новак с БМВ и проблем
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
новак с БМВ и проблем
купих 520и 24/ванос и на празен ход от ваноса се чужа едно чагартане и като сложа рака жарху него се усешта вибрация савпадашта заедно с звука , и аир бега ми светна без причина.
моля за малко инфо дали сте имали подобен проблем и как сте го решили.
благодаря предварително
моля за малко инфо дали сте имали подобен проблем и как сте го решили.
благодаря предварително
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
За ваноса може да ти е хлабава веригата и затова да чегърта,може би.
За AirBag-a или някаде прави лош контакт или трябва на определено време да се ходи на сервиз да се занулява.Все пак нека и други да се изкажат
За AirBag-a или някаде прави лош контакт или трябва на определено време да се ходи на сервиз да се занулява.Все пак нека и други да се изкажат
- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
Здравей - добре дошъл във форума и да ти е честита колицата - много безпроблемни километри и със здраве да си я караш!
батка в никакъв случай не пробвай да си сваляш сам волана с air-bag ! /в смисъл че ако работи...можеш да разбереш по много неприятен начин../
Иди в сервиз да ти погледнат колата /тука във форума хората вече са патили от различни проблеми и сервизи - питай - ще те посъветват къде да я закараш да я видят/ , като закачат на компа - то е умно животно - ако е болно ще си каже
П.С. Имам същата кола като твойта - много готин мотор е 150 кончета - ако не са умрели половината е удоволствие да се кара - но трябва навременна потдръжка!
батка в никакъв случай не пробвай да си сваляш сам волана с air-bag ! /в смисъл че ако работи...можеш да разбереш по много неприятен начин../
Иди в сервиз да ти погледнат колата /тука във форума хората вече са патили от различни проблеми и сервизи - питай - ще те посъветват къде да я закараш да я видят/ , като закачат на компа - то е умно животно - ако е болно ще си каже

П.С. Имам същата кола като твойта - много готин мотор е 150 кончета - ако не са умрели половината е удоволствие да се кара - но трябва навременна потдръжка!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
благодаря за отзивите. но проблема с звука от ваноса ме притеснява появявасе когато мотора загрее нормално. а как работи това чудо?
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
NAPSTERS написа:благодаря за отзивите. но проблема с звука от ваноса ме притеснява появявасе когато мотора загрее нормално. а как работи това чудо?
Променя ъгъла на разпрделителните валове
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
6 мнения
• Страница 1 от 1