Заводска аларма на БМВ-проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
- Мечтае да кара: Alpina B10
Заводска аларма на БМВ-проблем
Търсих, но не намерих във форума тема за оригиналната аларма на БМВ.Имам следния проблем:Не знам как да и пусна звуковия сигнал.Алармата се командва от ключа,има 3 копчета,едно голямо и 2 по-малки които са едно до друго.С голямото я заключвам и отключвам ,но не се активира звуковия сигнал.Пробвах всякакви комбинации с копчетата но не става.Ако някои можв да помогне с литература или със съвет ще бъда благодарен.Ако все пак има писано по тази тема,моля да ме извините.Алармаджиите,ме съветват да я сменя с друга ,но на мен не ми се иска.
Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Във форума Е36 има важна тема с ръководства, там ще намериш наръчника за Е36 на български в който подробно е обяснено как се борави с оригиналната аларма на колата 

- MARIO5
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
- Мечтае да кара: Alpina B10
много благодаря пич,явно не съм гледал внимателно.все пак съм от скоро във форума 

Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
re
Тя обаче няма да ти върши голяма работа!
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: Заводска аларма на БМВ-проблем
Пиши какво направи пусна ли си звука на оригиналната аларма?MARIO5 написа:Търсих, но не намерих във форума тема за оригиналната аларма на БМВ.Имам следния проблем:Не знам как да и пусна звуковия сигнал.Алармата се командва от ключа,има 3 копчета,едно голямо и 2 по-малки които са едно до друго.С голямото я заключвам и отключвам ,но не се активира звуковия сигнал.Пробвах всякакви комбинации с копчетата но не става.Ако някои можв да помогне с литература или със съвет ще бъда благодарен.Ако все пак има писано по тази тема,моля да ме извините.Алармаджиите,ме съветват да я сменя с друга ,но на мен не ми се иска.
Dimo написа:Във форума Е36 има важна тема с ръководства, там ще намериш наръчника за Е36 на български в който подробно е обяснено как се борави с оригиналната аларма на колата
Ръководството, което е за Е36 май беше за ранните модели, та там едва ли да има упътване за алармата, която е на ключа, но може и да бъркам....
- HHH
- Потребител
-
- Кара: E90
- Мечтае да кара: самолет
незнам доколко ще ти помогна, но все пак...Аз съм със заводска аларма, която си издава звук при закл или откл. По едно време звука изчезна и се чудех какво съм и направил, ама после се появи и забравих временно за проблема, докато в един мн як дъжд не започна да се обажда докато се движех и се оказа че имам проблем с кабела, с който е вързана самата пищялка. Та провери дали не е нещо такова.
The Ultimate Driving Machine
- laary
- младши ентусиаст
-
Имаш ли книжка заалармата и как се програмира.Защото моята вдигаше стъклата,но нещо я разбъзиках и то само от дистанционното.HHH написа:незнам доколко ще ти помогна, но все пак...Аз съм със заводска аларма, която си издава звук при закл или откл. По едно време звука изчезна и се чудех какво съм и направил, ама после се появи и забравих временно за проблема, докато в един мн як дъжд не започна да се обажда докато се движех и се оказа че имам проблем с кабела, с който е вързана самата пищялка. Та провери дали не е нещо такова.
- HHH
- Потребител
-
- Кара: E90
- Мечтае да кара: самолет
имам, ще я погледна тази вечер и довечера или утре ще гледам да ти пусна описание.
The Ultimate Driving Machine
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
bmw_moni написа:завоцката аларма няма звуков сигнал,за марио5
Мойта е 316 94г. и пищи като патрулка

---
- laary
- младши ентусиаст
-
Можеш ли да го пуснеш днес, че от утре навлизам в супур маратон(бачкане-почивка) не е ясно по колко часа ще остават за сън и няма да имам достъп до компа.HHH написа:имам, ще я погледна тази вечер и довечера или утре ще гледам да ти пусна описание.
Аларма
Миналата седмица ходих да ми подновят маркировката, оказа се голям проблем с тая заводска аларма, 40мин. се опитвах да я накарам да свири. Полезно ще е ако има някво упътване за тия аларми. Абсурдното е че с алармата се вдигат стъклата, когато е заключена от вътре не може да се отвори вратата, нито може да запали. Има един диод който свети около 2мин, след това почва да мига, тогава трябва да сте вътре и да чукнете по таблото или някаде другаде. Поне при мен така се разсвири, незнам дали всички заводски аларми са така и дали са еднакви. А и тоя шоков датчик никав го нема, ако ваобще има такова нещо, обемни има със сигорност.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2