реика вапрос ?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
реика вапрос ?
колата е30 82г м10б18 с механична реика.с коя др мога да е подмненя че се гледам за м20 и така нататак ?
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: реика вапрос ?
я задай въпроса по ясно и точно и ще получиш отговор че 6 пъти четох мнението и нищо не разбрах
П.С.Може и аз да съм тъпия

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
remaka написа:я задай въпроса по ясно и точно и ще получиш отговор че 6 пъти четох мнението и нищо не разбрах
Станахме двама!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Колега с рейка от е36 може да я подмениш и да ползваш твоите накрайници ,но ще ти трябва каре от е30 със хидравлика . Рейката може да си я караш и с м10ката и с м20ката която мислиш да слагаш.
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
шайбата за коляновия вал и стойката към мотора за м10 се различават от тези за м20. другото е еднакво.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
освен че се различават са адски трудни за намиране..... аз търсих повече от година и не намерих...
най добре е да вземеш и рейакта и помпата от една кола за да си сигурен че няма да имат разлика в баровете на помпата... вземи ги от е36 4 цилиндрово... и измисляй няква къстъм стойка
и как по дяволите си помисли че вЪпрос може да се пише с А? и рейка с обикновенно и а не Й
имаш ли завършен 4-ти клас?
най добре е да вземеш и рейакта и помпата от една кола за да си сигурен че няма да имат разлика в баровете на помпата... вземи ги от е36 4 цилиндрово... и измисляй няква къстъм стойка
и как по дяволите си помисли че вЪпрос може да се пише с А? и рейка с обикновенно и а не Й
имаш ли завършен 4-ти клас?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
сори за правописа ама малко ми е кофти с нова клавиатура ... вапроса ми не бе зададен яво правилно ... сега сам с маханична рейка и мотор м10б18 но немога да открия сащата 2ра употреба .. коя би паснала на мястото на тази.. дори с леки преправяния ?
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
E30_M_Tech_ll написа:освен че се различават са адски трудни за намиране..... аз търсих повече от година и не намерих...
аз ти предложиш такава шаиба даже можеше и климатик да си сложиш но ти се видяха много парите които и търсих

bedrock city racing
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
тя шайбата е най малкия проблем ... шайбата става и да се нарпави тя н е проблем ама кво да я прая само шайба като нямам стойка за помпата?
колкото до темата така като гледам не ти е от новата клавиатура първо щот а и ъ нямат нищо общо като местонахождение и второ надали старата ти клавиатура е била с различно местположение на бутоните... и трето пак си написал въпрос с А което е недопустимо за нито един третокласник
колкото до темата така като гледам не ти е от новата клавиатура първо щот а и ъ нямат нищо общо като местонахождение и второ надали старата ти клавиатура е била с различно местположение на бутоните... и трето пак си написал въпрос с А което е недопустимо за нито един третокласник

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
11 мнения
• Страница 1 от 1