕКО-то!
Мога да ви кажа само честито и със здраве да си ги носите !!!
Общия брой на поръчаните тениски е 115, и клуба както сме се разбрали ще получи дарение от 115 лв.
Още веднъж ви благодаря за търпението и подкрепата на идеята ми! Специални благодарности на Скоти - без него нямаше да се осъществят нещата ! Благодаря ти приятелю ! Благодаря на Асен , че се отзова толкова бързо на всичките ми въпроси и също подкрепи идеята /макар в началото да имахме някои разногласия/!
Скъпи колеги, най-накрая имаме тениски!При мен са, преди малко ги донесоха и на мен много ми харесват!
Утре пращам тениските на всички хора от страната по ЕКОНТ!
Колегите от София ще си получат тениските в Четвъртак /09.03.2006/на ЕКО-то!
Мога да ви кажа само честито и със здраве да си ги носите !!!
Общия брой на поръчаните тениски е 115, и клуба както сме се разбрали ще получи дарение от 115 лв.
Още веднъж ви благодаря за търпението и подкрепата на идеята ми! Специални благодарности на Скоти - без него нямаше да се осъществят нещата ! Благодаря ти приятелю ! Благодаря на Асен , че се отзова толкова бързо на всичките ми въпроси и също подкрепи идеята /макар в началото да имахме някои разногласия/!
::: vankata™ :::
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
писано ли е нещо преди това и аз искам такова нещо

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
В масовите покупки я дъвчем само 2-3 месеца тая тема... Радвам се,че най-накрая имаме резултат! 

Never mistake motion for action...
- vankata™
- младши ентусиаст
-
B U L L I и Aleks - колеги в масовите покупки верно я дъвчем тази тема от 2 месеца.Поръчките приключиха, няма как да ви изпратим тениски! Това е за сега, надявам се по нататък пак да направим една партида !
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: Тениските !!!!
vankata™ написа:Още веднъж ви благодаря за търпението и подкрепата на идеята ми! Специални благодарности на Скоти - без него нямаше да се осъществят нещата
Аз искам да използвам темата и повода да благодаря на Скоти, защото въпреки, че го майтапим (съвсем приятелски разбира се), той се е доказал като един доста стабилен човек (е, с някой дребни фетиши към автомобилни ключове), който въпреки обстоятелствата около него остава човечен и печен.
Евала Скоти

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Nucl3arDru1D - 7 /3XL; 2M; 2L/Nucl3arDru1D написа::lalala: 4удесно!!! само ме малко яд, 4е не си заръ4ах пове4е
хм е малко ли са ти

П.П в четвъртъка ще сме на ЕКО да радваме хората аз съм Дядо Мраз а Ванката Снежанка

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Scott написа:Nucl3arDru1D - 7 /3XL; 2M; 2L/Nucl3arDru1D написа::lalala: 4удесно!!! само ме малко яд, 4е не си заръ4ах пове4е
хм е малко ли са ти![]()
П.П в четвъртъка ще сме на ЕКО да радваме хората аз съм Дядо Мраз а Ванката Снежанка![]()
![]()
Ще ти кажа аз една Снежанка !!!!

мммм
Скоти , Ванка
моите 2 фланелки ги запазете за другия четвъртък, че малко ще ходим до Италия да гледам мач и няма да съм тук.
10-х

10-х
- vankata™
- младши ентусиаст
-
За хората от страната:
Момчета, тениските ви потеглиха снощи от офиса ми, към вас по ЕКОНТ.Щи ви ги донесат на адреса който сте ми дали!Ако ви няма или куриерите няма на кой да ги оставят, ще ви оставят бележка, че имате да получавате пратка и на тази бележка ще пише какво да направите за да си получите пратката.Това е! Незабравяйте, че трябва да платите доставката на тениските ви, която още от сега казвам че незнам каква е ! Ако има нещо - пишете на ЛС!
Честито и със здраве да си ги носите !!!!
Момчета, тениските ви потеглиха снощи от офиса ми, към вас по ЕКОНТ.Щи ви ги донесат на адреса който сте ми дали!Ако ви няма или куриерите няма на кой да ги оставят, ще ви оставят бележка, че имате да получавате пратка и на тази бележка ще пише какво да направите за да си получите пратката.Това е! Незабравяйте, че трябва да платите доставката на тениските ви, която още от сега казвам че незнам каква е ! Ако има нещо - пишете на ЛС!
Честито и със здраве да си ги носите !!!!
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Аз мойта я получих много ми харесва.Благодаря!!!

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Scott написа:Nucl3arDru1D - 7 /3XL; 2M; 2L/Nucl3arDru1D написа::lalala: 4удесно!!! само ме малко яд, 4е не си заръ4ах пове4е
хм е малко ли са ти![]()
П.П в четвъртъка ще сме на ЕКО да радваме хората аз съм Дядо Мраз а Ванката Снежанка![]()
![]()
като дам една на баща ми, една на жената и една съм обещал да подаря и те нама да ми останат много...

ма нищо де

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3