bmw от италия

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Яну 2006, 23:41

krika написа:Бе както казаха по горе сичко си е късмет........има такива гробове в Германия карани от МАЗНИ турци че мамата си е ебало.....втората ми е от Италия и пари за части не съм давал за 2г. :shock: (бати БМВто нали вече не ги правиха така :mhihi: ) освен за мАсло и косумативи.........а една водна помпа се пръсна на Тракия ма то си и беше времето да я сменя с железна :winky:

Чочо разправяше за помпата на връщане от събора ... ти просто си попаднал на кола а не на боклук :!: А за Германия е точно така,нагледах се на гадни турци в "наш'те" коли и това ,че всичко там се кара на "турбо" надув по магистралите,където няма ограничения почти винаги 8)
Швейцария е друга "вселена",малки селски пътища,къси разстояния,драконовски закони по отношение на автомобилите от всички страни :!: :!: :!: Движението е като на "каданс" :D :D
Оттам е истината :yes:

Георги Пенчев
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 02 Яну 2006, 23:42

То кенефи има навсякъде...но от Италия повечето коли имат лице а нали знаете приказката "...лице п"че продава" та вероятноста да си купиш дърво е по-голама. Докато турците в Германия я скапват тотално и личи повече.
Карал съм кола от Германия от Австрия от Швейцария от Италия и
на купе най-зле беше от Австрия но пък най-здрава!
от Италия най-добър външен вид но без мотор така казват джамбазите при мен мотор за сега има ма нямаше доста други работи.
От Швейцария имаше и добър вид и добър мотор и що годе запазена ходова част абе сменил съм едно каре че беше с предно.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 02 Яну 2006, 23:47

Братовчед ми има две коли от Швейцария и верно са кат от завода а са на по 10+ години

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 03 Яну 2006, 0:13

Преди месец си купих БМВ 320i Е36-внос от Италия.Честно ви казвам колата външно е много запазена,салона също!Километрите са 145000-което сиииилно ме съмнява :roll: За сега мотора се даржи доста добре обаче веднага щом я взех я вкарах в бокса за смяна на предни амортиьори,шарнири и рейка.Особено рейката е доста лошо състояние :confused: Иначе колата е от първите Е36-ци а пък е доста запазена :)
Както казват другите зависи какъв късмет ще имаш.
Само като купувате кола,оглеждайте абсолютно всичко,че всеки гледа да те прецака максимално(лично съм се парил) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Яну 2006, 0:23

Momcho написа:Само като купувате кола,оглеждайте абсолютно всичко,че всеки гледа да те прецака максимално(лично съм се парил) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тва е верно... НО винаги има и едно НО тук пък в Милата ни Родина никой не цени труда на другите!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_dreamer » 03 Яну 2006, 0:23

И мойта е от италия за сега нямам проблеми но при покупката получих
сервизна книга заедно с фактури според които макаронаджията освен редовна смяна на масло при всяка инспекция е сменял горивен поленов и въздушен филтри свещи(ngk bkr6 ek) а на две години маслото в соростите и диференцияла та поне е по документи е потдържана

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 03 Яну 2006, 10:02

Ох,абе тя и моята има сервизна книжка,човека си е сменял на време маслата,в колата не се е пушело и на предното стъкло имаше лепенка на папа Джовани ХХIII или там някакъв си ама пак си има косури.
Няма начин така сме ни е,като си купим кола на 10+год.-запазена и лъсната си мислим че сядаме в нов автомобил,а то какво...чичкото я търкалял сумата и време и изял хлебеца :confused:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 03 Яну 2006, 10:23

нищо лошо им няма на колите от италия ;) .. всичко е до подръжка и късмет когато говорим за стари коли :D

http://www.autoscout24.it :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 04 Яну 2006, 0:15

Моята също е от Италия и досега да чукна на дърво нямам никакви грижи с нея :)
По същото време когато я взех, на един приятел му докараха Vectra от Германия (пак от прослувутите германски чичовци дето си ходили на село) която грам не беше поддържана :evil:
маслото не беше сменяно от >45 000км :shock: късмет че дойде от Германия на собствен ход, климатика не бачка (няма грам фреон), фитрите също не стана ясно кога за последно са сменяни ....бе въобще трагедия

А на моята всички консумативи си бяха сменени (даже маслото беше на 5к) и като цяло се оказа доста читава :)

Така че ако нямаш възможност сам да си търсиш колата всичко си е до късмет.

