НАЛИ ЗНАЕТЕ ...........

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

НАЛИ ЗНАЕТЕ ...........

Мнение от KAMIKADZE » 27 Мар 2003, 19:49

Явно не си4ки са про4ели за кирилицата - това важи за си4ки форуми ... така 4е сте съм благодарен да се помъ4ите и вие да пи6ете на кирилица - знам 4е е трудно и се правят доста гре6ки докат се свикне ( аз съм жив пример ) ноооо правилата са си правила - а ако не сте 4ели тези теми вижте ги по другите форуми стото на мен ми е трудно сеа да преписвам или пук да копи пасте :wink:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 16 Апр 2003, 13:14

Правилата са правила ЗА ДА се спазват :wink: :wink:
Макар няма нищо по яко от това да намалиш преди пердето да те засече с радара :ok:
НООО тва е друга тема затова пишете на КИРИЛИЦА 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 28 Апр 2003, 2:52

НЕ СМЯТАМ ЧЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО ДА СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА.КОЙТО ИСКА ДА ПИШЕ ЩЕ ПИШЕ А КОЙТО НЕ ИСКА,ЗНАЧИ ГО ПРАВИ НАРОЧНО. :x
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 01 Юни 2003, 20:30

Който не може да се оправи с кирилицата,да каже какъв му е компютъра и с какъв WINDOWS работи да му помагаме

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1998 E36 M41
Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
Детайли за колата: EV50306

Мнение от TFreak » 01 Юни 2003, 21:13

landikar: ще помагаме, независимо дали е с Уиндоус или не, дали има кирилзация или не... то доколкото знам кредора е точно затова, единствения проблем е ако браузера не поддържа Java. НО, това е друга тема...
АGТ: Много се радвам че имаш желание да пишеш на кирилица, радвам се, че също така можеш да го правиш... Обаче, ако си имаш поне маааааалко понятие от т. нар. NETiquette (нетикет), би трябвало да знаеш, че не е препоръчително и не е "културно" да се пише с главни букви.
Не обичам да правя такива постове, не ми е и работа (не съм модератор), така че се надявам това да е последният... Нищо лично, това са принципи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 02 Юни 2003, 13:07

TFreak написа:АGТ: Много се радвам че имаш желание да пишеш на кирилица, радвам се, че също така можеш да го правиш... Обаче, ако си имаш поне маааааалко понятие от т. нар. NETiquette (нетикет), би трябвало да знаеш, че не е препоръчително и не е "културно" да се пише с главни букви.
Не обичам да правя такива постове, не ми е и работа (не съм модератор), така че се надявам това да е последният... Нищо лично, това са принципи.

Прав си.От доста време вече не пиша с ГЛАВНИ букви.Извинявам се за причиненото неудобство.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Назад към Tuning