Въпросче

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Гост
Аватар

Въпросче

Мнение от Гост » 20 Дек 2005, 15:41

искам да попитам знаещите ... вместо отзад да си сложа 2 елипси и една туба в багажника която я се чува я не се щото се пак на е36 багажника е добре уплътнен .. няма ли да е по добре да сложа 2 суб-а на местото на елипсите да правят Дум Дум .. и да сложа едни пищялки до тях и да излезе по добър звук .. се пак суб-овете няма да са запушени в багажника като тубата

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 20 Дек 2005, 15:47

Защо пишеш тука,дето всеки със добствено мнение и то не много миродавно бе брат,иди при Росен горе на Вароша,ако не го познаваш кажи че аз те пращам и слагате пробвате и си готов с което най ти хареса :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Въпросче

Мнение от Toni70 » 20 Дек 2005, 16:41

bam-bam написа:искам да попитам знаещите ... вместо отзад да си сложа 2 елипси и една туба в багажника която я се чува я не се щото се пак на е36 багажника е добре уплътнен .. няма ли да е по добре да сложа 2 суб-а на местото на елипсите да правят Дум Дум .. и да сложа едни пищялки до тях и да излезе по добър звук .. се пак суб-овете няма да са запушени в багажника като тубата
SubBass + MID на кората ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 20 Дек 2005, 21:03

При мене е в багажника но се чува ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gladis » 21 Дек 2005, 14:41

По-уплатнен багажник :arrow: по-силен subwoofer

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Дек 2005, 15:10

Защо пишеш тука,дето всеки със добствено мнение и то не много миродавно бе брат,иди при Росен горе на Вароша,ако не го познаваш кажи че аз те пращам и слагате пробвате и си готов с което най ти хареса

искам да чуя мнения на хората ... иначе сервизи много защо питаме тук за проблемите .. отиваме там и ги оправят ;)
иначе аз лесно сам ще си ги сложа въпроса е да реша какво да зема .. пак и при твоя човек ко да му кажа абе брат дай да си поиграем 1-2 дена на пробички ама аз после ше си зема от друго место колоните щото сам си ги намерил по евтино ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 30 Дек 2005, 1:00

Cobra написа:Защо пишеш тука,дето всеки със добствено мнение и то не много миродавно бе брат,иди при Росен горе на Вароша,ако не го познаваш кажи че аз те пращам и слагате пробвате и си готов с което най ти хареса :shock:

хах :mhihi: пич, тоя Росен не знае къде се намира. само ще набуташ човека.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 30 Дек 2005, 1:05

Gladis написа:По-уплатнен багажник :arrow: по-силен subwoofer

по-скоро обратното :)

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпросче

Мнение от dZvero » 26 Яну 2006, 18:14

bam-bam написа:искам да попитам знаещите ... вместо отзад да си сложа 2 елипси и една туба в багажника която я се чува я не се щото се пак на е36 багажника е добре уплътнен .. няма ли да е по добре да сложа 2 суб-а на местото на елипсите да правят Дум Дум .. и да сложа едни пищялки до тях и да излезе по добър звук .. се пак суб-овете няма да са запушени в багажника като тубата

Ако искаш подлакатник най-добре е да се изкара едната или двете вълни през него, а ако НЕ, но пък нямаш газова - през дупките на задните говорители се изкарват басрефлекси и пак ти влизат вълните (това при положение, че не искаш да се реже кората :!:
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 05 Мар 2006, 12:16

Bass+елипси е отговора..Ще ти бумка много здраво,а не знам дали искаш да те чуват ама ще те чуват отдалече:)..Е няма нищо по хубаво от две пайнерки дванайски отзад,ама е дебело много:) Иначе аз имам една бас каса отзад на мойто е36 около 150реални вата е,и буфти та се съдира, и ся смятям нов говорител+елипси като теб:) Аре като я направиш напиши кво е станало:)

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 05 Мар 2006, 22:33

THuGGy написа:...и буфти та се съдира...
Че буфти буфти ама не свири ;) Багажника на Е36 както и на повечето БМВ-та е уплътнен чудовищно и слагайки туба там то наистина започва да буфти (но не и да свири) и капака и номера да дрънчат като на тупан на цегански събор... Начините за бас при тази кола са 3: ако имаш подлакътник на задната седалка баса да бъде обърнат през дупката, да се изведат бас рефлексите през дупките за задните говорители или да се пробие кората и да се сложи баса там като отдолу му се измисли някаква туба. Има и още един вариант но за него само съм чувал от Сашо и Светльо от CNS и незнам как се прави, но по някакъв начин звуковата вълна минава по задния прозорец през въздуховодите му.
Относно задните говорители (елипси във вашия случай) аз лично ви предлагам да си направите хубава предна система и да не слагате нищо отзад поради простата причина че като отидете на концерт не сядате с гръб към оркестъра а при слагането на задни говорители и то силни точно това се получава целия звук ви идва отзад...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 06 Мар 2006, 9:14

Fast-and-Furious написа:аз лично ви предлагам да си направите хубава предна система
:yes:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Мар 2006, 12:12

madpetio написа:
Fast-and-Furious написа:аз лично ви предлагам да си направите хубава предна система
:yes:

Гласувам за втория вариант, като отзад слагаш 2 баса + 2 среди, а наитина е много важно как ти е музиката и отпред, щото все пак е най близо до тебе ;)
Изображение

Назад към Car аудио и видео