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 04 Яну 2006, 12:57

И мойта е от Италия,карам я вече 6 месеца и нямам кой знае какви
проблеми,имам и друга 320 пак от Италия и по нея не сам правил кой знае какво, а първото ми бмв 316 от Австрия нема да ви казвам ебати гробницата особенно на мотор и ламарини а иначе ходовата част беше добре.Ами просто зависи една кола как е потдържана. ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

РЕ:

Мнение от turboto » 04 Яну 2006, 18:22

И мойта е от Италия и след 2 месеца и половина праи 1 година... Освен стандартните консумативи и зимни обувки с джанти (5 броя) :mhihi: друго не съм пипал само каране (и то от 3-ма души с различен стил на каране) Така че всичко е въпрос на късмет и мнооо оглеждане ослушване ;) (то и т'ва не е гаранция че утре неа се смахне нещо :twisted: )

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BateValcho » 15 Фев 2006, 12:49

И моята е от Италия. Не е въпроса до колите, а до тъпите макаронаджии. Повечето от тях само дават газ и нехаят за колата, докато не им се счупи нещо. Тези сервизни книжки си ги ползват да си завиват пиците в тях! Баси тъпите копелета!
Моята кола е 318 tds - 1996 г. с климатроника. От както я взех (маслото не беше сменяно 30 000 км.) съм сменил сегменти, гумички на клапаните, водна помпа, нагревателни свещи, ролки на ремъка, шарнирни болтове и на няколко пъти си купувам огледалата и халогените. Сега ми предстои да сменя и ангренажните вериги, барабар с всичките му там обтегачи, успокоители, плъзгачи и други подобни (впрочем оригиналния комплект е 750 лв.).
Питате защо не съм продал баварката до сега? Ами то вече почти не остана нещо, което да не й е сменено - що да не си я карам. Иначе пък като кола ме кефи страшно.
А извода - НИКОГА КОЛА ОТ ИТАЛИЯ!!! Ако го запомните, един ден ще разберете защо го казвам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 15 Фев 2006, 16:16

а бе хора, спокoйно. вие вече се превземате с цялото връщане на километрите. то излиза че цял свят го прави което е нереално и абсурдно.

много малко са тези които са връщани. много лесно може една кола да се смаже за 100к независимо къде е карана. и после? е връщали са и километрие разбира се. тя ТРЯБВА да е поне на 500к, нали? става смешно.

всичко си зависи от собственика, и не забравяйте че ще се кара тъа; на калдаръма. в каквото и състояние да я докарате, няма да е в него за много дълго.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30

Мнение от korado » 07 Мар 2006, 15:00

www.autoscount24.de влез там и посли си избери страна Швейцария,Италия Япония :D и много други.Ади успех от мен

Потребител
Аватар

Мнение от animafia » 09 Мар 2006, 0:51

Хайде и аз да се присъединя към италианския отбор! От няколко седмици карам 92' 320i, M50 от Италия. Да чукна на дърво, като я купувахме я закарах при Дуневи на секви тестове даде добри резултати. Само си смених некой и друк филтър и свещиците. Взех я от един приятел който е много стриктен по поддръжката и даже си я карал в Дару на редовни прелгеди и смени. Нема гнило, запазен е салона и отвъна блести. Технически нема сериозни проблеми освен стандартните консумативи Даде ми я с чисто нови гуми вредестайн хай-трак, лети джанти и т.н. Много съм доволен от покупката. Дори в книжката имаше и бележки от ремонти и смени на неща в Италия.
"MENS SANA IN CORPORE SANO"

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум