Заключи ми се задната врата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 136hp.01"
- Мечтае да кара: E60 535D
Заключи ми се задната врата
Здравейте колеги обръщам се към вас,защото в търсачката нищо не намерих.Та проблема ми е такъв че се заключи задна лява врата и няма отваряне нито с централното, нито вътре от копчето където се заключват вратите за деца.Откачих акумулатора и пробвах ръчно,но пак не стана.Ако на някой му се е случвало или има идея как да я отворя за да я оправя ще съм му много благодарен.Колата е Е39 525тдс 96г.седан
Re: Заключи ми се задната врата
колега свали буксата на колонката и подай директно ток на машинката за заключване,поразрови се в нета за цвета на кабелите,мисля че са бял,син,черен.отварях една преди време .
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
трябва да пробвам защото като дръпна дръжката отвътре бутона за заключване изскача и като я върна пак се прибира,пробвах да го задържа докато е горе ,но пак не става
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Това с подаване на ток няма да помогне. Имаш блокирал механизъм и работата е за ключар. Когато заключваш/отключваш колата чува ли се машинката на централното да шуми вътре във вратата?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Че е подобно-подобно е ,въпроса е как да отвори вратата...после на всеки му е ясно какво трябва да се смени !
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
im0tep написа:Това с подаване на ток няма да помогне. Имаш блокирал механизъм и работата е за ключар. Когато заключваш/отключваш колата чува ли се машинката на централното да шуми вътре във вратата?
Sujaliavam za latinicata no pisha ot telefona.Na vuprosa ti kolega, ne ne se 4uva da raboti mashinkata
- im0tep
- старши ентусиаст
-
4oki написа:im0tep написа:Това с подаване на ток няма да помогне. Имаш блокирал механизъм и работата е за ключар. Когато заключваш/отключваш колата чува ли се машинката на централното да шуми вътре във вратата?
Sujaliavam za latinicata no pisha ot telefona.Na vuprosa ti kolega, ne ne se 4uva da raboti mashinkata
В такъв случай пробвай наистина да подадеш 12волта само на тази врата като разглобиш колонката между двете врати в долния край има букса,подай ток на нея и пробвай дали няма да отвори но много ме съмнява да не стига ток само до тази врата. Стъклото ти работи ли? Провери и бушони 6,27,29
- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
Да стъклото се вдига и спуска
- operwall
- Потребител
-
- Кара: E39 Individual
- Стилиян 200
- Потребител
-
- Кара: e39-530d-Комби 2000г.
- Мечтае да кара: 530d-2007г.
- Детайли за колата: е39 530d комби с M пакет
И моята прави така!Но го прави от време на време!И то като ми светне грешка на ABS датчика!Спирам , ходя където ходя,като се върна паля игрешката на ABS я няма,но задна лява врата не се отключва.Тогава както карам с бутона за централното заключване от вътре до пепелника заключвам и отключвам.Вече всиюко работи докато пак светне ABS.При мен поне е така,остава да намеря време за смяна на датчика!:yes: 

- operwall
- Потребител
-
- Кара: E39 Individual
Проверете си буксите на вратата. На моята предна дясна буксата беше окислена и малко с контактен спрей и леко почистване всичко се оправи
Задна лява ми правеше същия проблем, но сега спря. Отдавна не се е обаждала, но пък имам все още проблем с АСЦ и Абс дори и след ремонтиран модул..

- 4oki
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,значи вратата сама се отключи незнайно как, сега трябва да намеря време да я отворя преди да се е заключила отново.На мен по таблото нищо не ми е светкало 

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Докато не си оправиш задвижването на задната ключалка, ще хвърляш боб кога дефекта ще се появи, и как хората да прескачат кардана, за да излязат ту отляво, ту отдясно. Като махнеш тапицерията, ще видиш как машинката отваря, а петлето не се вдига нагоре.
После си залепи шумоизолацията със силикон, за да не пуснеш наесен тема за теч през задната врата
От личен опит, този проблем зависи от околната температура
После си залепи шумоизолацията със силикон, за да не пуснеш наесен тема за теч през задната врата

От личен опит, този проблем зависи от околната температура

- nnikolov89
- Потребител
-
оправи я докато можеш, че на мен две неотварящи врати ми излязоха към 500 лв в официален сервиз 

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2