НАЛИ ЗНАЕТЕ ...........
Модератор: bum_bum
6 мнения
• Страница 1 от 1
НАЛИ ЗНАЕТЕ ...........
Явно не си4ки са про4ели за кирилицата - това важи за си4ки форуми ... така 4е сте съм благодарен да се помъ4ите и вие да пи6ете на кирилица - знам 4е е трудно и се правят доста гре6ки докат се свикне ( аз съм жив пример ) ноооо правилата са си правила - а ако не сте 4ели тези теми вижте ги по другите форуми стото на мен ми е трудно сеа да преписвам или пук да копи пасте

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
НЕ СМЯТАМ ЧЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО ДА СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА.КОЙТО ИСКА ДА ПИШЕ ЩЕ ПИШЕ А КОЙТО НЕ ИСКА,ЗНАЧИ ГО ПРАВИ НАРОЧНО. :x
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
landikar: ще помагаме, независимо дали е с Уиндоус или не, дали има кирилзация или не... то доколкото знам кредора е точно затова, единствения проблем е ако браузера не поддържа Java. НО, това е друга тема...
АGТ: Много се радвам че имаш желание да пишеш на кирилица, радвам се, че също така можеш да го правиш... Обаче, ако си имаш поне маааааалко понятие от т. нар. NETiquette (нетикет), би трябвало да знаеш, че не е препоръчително и не е "културно" да се пише с главни букви.
Не обичам да правя такива постове, не ми е и работа (не съм модератор), така че се надявам това да е последният... Нищо лично, това са принципи.
АGТ: Много се радвам че имаш желание да пишеш на кирилица, радвам се, че също така можеш да го правиш... Обаче, ако си имаш поне маааааалко понятие от т. нар. NETiquette (нетикет), би трябвало да знаеш, че не е препоръчително и не е "културно" да се пише с главни букви.
Не обичам да правя такива постове, не ми е и работа (не съм модератор), така че се надявам това да е последният... Нищо лично, това са принципи.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
TFreak написа:АGТ: Много се радвам че имаш желание да пишеш на кирилица, радвам се, че също така можеш да го правиш... Обаче, ако си имаш поне маааааалко понятие от т. нар. NETiquette (нетикет), би трябвало да знаеш, че не е препоръчително и не е "културно" да се пише с главни букви.
Прав си.От доста време вече не пиша с ГЛАВНИ букви.Извинявам се за причиненото неудобство.
Съвет от КАТ !
6 мнения
• Страница 1 от 1