bmw от италия
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
krika написа:Бе както казаха по горе сичко си е късмет........има такива гробове в Германия карани от МАЗНИ турци че мамата си е ебало.....втората ми е от Италия и пари за части не съм давал за 2г.(бати БМВто нали вече не ги правиха така
) освен за мАсло и косумативи.........а една водна помпа се пръсна на Тракия ма то си и беше времето да я сменя с железна
Чочо разправяше за помпата на връщане от събора ... ти просто си попаднал на кола а не на боклук

Швейцария е друга "вселена",малки селски пътища,къси разстояния,драконовски закони по отношение на автомобилите от всички страни

Оттам е истината

Георги Пенчев
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
То кенефи има навсякъде...но от Италия повечето коли имат лице а нали знаете приказката "...лице п"че продава" та вероятноста да си купиш дърво е по-голама. Докато турците в Германия я скапват тотално и личи повече.
Карал съм кола от Германия от Австрия от Швейцария от Италия и
на купе най-зле беше от Австрия но пък най-здрава!
от Италия най-добър външен вид но без мотор така казват джамбазите при мен мотор за сега има ма нямаше доста други работи.
От Швейцария имаше и добър вид и добър мотор и що годе запазена ходова част абе сменил съм едно каре че беше с предно.
Карал съм кола от Германия от Австрия от Швейцария от Италия и
на купе най-зле беше от Австрия но пък най-здрава!
от Италия най-добър външен вид но без мотор така казват джамбазите при мен мотор за сега има ма нямаше доста други работи.
От Швейцария имаше и добър вид и добър мотор и що годе запазена ходова част абе сменил съм едно каре че беше с предно.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Братовчед ми има две коли от Швейцария и верно са кат от завода а са на по 10+ години
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Преди месец си купих БМВ 320i Е36-внос от Италия.Честно ви казвам колата външно е много запазена,салона също!Километрите са 145000-което сиииилно ме съмнява
За сега мотора се даржи доста добре обаче веднага щом я взех я вкарах в бокса за смяна на предни амортиьори,шарнири и рейка.Особено рейката е доста лошо състояние
Иначе колата е от първите Е36-ци а пък е доста запазена
Както казват другите зависи какъв късмет ще имаш.
Само като купувате кола,оглеждайте абсолютно всичко,че всеки гледа да те прецака максимално(лично съм се парил)

Както казват другите зависи какъв късмет ще имаш.
Само като купувате кола,оглеждайте абсолютно всичко,че всеки гледа да те прецака максимално(лично съм се парил)

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Тва е верно... НО винаги има и едно НО тук пък в Милата ни Родина никой не цени труда на другите!!!Momcho написа:Само като купувате кола,оглеждайте абсолютно всичко,че всеки гледа да те прецака максимално(лично съм се парил)![]()
![]()
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
И мойта е от италия за сега нямам проблеми но при покупката получих
сервизна книга заедно с фактури според които макаронаджията освен редовна смяна на масло при всяка инспекция е сменял горивен поленов и въздушен филтри свещи(ngk bkr6 ek) а на две години маслото в соростите и диференцияла та поне е по документи е потдържана
сервизна книга заедно с фактури според които макаронаджията освен редовна смяна на масло при всяка инспекция е сменял горивен поленов и въздушен филтри свещи(ngk bkr6 ek) а на две години маслото в соростите и диференцияла та поне е по документи е потдържана
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Ох,абе тя и моята има сервизна книжка,човека си е сменял на време маслата,в колата не се е пушело и на предното стъкло имаше лепенка на папа Джовани ХХIII или там някакъв си ама пак си има косури.
Няма начин така сме ни е,като си купим кола на 10+год.-запазена и лъсната си мислим че сядаме в нов автомобил,а то какво...чичкото я търкалял сумата и време и изял хлебеца
Няма начин така сме ни е,като си купим кола на 10+год.-запазена и лъсната си мислим че сядаме в нов автомобил,а то какво...чичкото я търкалял сумата и време и изял хлебеца

нищо лошо им няма на колите от италия
.. всичко е до подръжка и късмет когато говорим за стари коли
http://www.autoscout24.it

http://www.autoscout24.it

Моята също е от Италия и досега да чукна на дърво нямам никакви грижи с нея
По същото време когато я взех, на един приятел му докараха Vectra от Германия (пак от прослувутите германски чичовци дето си ходили на село) която грам не беше поддържана
маслото не беше сменяно от >45 000км
късмет че дойде от Германия на собствен ход, климатика не бачка (няма грам фреон), фитрите също не стана ясно кога за последно са сменяни ....бе въобще трагедия
А на моята всички консумативи си бяха сменени (даже маслото беше на 5к) и като цяло се оказа доста читава
Така че ако нямаш възможност сам да си търсиш колата всичко си е до късмет.

