Заводска аларма на БМВ-проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
Мечтае да кара: Alpina B10

Заводска аларма на БМВ-проблем

Мнение от MARIO5 » 06 Мар 2006, 21:22

Търсих, но не намерих във форума тема за оригиналната аларма на БМВ.Имам следния проблем:Не знам как да и пусна звуковия сигнал.Алармата се командва от ключа,има 3 копчета,едно голямо и 2 по-малки които са едно до друго.С голямото я заключвам и отключвам ,но не се активира звуковия сигнал.Пробвах всякакви комбинации с копчетата но не става.Ако някои можв да помогне с литература или със съвет ще бъда благодарен.Ако все пак има писано по тази тема,моля да ме извините.Алармаджиите,ме съветват да я сменя с друга ,но на мен не ми се иска.
Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Мар 2006, 22:54

Във форума Е36 има важна тема с ръководства, там ще намериш наръчника за Е36 на български в който подробно е обяснено как се борави с оригиналната аларма на колата ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
Мечтае да кара: Alpina B10

Мнение от MARIO5 » 07 Мар 2006, 9:03

много благодаря пич,явно не съм гледал внимателно.все пак съм от скоро във форума :uups:
Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!

ентусиаст
Аватар

re

Мнение от Angel_Georgiev » 12 Мар 2006, 20:33

Тя обаче няма да ти върши голяма работа!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E 91 325d
Мечтае да кара: Z8

Re: Заводска аларма на БМВ-проблем

Мнение от laary » 17 Юли 2006, 13:42

MARIO5 написа:Търсих, но не намерих във форума тема за оригиналната аларма на БМВ.Имам следния проблем:Не знам как да и пусна звуковия сигнал.Алармата се командва от ключа,има 3 копчета,едно голямо и 2 по-малки които са едно до друго.С голямото я заключвам и отключвам ,но не се активира звуковия сигнал.Пробвах всякакви комбинации с копчетата но не става.Ако някои можв да помогне с литература или със съвет ще бъда благодарен.Ако все пак има писано по тази тема,моля да ме извините.Алармаджиите,ме съветват да я сменя с друга ,но на мен не ми се иска.
Пиши какво направи пусна ли си звука на оригиналната аларма?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Indiana » 17 Юли 2006, 17:35

Dimo написа:Във форума Е36 има важна тема с ръководства, там ще намериш наръчника за Е36 на български в който подробно е обяснено как се борави с оригиналната аларма на колата ;)

Ръководството, което е за Е36 май беше за ранните модели, та там едва ли да има упътване за алармата, която е на ключа, но може и да бъркам....

Потребител
Аватар

Мнение от bmw_moni » 17 Юли 2006, 17:57

завоцката аларма няма звуков сигнал,за марио5

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 18 Юли 2006, 17:34

bmw_moni написа:завоцката аларма няма звуков сигнал,за марио5

Аз съм с заводска аларма и има звуков сигнал подобен на клаксон, но само като се отвори врата пищи (поне при мене де), а все пак колата е 1993г.

Потребител
Аватар
Кара: E90
Мечтае да кара: самолет

Мнение от HHH » 18 Юли 2006, 17:42

незнам доколко ще ти помогна, но все пак...Аз съм със заводска аларма, която си издава звук при закл или откл. По едно време звука изчезна и се чудех какво съм и направил, ама после се появи и забравих временно за проблема, докато в един мн як дъжд не започна да се обажда докато се движех и се оказа че имам проблем с кабела, с който е вързана самата пищялка. Та провери дали не е нещо такова.
The Ultimate Driving Machine

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от laary » 18 Юли 2006, 18:39

HHH написа:незнам доколко ще ти помогна, но все пак...Аз съм със заводска аларма, която си издава звук при закл или откл. По едно време звука изчезна и се чудех какво съм и направил, ама после се появи и забравих временно за проблема, докато в един мн як дъжд не започна да се обажда докато се движех и се оказа че имам проблем с кабела, с който е вързана самата пищялка. Та провери дали не е нещо такова.
Имаш ли книжка заалармата и как се програмира.Защото моята вдигаше стъклата,но нещо я разбъзиках и то само от дистанционното.

Потребител
Аватар
Кара: E90
Мечтае да кара: самолет

Мнение от HHH » 19 Юли 2006, 8:48

имам, ще я погледна тази вечер и довечера или утре ще гледам да ти пусна описание.
The Ultimate Driving Machine

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 19 Юли 2006, 17:54

bmw_moni написа:завоцката аларма няма звуков сигнал,за марио5

Мойта е 316 94г. и пищи като патрулка :mhihi:
---

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от laary » 20 Юли 2006, 12:19

HHH написа:имам, ще я погледна тази вечер и довечера или утре ще гледам да ти пусна описание.
Можеш ли да го пуснеш днес, че от утре навлизам в супур маратон(бачкане-почивка) не е ясно по колко часа ще остават за сън и няма да имам достъп до компа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Аларма

Мнение от Tsv » 20 Юли 2006, 12:50

Миналата седмица ходих да ми подновят маркировката, оказа се голям проблем с тая заводска аларма, 40мин. се опитвах да я накарам да свири. Полезно ще е ако има някво упътване за тия аларми. Абсурдното е че с алармата се вдигат стъклата, когато е заключена от вътре не може да се отвори вратата, нито може да запали. Има един диод който свети около 2мин, след това почва да мига, тогава трябва да сте вътре и да чукнете по таблото или някаде другаде. Поне при мен така се разсвири, незнам дали всички заводски аларми са така и дали са еднакви. А и тоя шоков датчик никав го нема, ако ваобще има такова нещо, обемни има със сигорност.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pezano » 20 Юли 2006, 15:16

и при мене има обемни датчици но от както съм я купил още не съм я чул да свири само вдига прозорците и отключва и заключва

Следваща

Назад към E36