адаптер за сд
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: адаптер за сд
__smirnoff__ написа:намерих из пространството по-хубави снимки, ето как изглежда, не е лошо, по-добре е от другия адаптер според мен:
Някой ще каже ли как да си отрежа лайстната, за да не я махам, а да седи така като на снимката - постоянно пусната все едно е част от пластмасовия панел

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Това не е лайсната, а просто горната част от адаптера е боядисана в цвета на интериорните лайсни.

- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Много трудно начинание, може да се счупи по някое време на рязането. Ако оцелее, след това ще трябва бая заглаждане на ръбовете, малко китване и дано замяса на нещо 

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
latrel написа:а махагоновата лайстна дали не мога да я резна тук там да стане така ?
Пробвах нещо подобно колега, замо че са махагона около скоростния лост. В момента, в който започнах да режа, около мястото плъжнаха поне 6-7 малки пукнатини и резултата беше, че трябваше да купувам нов махагон. Мисля че е почти невъзможно да се среже без други поражения.
Абе все трябва да има начин. Аз съм виждал снимки как е изрязан махагона и седи точно като сивата по-горе.
колеги намерих във враца 24лв,това беше за един приятел а моя съм го преправил и си затварям лайсната сд е свалено надолу , получи се добре.Снимки не мога да кача защото се скапа нокиата...
- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
krasi_bmw написа:колеги намерих във враца 24лв,това беше за един приятел а моя съм го преправил и си затварям лайсната сд е свалено надолу , получи се добре.Снимки не мога да кача защото се скапа нокиата...
на мен ми е интересно как е направено ,ще съм ти признателен за една две снимки -като идея ми харесва
- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
По принцип колеги каквото и да се направи стои дървено. Аз моя панел го занесох на тапицер и той го облицова с изкуствена кожа и така по-добре се слива с останалата част от интериора.
http://cgi.ebay.de/EINBAURAHMEN-DIN-BLE ... 338wt_1139
вижте това колеги, аз съм в Германия и мога да го взема от ибей но не знам кога ще се прибирам към БГ!
вижте това колеги, аз съм в Германия и мога да го взема от ибей но не знам кога ще се прибирам към БГ!
- cls6666
- ентусиаст
-
mari4ko написа:http://cgi.ebay.de/EINBAURAHMEN-DIN-BLENDE-BMW-5ER-E39-RADIO-ISO-ADAPTER-/110630853864?pt=Einbaurahmen_Radioblenden&hash=item19c21cdce8#ht_3338wt_1139
този е като моя и в бг е около 14 лв,мен ме интересува другия модел колко е?
- cls6666
- ентусиаст
-
Аз да питам понеже днес си купих едно пайнерче и вътре имаше евро букса ама като я гледам едва ли ще стане на Е39-ката... трябва ли да си купя др букса от тази на бмв-то към евро буксата ?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Да, трябва ти преходник от евро букса към БМВ букса
п.п. Същия е като на снимките по горе от линка.

п.п. Същия е като на снимките по горе от линка.

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3