По същото време когато я взех, на един приятел му докараха Vectra от Германия (пак от прослувутите германски чичовци дето си ходили на село) която грам не беше поддържана

маслото не беше сменяно от >45 000км

А на моята всички консумативи си бяха сменени (даже маслото беше на 5к) и като цяло се оказа доста читава

Така че ако нямаш възможност сам да си търсиш колата всичко си е до късмет.
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
И мойта е от Италия,карам я вече 6 месеца и нямам кой знае какви
проблеми,имам и друга 320 пак от Италия и по нея не сам правил кой знае какво, а първото ми бмв 316 от Австрия нема да ви казвам ебати гробницата особенно на мотор и ламарини а иначе ходовата част беше добре.Ами просто зависи една кола как е потдържана.
проблеми,имам и друга 320 пак от Италия и по нея не сам правил кой знае какво, а първото ми бмв 316 от Австрия нема да ви казвам ебати гробницата особенно на мотор и ламарини а иначе ходовата част беше добре.Ами просто зависи една кола как е потдържана.

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
И мойта е от Италия и след 2 месеца и половина праи 1 година... Освен стандартните консумативи и зимни обувки с джанти (5 броя)
друго не съм пипал само каране (и то от 3-ма души с различен стил на каране) Така че всичко е въпрос на късмет и мнооо оглеждане ослушване
(то и т'ва не е гаранция че утре неа се смахне нещо
)

- BateValcho
- кандидат ентусиаст
-
И моята е от Италия. Не е въпроса до колите, а до тъпите макаронаджии. Повечето от тях само дават газ и нехаят за колата, докато не им се счупи нещо. Тези сервизни книжки си ги ползват да си завиват пиците в тях! Баси тъпите копелета!
Моята кола е 318 tds - 1996 г. с климатроника. От както я взех (маслото не беше сменяно 30 000 км.) съм сменил сегменти, гумички на клапаните, водна помпа, нагревателни свещи, ролки на ремъка, шарнирни болтове и на няколко пъти си купувам огледалата и халогените. Сега ми предстои да сменя и ангренажните вериги, барабар с всичките му там обтегачи, успокоители, плъзгачи и други подобни (впрочем оригиналния комплект е 750 лв.).
Питате защо не съм продал баварката до сега? Ами то вече почти не остана нещо, което да не й е сменено - що да не си я карам. Иначе пък като кола ме кефи страшно.
А извода - НИКОГА КОЛА ОТ ИТАЛИЯ!!! Ако го запомните, един ден ще разберете защо го казвам.
Моята кола е 318 tds - 1996 г. с климатроника. От както я взех (маслото не беше сменяно 30 000 км.) съм сменил сегменти, гумички на клапаните, водна помпа, нагревателни свещи, ролки на ремъка, шарнирни болтове и на няколко пъти си купувам огледалата и халогените. Сега ми предстои да сменя и ангренажните вериги, барабар с всичките му там обтегачи, успокоители, плъзгачи и други подобни (впрочем оригиналния комплект е 750 лв.).
Питате защо не съм продал баварката до сега? Ами то вече почти не остана нещо, което да не й е сменено - що да не си я карам. Иначе пък като кола ме кефи страшно.
А извода - НИКОГА КОЛА ОТ ИТАЛИЯ!!! Ако го запомните, един ден ще разберете защо го казвам.
а бе хора, спокoйно. вие вече се превземате с цялото връщане на километрите. то излиза че цял свят го прави което е нереално и абсурдно.
много малко са тези които са връщани. много лесно може една кола да се смаже за 100к независимо къде е карана. и после? е връщали са и километрие разбира се. тя ТРЯБВА да е поне на 500к, нали? става смешно.
всичко си зависи от собственика, и не забравяйте че ще се кара тъа; на калдаръма. в каквото и състояние да я докарате, няма да е в него за много дълго.
много малко са тези които са връщани. много лесно може една кола да се смаже за 100к независимо къде е карана. и после? е връщали са и километрие разбира се. тя ТРЯБВА да е поне на 500к, нали? става смешно.
всичко си зависи от собственика, и не забравяйте че ще се кара тъа; на калдаръма. в каквото и състояние да я докарате, няма да е в него за много дълго.
- korado
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30
www.autoscount24.de влез там и посли си избери страна Швейцария,Италия Япония
и много други.Ади успех от мен

Хайде и аз да се присъединя към италианския отбор! От няколко седмици карам 92' 320i, M50 от Италия. Да чукна на дърво, като я купувахме я закарах при Дуневи на секви тестове даде добри резултати. Само си смених некой и друк филтър и свещиците. Взех я от един приятел който е много стриктен по поддръжката и даже си я карал в Дару на редовни прелгеди и смени. Нема гнило, запазен е салона и отвъна блести. Технически нема сериозни проблеми освен стандартните консумативи Даде ми я с чисто нови гуми вредестайн хай-трак, лети джанти и т.н. Много съм доволен от покупката. Дори в книжката имаше и бележки от ремонти и смени на неща в Италия.
"MENS SANA IN CORPORE SANO"
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4