ДАРУ КАР?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pamperso » 06 Мар 2006, 1:54

BMW_POWER написа:
...В края на краищата ти отиваш там с парите си и няма нищо лошо в това, да си търсиш правата, нали?

Съгласен съм, че е нормално да си търсиш правата, ама нормално ли е в официален сервиз на BWM, уж одобрен от фирмата производител да имат такова отношение към клиентите??? Или, независимо, че съм клиент, отивам и си плащам за да ми свършат работа, агентите да не правят нищо и да мислят, че съм им длъжен с нещо??? Ако сервиза беше твой, ти нямаше ли да искаш всичко да е точно и клиентите да са доволни или щеше да чакаш да се оплачат за да направиш нещо??? Сигурно нямаше да си против и да ти гонят клиентите... :mhihi:

П.С. И аз имам кофти случай. Не закарах колата лично, мой приятел ми свърши тази услуга, щото нямах възможност. Платил за диагностика, а пичовете без да я закачат казали "гарнитура на главата, ще я отворим и ще видим какво друго има за правене..." (доколкото помня искаха 2000 за отварянето)... малко тъпо звучи и аз естествено отказах да им плащам, за да се учат...
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 06 Мар 2006, 10:24

Според мен трябва всеки сам да си прецени за какво точно трябва да се кара колата в Дару . Най-добре е естествено да си имаш познат там, който да грижи за колата ти докато е в сервиза, и да си сигурен, че няма нещо да се омаже.. Иначе аз лично нямам оплакване. Диагностиката, която правих там бе точна по отношение на нещата за поправка. Жалко е , че се свеждат нещата до субективния фактор :roll: и това да разчиташ на определен човек, което не е правилно за реномето на такъв голям и представителен сервиз !!!
stay tuned
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 06 Мар 2006, 10:52

BMW_POWER написа:Като не ти хареса нещо - викай шефа и му се жалвай ;) Много ми е странно, когато някой нищо не казва докато е вътре, а тук пищи като ощипана невеста......

Като викна шефа и му обясня, че диагностиците му говорят глупости и са невежи, какво ще се промени, той ще прати светила от Мюнхен да ми прегледат колата ли? Не пич живеем в България - нищо няма да се промени и ще ти кажа защо, защото тук сме свикнали да се примиряваме с фактите, мен лично това не ме бърка, защото аз сервизи в които да ми оправят колите си имам, само че е кофти, че същите тия лайнари спекулират с незнанието на някои хора, прибират им парите за неща които не са свършили и с много компетентен тон обясняват нечувани глупости, а когато се окаже че ти не си хал хабер, а имаш познания млъкват и почват сами да си противоречат. Ще ти кажа от къде идва всичко това, от идеята че треа да сме "гяволета" и да щавим балъците, а това че има литература, която трябва да се прочете за да си в час с нещо - "я му е*и майката бе, тия на мен ли ще ми обясняват, аз съм завършил Вилхелм Пик"

Така че нямам намерение да обяснявам нито на шефа на Дару Кар нито на работниците му че са лекета, а просто да разпечатам 2-3 теми от този форум и когато някой иска да ходи да си ремонтира колата там, да му давам да ги прочете и после да го пращам по живо, по здраво към Дружба 2
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е-36 325/Е-38 740IA
Мечтае да кара: Alpina B10

Мнение от MARIO5 » 06 Мар 2006, 11:37

От скоро съм във форума,не съм ходил в Дару,но в Камор имам впечатления хората се отнасят с нужното уважение към мен и моето злато.Обясняват не те оставят да задаваш излишни въпроси защото са ти казали всичко предварително.А и цените не са кои знае колко стряскащи при положение ,че си във оторизиран сервиз.Само едно не се сетих дали може да ми направят сервизна книжка от момента първия ремонт ако някои знае да каже.
Които не може да си позволи БМВ кара Мерцедес!!!!!!!

ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от [FF]GODFLESH » 06 Мар 2006, 12:47

Ачо написа:Сори, но не се стърпях, та:
Колегата, който обяснява, че като караме БМВ трябва да сме балъци и да не се святкаме като ни съдират кожите! КОЛЕГА, ЗАЩО ЕДИН ФИЛТЪР БМВ ЗА КЛИМА НА Е36 АКО В ГЕРМАНИЯ СТРУВА 1ЛВ. В БЪЛГАРИЯ Е 1.40?

разходи дока доди
печалба...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sith » 07 Мар 2006, 15:03

Много смешно седи рекламата на дару кар във форума на фона на преобладаващото мнение за тях :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 07 Мар 2006, 18:18

Ето ви и малко ирония - Има няколко сервиза, от които аз съм страшно доволен, а чувам лоши отзиви от други хора. Има и сервизи, в които не бих стъпил, но други са страшно доволни.

Всичко е въпрос на лично виждане за отлично обслужване, както и на доза късмет на кого ще попаднеш и как ще се погрижат за колата ти.

За ДакуКар съм чувал истории, че не могат да оправят АБС на Е30-ка, а собственика сам си го оправил. Чувал съм обаче и легенди за проблеми, където никъде другаде освен в ДаруКар не са успели да разрешат.

Подобни неща ще чуете за всеки един автосервиз, бил той и най-добрия.

Предишна

Назад към Основен Форум